בשינויים בתפיסת חיי אותם אני מנסה לסגל לעצמי בהצלחה חלקית לעת עתה. להבין את אישתי יותר מהשנה הנוכחית ולנסות לעזור לה בקשיים אותם היא חווה בכל מיני אספקטיים אישיים. להמשיך להתקרב לבני המתוק בן השנתיים ו- 8 חודשים שלא מפסיק להפתיע אותנו כל יום מחדש בהברקה. לנסות ולהבין את הוריי ובמיוחד את אבי הקשיש אשר באמת לא יכול להשתנות בגילו ובמצבו ופשוט להיות לידו יותר ולא לכעוס עליו. להאמין בעצמי במיוחד עכשיו כאשר קיבלתי קידום משמעותי בעבודה ופשוט לתת לעצמי ולכישורי להתבלט באופן טבעי. וכמובן-אני מאחל לנו שנגיע להבנה הדדית ושניתן לאהבה שיש ביננו לשלוט על המתחים היומיומיים ולא להכניס הביתה את הרע ששורר בחוץ . ובתקווה שאישתי לא קוראת את זה אני מאחל שבעוד שנה אולי אהיה כבר אב ל-2. שנה טובה לכולכם ושבת שלום
והייתי מאחל לעצמי לשנה הבאה, מאה אחוז בריאות למשפחה לפחות חיוך אחד כל יום לפחות תודה פעם בשבוע לפחות חוויה מחכימה פעם בחודש עוד חבר טוב אחד שאשתי תאהב אותי עוד אחוז אחד ולבקר באפס הלוויות שנה טובה
o.k מתולתלת ../images/Emo39.gif + ../images/Emo77.gif בשביל
שבוע טוב לך ולכולם הייתה לי נערה אשר אהבתי כמו שיר של אהבה מתוך רומן חלפו להם שנים וכבר ידעתי אותה כן אהבתי מכולן לא חלמתי חלומות תמיד חשבתי על אותה הנערה זו הילדה איך את ליבי שברה lettr
שבשנה הבאה יהיו פחות מריבות ומשברים. שיהיו יותר רגעים יפים ומאושרים. שנלמד לזהות את הבורות לפני שניפול לתוכם. שנמשיך ללמוד האחד את השנייה ולבנות את הביחד. ושנמשיך לאהוב בדיוק כמו עכשיו