שנה טובהחג שמח שנה טובהחג שמח
0 00נאור00 New member 30/9/05 #1 ../images/Emo74.gifשנה טובה../images/Emo76.gifחג שמח../images/Emo75.gif שנה טובה חג שמח
ג גבסואית בדם ובנשמה New member 30/9/05 #2 ../images/Emo75.gifשנה טובה!../images/Emo75.gif שתהיה לכולם שנה מקסימה ומתוקה מקומונת מיקי ויהודית.
M Madonna Men New member 30/9/05 #6 שנה טובה ../images/Emo70.gif מפורום שרית חדד ../images/Emo41.gif שנה טובה מפורום שרית חדד
א אסי סרחנה בנשמה New member 30/9/05 #18 פורום אקזיט יקר שנה טובה ומתוקה לכולם!! ממני קרן.. וגם מפורם מוניקה סקס... סורי שזה לא יצא לי כל כך יפה אבל מה אומרים.. העיקר הכוונה אוהבת אותכם חוחו
פורום אקזיט יקר שנה טובה ומתוקה לכולם!! ממני קרן.. וגם מפורם מוניקה סקס... סורי שזה לא יצא לי כל כך יפה אבל מה אומרים.. העיקר הכוונה אוהבת אותכם חוחו
מ מיימונית בדם New member 30/9/05 #8 שנה טובה גם לכם! + נצל"ש../images/Emo90.gif מישהו כבר הכין ברכה של הפורום שלנו???
T The mystery is258 New member 30/9/05 #10 מישהו פה הכין לא זוכרת מי ויפעת עובדת על עוד אחד אם היא תכין לפני ראש השנה אז נבחר את הכי יפה
T The mystery is258 New member 30/9/05 #14 נראה לכם שכדאי לחכות שגם יפעת תעשה? ראש השנה כבר ממש קרוב וכל הפורומים האחרים כבר שולחים הודעות
מ מיימונית בדם New member 30/9/05 #16 וואי זה ממש יפה!../images/Emo90.gif האמת שבאמת ראש השנה ממשמש ובא אז אולי תשלחי מסר ליפעת ותגידי לה שקצת תזדרז עם הברכה חחח
וואי זה ממש יפה!../images/Emo90.gif האמת שבאמת ראש השנה ממשמש ובא אז אולי תשלחי מסר ליפעת ותגידי לה שקצת תזדרז עם הברכה חחח
T The mystery is258 New member 30/9/05 #17 שלחתי לה כבר כמה מסרים אבל נראה לי שהיא לא נכנסת לתפוז כל יום אם היא לא תכין עד מחר לדעתי כדאי לקחת את מה שכבר יש כי אם היא תכין אז גם נצטרך לעשות הצבעה וזה יקח עוד יותר זמן וכבר יעבור ראש השנה
שלחתי לה כבר כמה מסרים אבל נראה לי שהיא לא נכנסת לתפוז כל יום אם היא לא תכין עד מחר לדעתי כדאי לקחת את מה שכבר יש כי אם היא תכין אז גם נצטרך לעשות הצבעה וזה יקח עוד יותר זמן וכבר יעבור ראש השנה
S SuperKeren New member 30/9/05 #12 ../images/Emo75.gifשנה טובה../images/Emo70.gif../images/Emo75.gif פורום "מארון 5" בתפוז, מאחל לכולכם שנה טובה, מתוקה, נעימה, והמון מוזיקה טובה
../images/Emo75.gifשנה טובה../images/Emo70.gif../images/Emo75.gif פורום "מארון 5" בתפוז, מאחל לכולכם שנה טובה, מתוקה, נעימה, והמון מוזיקה טובה