שירשור ברכות
שנות טובות

שנה טובה ../images/Emo74.gif

שוב שלום לכם ... כן כן אני ברוחי עדיין כאן , קופצת מדי פעם לראות מה קורה אצלכם בפורם ומשכילה מרגע לרגע ... עוצרת לרגע לאחל לכם שנה טובה עם הרבה משפחתיות ואהבה שתדעו רק אושר... נגד ה

שנה טובה רוח טובה ../images/Emo75.gif

ועוד פעם מזל"ט על הצטרפותך לניהול הפורום החדש שלך
שתהיה לך שנת הצלחה וסיום לימודים בכייף!

שנה טובה../images/Emo39.gif

שתהיה מלאה אושר,
אהבה,
שמחה
ובריאות...
וכמובן שתהיה שנת הולדה ברוכה.
..

שנה טובה לכולם...

הרבה אושר,יושר,עושר וכושר, הרבה הנאה מהחיים, מזל, בריאות,אהבה, זוגיות טובה עם סקס טוב והגשמת מאויים.

G o z a l

New member
שנה מתוקה

שנה של אהבה והתחלות חדשות ומוצלחות,שנה של אושר וסיפוק.
שנה טובה
דניס ודנה

תשובות לשאלותיך:

שלום לכן/ם, יש לי מספר שאלות שאשמח עם יענו לי עליהם ברצינות: 1. כמה עולה היום בבמוצא (חודשי) גן ילדים פרטי? = גן פרטי עולה בין 1500 (הזול, בלי קשר לאיכות), מקובל בד"כ - 2,100, והיקרים מגיעים ל- 3.000. ומה ההבדל בין פרטי לממשלתי. = אין עד כמה שידוע לי גנים "ממשלתיים". יש גנים של ויצו ונעמת, והחל מגיל 4 יש גנים עירוניים. 2. מהי משכורת ממוצעת לגננת שכירה, וכמו כן לסייעת. (האם יש תקן לכמות גננות וסייעות לפי כמות הילדים? אם כן מה התקן? ) = התקן הוא בערך מבוגר ל-12 ילדים בגנים לצעירים, מבוגר ל-8 ילדים בתינוקיות, ומבוגר ל-8 ילדים בכל גיל - בחינוך הפרטי. 3. כמה ילדים בממוצע יש בגן פרטי? = תלוי בגיל הילדים...

(התשובות לשאלות שנשאלו בפורום אחר..

) ומי שיודע/ת אחרת מוזמנותים לתקן או להוסיף...

Sunshine11

New member
שנה טובה ומתוקה לכווווווולם

טוב, לא הייתי פה הרבה זמן, אבל זה זמן טוב לחזור. אז שתהיה לכולן שנת אושר, בריאות אהבה והצלחה, וכמובן שנה מתוקה כדבש
.

סנשיין!!!!!!!!!!!!!!

טוב לראות אותך שוב איתנו! שתהיה לך שנה נהדרת, ושלפחות חלק ממנה יעבור עלייך בחברתנו

Sunshine11

New member
תודה רבה ../images/Emo13.gif

האמת, התגעגעתי פשוט עברנו דירה ולא היה קו טלפון אז קצת היה קשה לשמור על קשר, אבל עכשיו אני פה אז שתהיה לכולנו שנה נפלאה!!!!

ציבונה

New member
שנה טובה

שיהיה לכולנו בריאות אושר, אהבה נחת מהילדים נחת מבניות הזוג פרנסה טובה נה שמחה ומאושרת. שנה קצת יותר שפויה שנהיה בני אדם ונקבל כל אחד באשר הוא אמן כן יהי רצון.

שמנתולה

New member
למה מאחורי הקלעים?!

אולי לכבוד השנה החדשה הגיע הזמן לעבור לקדמת הבמה? ברוכה הבאה!

למעלה