../images/Emo42.gif לשנה טובה ../images/Emo45.gif
שתהיה לכם השנה הכי טובה הכי מתוקה שתהיו הרבה עם הגורים שלכם תלמדו לתת ולקבל שנה של זרימה (אהבתי את הברכה הזו
ושנה של חיבור והעיקר, שנה טובה! בלי לחצים מיותרים
ואולי נהפוך את השרשור הזה לשרשור של "איך היה לנו החג" וכמובן שאני אתחיל העירו אותי מוקדםםםם (13) ואמרו לי להתחיל לקרצף, חבל שהחג בא דווקא שהרגשתי שהיחסים שלי עם אמא אולי טיפה משתפרים, כי חג זה מתכון בטוח להרוס יחסים. אמא שלי פריקית של ניקיון ומשום מה החג הזה ניקינו ממש הרבה, כמו פסח. ואחותי גם עמדה לי על הראש, עצבנה אותי. אחותי לא הייתה ואין חג בלי אחותי
(ניסיתי להתנחם בעובדה שהיא תהיה איזה שבוע כשאח שלי יתחתן והיא הייתה בפסח) אח שלי בא, עם הארוסה החמודה והביא לאמא שלי מתנה- כסא מתנדנד (ככה קוראים לזה?) שהוא הכין בעצמו! אין לי מושג מה קרה מפה עד לערב, אבל בערב כשהשולחן היה מסודר הארוסה (כשאני קורא לה ארוסה זה נשמע ממש מאיים, אבל זה רק כדי להשוויץ
) דיברה איתי וקראה אותי ואמרה שאני הומו |אייקון-של-אין-לי-מה-לומר| דודה שלי הודיעה חמש דקות לפני, שהיא באה אלינו לעשות את החג היה נחמד והחג הזה (בכלליותו) נכנס לרשימת החגים השנואים- גם אין חופש וגם אני חוטף כאבי ראש איומים (בגלל כל המתוק
) אין לכם מושג כמה זה נורא לשבת בשולחן חג שאין עליו מלך ושחוץ מברכה אחת כל הברכות מתוקות (חדדתי על הברכה הלא מתוקה, כי ממילא לא הרגשתי טוב) אממממ זהו? באמת קצר איך היה עם הקטנטנים שלכם? אבא אמא? קטעים, משהו? -פורג´, שיש לו כאב ראש מהכסא ומהעיתונים
שאנה טובה!