שנה טובה! :)
A A t z a New member 22/9/06 #2 שנה טובה מפורום איגי וקסמן!../images/Emo80.gif חג שמח ושנה טובה פורום איגי וקסמן
W why the hell New member 23/9/06 #5 שנה טובה ../images/Emo74.gif פורום זיהוי שירים מאחל לכם שנה נפלאה וחג שמח מי יתן שהשנה הזאת תהיה שנה פוריה מלאה במוסיקה טובה שלכם מאיה ועטר מנהלות פורום זיהוי שירים
שנה טובה ../images/Emo74.gif פורום זיהוי שירים מאחל לכם שנה נפלאה וחג שמח מי יתן שהשנה הזאת תהיה שנה פוריה מלאה במוסיקה טובה שלכם מאיה ועטר מנהלות פורום זיהוי שירים
נ נועה גלוסקא New member 25/9/06 #8 נכון שזה באיחור אבל אפשר להגיד עד סוכות... שנה טובה לכולכם ושתהיה מתוקה כמוכם!!!! חוצמזה: לגיא היה אתמול יומולדת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מזל טוב לאיש עם הגיטרה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
נכון שזה באיחור אבל אפשר להגיד עד סוכות... שנה טובה לכולכם ושתהיה מתוקה כמוכם!!!! חוצמזה: לגיא היה אתמול יומולדת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מזל טוב לאיש עם הגיטרה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I InFecTeD LOVER New member 26/9/06 #10 שנה טובה מתוקה נפלאה מקסימה מלאה כל טוב שיתגשמו כל משאלותיכם וציפיותכם נשיקות לפורום המדהים הזה שכבר לא כל כך זוכר אותי :/ אבל אני עדיין אוהבת אתכם
שנה טובה מתוקה נפלאה מקסימה מלאה כל טוב שיתגשמו כל משאלותיכם וציפיותכם נשיקות לפורום המדהים הזה שכבר לא כל כך זוכר אותי :/ אבל אני עדיין אוהבת אתכם