שנות טובות
ומתוקות

שנה טובה ../images/Emo24.gif

לכל משפחת הפורום הנפלא!! שתהיה לכם ולילדיכם שנה נפלאה, מלאה באושר, שמחה, חיוכים, אנשים טובים, זוהר, אהבה ואור! לכל ילדי הפורום שנה פורייה ותהיו ילדים טובים.. אנחנו כאן בשבילכם. ולכל הפורום, תודה על שאתם לנו משפחה נהדרת ואוהבת. אנחנו אוהבות אתכם. נועה וים

li.g

New member
שנה טובה לכולם../images/Emo75.gif../images/Emo74.gif

אני קצת נעלמתי מהפורום אבל לא שכחתי אתכם. שתהיה לכולם השנה הכי מתוקה וטובה בעולם. הרבה בריאות אושר ושמחה בלב כי אין כמו הילדים שלנו אוהבת אתכם

../images/Emo75.gif שנות טובות ../images/Emo74.gif ומתוקות../images/Emo23.gif

אפשר לשרשר לכאן. שיהיה רק טוב

רותם111

New member
../images/Emo74.gifשנת אושר ובריאות

לכל הנשים המופלאות שבפורום
שיהיה לכולכן רק טוב והרבה!!!

יהודה 59

New member
שנה טובה לכל באות/באי הפורום

ומה אאחל לכולנו שנה טובה ומתוקה שנת אושר שנת בריאות טובה וכמובן שנת שלום ושקט

שנה טובה חברים יקרים ../images/Emo23.gif

אלה ואני מאחלות לכולם שנה טובה ומתוקה, שנה של בשורות טובות, הפתעות נעימות, חיוכים ונשיקות. באהבה גדולה גדולה, אלה ואמא.

שנה טובה אנשים יקרים

שנה של שמחה שנה של אור שנה של שפע שנה של אהבה שנה של גידול קל וזורם עם הרבה סיפוק מהילדים שנה שבה החלומות מתגשמים

ophra

New member
מצטרפת לברכות....../images/Emo74.gif

כולם כבר אמרו וברכו ואיחלו ואני.. מצטרפת ומאחלת לעצמי ולכולם שנה של התחלות שנה של צמיחה וגדילה ואושר שנה של חיוכים והומור שנה של א
ה
ב
ה שנה טובה!!!

../images/Emo42.gif לשנה טובה ../images/Emo45.gif

שתהיה לכם השנה הכי טובה הכי מתוקה שתהיו הרבה עם הגורים שלכם תלמדו לתת ולקבל שנה של זרימה (אהבתי את הברכה הזו
ושנה של חיבור והעיקר, שנה טובה! בלי לחצים מיותרים
ואולי נהפוך את השרשור הזה לשרשור של "איך היה לנו החג" וכמובן שאני אתחיל העירו אותי מוקדםםםם (13) ואמרו לי להתחיל לקרצף, חבל שהחג בא דווקא שהרגשתי שהיחסים שלי עם אמא אולי טיפה משתפרים, כי חג זה מתכון בטוח להרוס יחסים. אמא שלי פריקית של ניקיון ומשום מה החג הזה ניקינו ממש הרבה, כמו פסח. ואחותי גם עמדה לי על הראש, עצבנה אותי. אחותי לא הייתה ואין חג בלי אחותי
(ניסיתי להתנחם בעובדה שהיא תהיה איזה שבוע כשאח שלי יתחתן והיא הייתה בפסח) אח שלי בא, עם הארוסה החמודה והביא לאמא שלי מתנה- כסא מתנדנד (ככה קוראים לזה?) שהוא הכין בעצמו! אין לי מושג מה קרה מפה עד לערב, אבל בערב כשהשולחן היה מסודר הארוסה (כשאני קורא לה ארוסה זה נשמע ממש מאיים, אבל זה רק כדי להשוויץ
) דיברה איתי וקראה אותי ואמרה שאני הומו |אייקון-של-אין-לי-מה-לומר| דודה שלי הודיעה חמש דקות לפני, שהיא באה אלינו לעשות את החג היה נחמד והחג הזה (בכלליותו) נכנס לרשימת החגים השנואים- גם אין חופש וגם אני חוטף כאבי ראש איומים (בגלל כל המתוק
) אין לכם מושג כמה זה נורא לשבת בשולחן חג שאין עליו מלך ושחוץ מברכה אחת כל הברכות מתוקות (חדדתי על הברכה הלא מתוקה, כי ממילא לא הרגשתי טוב) אממממ זהו? באמת קצר איך היה עם הקטנטנים שלכם? אבא אמא? קטעים, משהו? -פורג´, שיש לו כאב ראש מהכסא ומהעיתונים
שאנה טובה!

לאביגיל וכולם מצטערת מעט

קצת נעלמתי אך זה בגלל כל מיני סיבות שונות ומשונות אז אולי קצת באיחור אבל אני רוצה לאחל לכם מכל ליבי שנה מתוקה ונהדרת אושר ושמחה בריאות ואהבה והמון המון כח ונחת מהילדים שלכם מכל הלב - מזל היחידה /מוצאת אותך לשעבר

מאי19

New member
לאביגיל ראש השבט ולשבט כולו

אני מאחלת לעצמי שנה הרבה יותר טובה מזאת שהיתה. שנה של שליטה ושיחרור. שנה של ידיעות ברורות יותר, ופחות ערפל. שנה של כוח וחולשה עם ויסות הגיוני בין שני אלה. שנה של אחווה נשית ראוייה לשמה, אבל גם אהבה לפחות קטנה למישהו הגיוני (לאחרונה אני בעד אהבות קטנות). ובריאות. של הגוף ושל הנפש. והסבר קטן : שנה טובה זאת אמירה שעלולה להיות ריקה מתוכן כי היא אוטומטית. והשנה כשברכו אותי וברכתי אחרים, התכוונתי ביתר שאת ופירטטתי, אבל ברור היה לי מה אני מבקשת לעצמי. פחות ברור מה אחרים רוצים. וחשבתי שאם כל אחד היה מברך את עצמו ואפשר היה לבחור מה מהברכות האלה אפשר לבחור לאמץ זה היה נפלא. אז את האיחולים שאני מאחלת לעצמי אני מאחלת לכל הנשים פה בפורום שרוצות משהו ממה שאני רוצה, לעצמן.

למעלה