שיהיה חג שמח ושנה טובה
H havlaz New member 12/9/07 #2 ../images/Emo75.gifשנה טובה!../images/Emo74.gif אין לי כח להיות משורר ולהתחיל לפזז כל מיני ברכות ואיחולים.. אז שנה טובה לכולם, וכמו שאמרו בכוסברה, "לא יזיק אם בשנה הבאה יקרו 2-3 דברים טובים לשם שינוי". שנה טובה!
../images/Emo75.gifשנה טובה!../images/Emo74.gif אין לי כח להיות משורר ולהתחיל לפזז כל מיני ברכות ואיחולים.. אז שנה טובה לכולם, וכמו שאמרו בכוסברה, "לא יזיק אם בשנה הבאה יקרו 2-3 דברים טובים לשם שינוי". שנה טובה!
L Liraz 6q New member 12/9/07 #3 אייי אני רציתי לפתוח! אבל אתה זקן.. אז נוותר לך.. אז פורום יקררר שתהיה שנה טובה ומתווקה!! וחג שמח וטעים אוהבת אתכם
אייי אני רציתי לפתוח! אבל אתה זקן.. אז נוותר לך.. אז פורום יקררר שתהיה שנה טובה ומתווקה!! וחג שמח וטעים אוהבת אתכם
S Shpritz New member 12/9/07 #5 חחח נחמד.. שנה טובה ופוריה לכל חבריי הפורום.. שנה שנעוף מפה לכל הרוחות כדי לטייל בחו"ל - אמן! אז, לכו תזדיינו!
חחח נחמד.. שנה טובה ופוריה לכל חבריי הפורום.. שנה שנעוף מפה לכל הרוחות כדי לטייל בחו"ל - אמן! אז, לכו תזדיינו!
S stupidity New member 12/9/07 #7 ../images/Emo74.gifשנה מתוקה! שתהיה לנו שנה עם הרבה שמחה, בלי מלחמות ודאגות.. עם הרבה אושר בריאות והגשמה עצמית!
../images/Emo74.gifשנה מתוקה! שתהיה לנו שנה עם הרבה שמחה, בלי מלחמות ודאגות.. עם הרבה אושר בריאות והגשמה עצמית!