לילה טוב ../images/Emo29.gif
קודם כל, מתנצלת על ההעדרות מהפורום. לא שכחתי אתכם, פשוט המחשב שלי גילה סימני שביזות מתקדמים. הוא זייף לי במשך כל השבוע ולא הצלחתי להתחבר לאינטרנט. היום הכרחתי את בעלי לבדוק מה קרה, הוא גילה כמה חוטים רופפים ו ... אני שוב בעניינים ומבקרת כאן בשמחה
רוצה לאחל שנה טובה, מתוקה, בריאה ומאושרת לכל אחד ואחת מכם
אניטה - הרבה ברכות מזל-טוב לנישואי אחיך. ולך ברכות להצלחה בעבודה החדשה ובחיים בכלל. מקווה שתמשיכי להעשיר לנו את הפורום במתכונים טעימים ובהודעות נחמדות ומצחיקות.
עדן - עכשיו שאני יודעת, פחות או יותר, מי את (אביך היה אצל הורי השבוע אגב...). מקווה שניפגש. שנה טובה
אודי - המון הצלחה בלימודים
מאחלת לך שנה טובה ומאושרת עם הרבה מאוד עדכונים על מזג האוויר (לא חמסינים ולא רעידות אדמה בבקשה
) ואפס עדכונים על אירועים פליליים מהשטח. שיהיה לך רק טוב, יקירי
לסטודנטים שלנו: טל ו"דל פיידרו התותח" הצלחה רבה בלימודים ובכלל ...
גינגימניה - הצלחה בלימודים ובכלל ...שתעשירי את אוסף ה
ות ושתביאי נחת ל"אמא דפנה"
לכל האמהות בפורום - ויש לא מעט כאלה ... המון בריאות, אושר (גם עושר לא יזיק) ושמחה. הרבה נחת וגאווה מהתכשיטים שלנו
דפנה - אחותי יקירתי!
מאחלת לך בריאות והרבה (לא מרשה לך לראות רופ
ים השנה, הבנת?!!!?). הרבה אושר, שפע הצלחות וכל הטוב שבעולם - כי מגיע לך!!! שולחת איחולים גם לגולן, לבר ורז המתוקים ולהורייך. מתגעגעים אליכם! מקווה להיפגש בקרוב
לכל מי ששכחתי או לא הזכרתי .... שנה טובה ומתוקה לכולכם!!!
קודם כל, מתנצלת על ההעדרות מהפורום. לא שכחתי אתכם, פשוט המחשב שלי גילה סימני שביזות מתקדמים. הוא זייף לי במשך כל השבוע ולא הצלחתי להתחבר לאינטרנט. היום הכרחתי את בעלי לבדוק מה קרה, הוא גילה כמה חוטים רופפים ו ... אני שוב בעניינים ומבקרת כאן בשמחה