שאלה לראש השנה

אלה_ה

New member
../images/Emo75.gif שאלה לראש השנה ../images/Emo74.gif

ראש השנה, סימן להתחלות חדשות, להתחדשות. מה הייתם מאחלים לעצמכם לשנה החדשה

מאחל לעצמי להמשיך .....

בשינויים בתפיסת חיי אותם אני מנסה לסגל לעצמי בהצלחה חלקית לעת עתה. להבין את אישתי יותר מהשנה הנוכחית ולנסות לעזור לה בקשיים אותם היא חווה בכל מיני אספקטיים אישיים. להמשיך להתקרב לבני המתוק בן השנתיים ו- 8 חודשים שלא מפסיק להפתיע אותנו כל יום מחדש בהברקה. לנסות ולהבין את הוריי ובמיוחד את אבי הקשיש אשר באמת לא יכול להשתנות בגילו ובמצבו ופשוט להיות לידו יותר ולא לכעוס עליו. להאמין בעצמי במיוחד עכשיו כאשר קיבלתי קידום משמעותי בעבודה ופשוט לתת לעצמי ולכישורי להתבלט באופן טבעי. וכמובן-אני מאחל לנו שנגיע להבנה הדדית ושניתן לאהבה שיש ביננו לשלוט על המתחים היומיומיים ולא להכניס הביתה את הרע ששורר בחוץ . ובתקווה שאישתי לא קוראת את זה אני מאחל שבעוד שנה אולי אהיה כבר אב ל-2. שנה טובה לכולכם ושבת שלום

מאחלת שאוכל לתת לעצמי

בשלימות את כל מה שיש בי, שאוהב את עצמי יותר מתמיד, על מנת שאוכל לאהוב את האחרים הרבים בשלימות בוחרת בחיים

letter

New member
בוחרת חיים very good ../images/Emo23.gif ../images/Emo47.gif

שבת שלום אין לי מה לתת הכל כבר שלך אוסיף מספר מילים שכלום לא נשאר צועק לך מרחוק להרגיש כל כך קרוב קורא לך לחזור כי כלום לא יעזור letter

עד ראש השנה הבאה...

והייתי מאחל לעצמי לשנה הבאה, מאה אחוז בריאות למשפחה לפחות חיוך אחד כל יום לפחות תודה פעם בשבוע לפחות חוויה מחכימה פעם בחודש עוד חבר טוב אחד שאשתי תאהב אותי עוד אחוז אחד ולבקר באפס הלוויות שנה טובה

dave41

New member
אהבה

לחוות שוב את הביחד המושלם המשלים לאהוב את עצמי ולהעניק לפנק לעשות יותר טוב לעצמי למצוא בלב מקום לדברים המובנים מאליהם ולהודות עליהם

letter

New member
verey good ../images/Emo74.gif good morning

שבת שלום אהבתי למצוא מקום בלב לדברים המובנים מאליהם ולהודות עלהם מה למשל?

dave41

New member
למשל..

על החיוך של הבוקר, על השמש המסתננת לחדר וקרניה מלטפות את הסדינים על החיבוק במפגש בערב, על התחושות של כאן ועכשיו

letter

New member
o.k מתולתלת ../images/Emo39.gif + ../images/Emo77.gif בשביל

שבוע טוב לך ולכולם הייתה לי נערה אשר אהבתי כמו שיר של אהבה מתוך רומן חלפו להם שנים וכבר ידעתי אותה כן אהבתי מכולן לא חלמתי חלומות תמיד חשבתי על אותה הנערה זו הילדה איך את ליבי שברה lettr

מתולתלת

New member
הבנתי רק

שאתה גבר ולא אישה ו.................. תודה על הפרח והמתנה תגלה לי מה יש בפנים או שזה כל מה שרק אחלום עליו

אלה_ה

New member
מה הייתי מאחלת לעצמי ?

שבשנה הבאה יהיו פחות מריבות ומשברים. שיהיו יותר רגעים יפים ומאושרים. שנלמד לזהות את הבורות לפני שניפול לתוכם. שנמשיך ללמוד האחד את השנייה ולבנות את הביחד. ושנמשיך לאהוב בדיוק כמו עכשיו

למעלה