שנת
קוקטיילים
| טובה

nunimon

New member
../images/Emo75.gifשנת ../images/Emo41.gifקוקטיילים../images/Emo41.gif| טובה../images/Emo70.gif ../images/Emo74.gif

לרגל השנה החדשה, קודם כל, אני רוצה להודות לכולם, לוותיקים יותר, ולוותיקים פחות, על שנתיים נהדרות, של שיתוף פעולה, שיתוף ידע מקצועי, והרבה הומור בדרך...
אני רוצה לאחל לכולם, שנה טובה ומתוקה, שנה של הרבה אלכוהול איכותי, קהל שמח ויפה, טיפים שמנים, והכי חשוב - תפנקו את הלקוחות שלכם, ותנו להם את ההרגשה הכי טובה שברמן יכול לתת... או בקיצור,לכל אחד ואחד ממכם, שהבריאות תהיה חזקה, ותאפשר לכם לעשות יום יום, את הדברים שאתם הכי אוהבים, והכי בכיף. השנה נעשה את השרשור חגיגי - כל מי שמברך - ייצרף קוקטייל חדש, שהוא מכיר\המציא\שתה שקשור בסימליות החג. בסוף נטעם, ונחליט מהו קוקטייל השנה, ומיהו זוכה השנה....
אז הנה אני הראשון : 2\1 רום 4\1 ייגר דבש 2\1 באד אפל כפית דבש דש לימון לשקשק הכל בשייקר טוב טוב, ולמזוג לכוס קוקטייל . לסגור עם מיץ תפוחים\תפוזים . לקשט בגרנדין, ופלח רימון על הכוס.
נקודות ינתנו על בסיס מקוריות, טעם , מראה, חוזק (שייתן בראש, לא לפחד) וכמובן - דרוג הגולשים ב
אתם , אבל רק אתם בבית תחליטו... ! (מישהו אמר השפעת כוכב נולד ?? ) שנה טובה ומתוקה לכולם !
אורי

Symbolic

New member
שנה טובה אורי

נשמע קוקטייל מעניין.. רק בחייאת תפסיק לקרוא לזה "ייגר דבש". לכבוד החג - מוחיטו רימון-תפוח חצי ליים בינוני, מעט גרעיני רימון, 2 כפיות סוכר חום למעוך הכל עם מאדלר בהייבול, יחד עם 45 מ"ל הוואנה קלאב בלנקו. אפשר גם עם בקרדי בלנקו. כמובן שאפשר עם רום אחר, בבקשה תעשו טובה לעצמם שיהיה נורמלי ואיכותי. אז אמרנו למעוך הכל, ולהוסיף קרח כתוש עד סוף הכוס. להוסיף 15 מ"ל מונין/רוטן רימונים, ו-15 מ"ל באד אפפל. לסגור עם סודה ומיץ תפוחים (סחוטרי מתפוחים ירוקים חמוצים) ביחסים שווים. לקשט בגרגירי רימון מעל הקרח הכתוש. שנה טובה לכולם!

שנה טובה

1קרח כתוש שנאפס תפוח 1 וגר''ט לסגור בספרייט להפוך חצי מנה\מנה בצ'יסר או בשאט ברני ייגר בתוך הכוס לא לשכוח כתר גרנדין [כן כן] יש פה הכל חוץ מראש של דג [לא מומלץ]

or83

New member
שנה טובה

כבר פיסרמתי את הקוקטייל הזה בפורום השני, אבל מכיוון שהוא כל כך טוב אז גם לכם מגיע. בבלנדר: תפוח אדום חתוך קטן תפוח ירוק חתוך קטן 50 CC סירופ דבש (כמו מי סוכר, אבל עם דבש במקום סוכר) לבלנדר טוב טוב טוב עד שיש מחית. בשייקר: 30 CC המחית מהבלנדר 60 CC קלבדוס אפשר גם עוד קצת סירופ דבש אם רוצים להמתיק לנער חזק חזק לסנן סינון כפול (אפשר על קרח, אפשר למרטיני), לקשט בתפוח ולהנות.

אם כבר, אז ג'ק...

אבל אני לא אובייקטיבית. שנה טובה! ואני לא יצירתית מדי היום... דכאון של חג... אז תסלחו לי על המחסור במתכון... מבטיחה להשלים את החסר מתישהו.

maxfain

New member
פתחנו שולחן? הולך..

אז אני רוצה גם מייק'רס מארק. אהה.. ואי אפשר להמשיך בלי אהובתי. קטל 1 ציטרון.. אני כבר רואה את זה: ארוחת חג. נרות על פמוטים דרמטיים. אין צלחות, אין סכו"ם, אין אוכל. 2 ברזי בירה יוצאים ממרכז השולחן, מוקפים בבקבוקים וכוסות.. טוב נו, בשיל אווירת החג יש גם איזה רימון..

דווקא רימון?

אני מעדיפה תפוח בדבש.... זה הולך טוב אם ג'ק... ואם כבר פתחנו שולחן חגיגי אז נצרף אליו גם איזה בקבוק בלו לייבל, דרמבוי ובד אפל... אחחח, איפה הימים היפים של הבילויים בדרים בר בשתיית בד אפל (אל תשאל...)

snowbol

New member
קוקטייל מתוק לשנה החדשה

אז ככה: 1.5 ויסקי סקוטי 1.5 ברניאגר 1.5 איריש קרים 1 בד אפפל לתוך שייקר עם קרח. מוגש בכוס הייבול עם קרח ,חלב עד הסוף ומקשטים בדובדבן. תפוח בדבש עם ארומה של ויסקי:)

eranmc

New member
שנה של הצלחה והרבה כסף

1.5 סמירנוף תפוח 0.75 ברנייאגר 0.25 מיץ לימון סחוט לערבב עם כף דבש להוסיף 1/4 תפוח ירוק חתוך לקוביות מעט גרגירי רימון ולטפטף בעדינות רבה דבש בצורת ספירלה.

למעלה