שרשור הכרות לשנה החדשה

../images/Emo75.gifשרשור הכרות לשנה החדשה../images/Emo75.gif

מזמן לא היה לנו שרשור הכרות,ולכבוד השנה החדשה והחדשים שהתווספו אלינו לאחרונה, הגיע הזמן לשרשור מעודכן:
שם פרטי:
כינוי וסיבה לבחירה בכינוי:
כמה אחים ובני כמה, ואיפה אני ביניהם:
חיה:
עיסוק:
מוסיקה אהובה:
לאי בודד הייתי לוקח/ת את אח/ותי או משאיר בבית:

h e n y

New member
יאללה!

שם פרטי: חן כינוי וסיבה לבחירה בכינוי: H E N Y סתם כי בבית קוראים לי ככה גיל:17 איזור מגורים: צפון-צפת. כמה אחים ובני כמה, ואיפה אני ביניהם: אח- 33 אחות-32 אחות- 28 אח- 23 אני-17 חיה: ארנב עיסוק: תלמידת תיכון מוסיקה אהובה: רוק ישראלי לאי בודד הייתי לוקח/ת את אח/ותי או משאיר בבית: משאירה אותו בבית...

מתפקדת כנדרש

שם פרטי: עינת כינוי וסיבה לבחירה בכינוי: זה התחיל ב OCEAN כי אני מאוהבת באוקינוס ואז המחשב התקלקל וכשחזרתי אחרי כמה חודשים תפוז טענו כי אין את הכינוי הזה אז עיברתתי לאוקינוס השקט. גיל: מה? את האמיתי? לא אומרת. איזור מגורים: צפון על שפת הכנרת המדהימה כמה אחים ובני כמה, ואיפה אני ביניהם: אנחנו שלושה אחי בן 29 אני ואחי הקטן בן 21 או 22 לא זוכרת חיה: לטאה עיסוק: סטודנטית ובליינית מוסיקה אהובה: משינהההההההההההה אה ואירוסמית לאי בודד הייתי לוקח/ת את אח/ותי או משאיר בבית: בבית, מה יעשו איתי באי בודד? לא מספיק אני נתקעתי שם?

מנהלת מס' 2 מתפקדת../images/Emo70.gif

שם פרטי: שירי
כינוי וסיבה לבחירה בכינוי: הנוכחי הוא "מלאכי עליון" על שם הספר של מיכל שלו, והיו הרבה קודמים, כי אוהבת לשנות מפעם לפעם, לפי ההרגשה והמקום שלי בחיים.
כמה אחים ובני כמה ואיפה אני ביניהם: אני הכי קטנה, יש לי אחות בת 31 בקרוב ואח בן 29, נדמה לי... גרועה בלזכור מספרים מדוייקים...
אוהבת כלבים, אבל התפשרתי על חתול שהוא ממש קוף אחרי בנאדם, כי הוא מתנהג כמו ילד קטן
בשם ג'סי (על שם ג'סי מצער גידול בנות).
עיסוק: סטודנטית להוראה יצירתית לגיל הרך בסמינר הקיבוצים, מוכרת בחנות צעצועים והחל משבוע הבא- מוכרת בקונדטוריה, במקביל לחנות צעצועים ובתחילת שנת הלימודים מתפטרת מהחנות צעצועים...
מוסיקה אהובה: רוק ישראלי: קרן פלס, מירי מסיקה, אוהד חיטמן.
לאי בודד הייתי משאירה את אחותי בבית וגם את אחי- כי באי בודד נמצא אינסוף סיבות לריב, הייתי מנצלת את ההזדמנות הזאת לחשוב איך לשפר את הקשר איתם...

../images/Emo141.gif עכשיו אני ../images/Emo141.gif

שם- מעדיפה להישאר חסויה.
כינוי- "שניצל עם פירה". זה המאכל שאחי ואני אהבנו בילדות, ועדיין אוהבים. במיוחד כשאמא שלנו מכינה.
גיל- מתקרבת בצעדי ענק לכיוון ה-40.
אחים- יש לי אח אחד, צעיר ממני במספר שנים.
חיות- אוהבת מאוד כלבים, אבל גרה בדירה, לכן לא מגדלת.
מוסיקה- קולדפליי, החברים של נטשה.
לאי בודד הייתי לוקחת איתי את שני ילדיי, וגם את בעלי ואחי, כדי שהם ישעשעו את הילדים בזמן שאני אנוח וקרא ספרים...

eris1515

New member
../images/Emo195.gif

שם פרטי:איריס כינוי וסיבה לבחירה בכינוי:eris1515 -המאמת שאין סיבה מיוחדת...=\-(וכן,אני יודעת שאיריס כותבים iris ולא eris -טעות של בן דודה שלי שפתח לי ת'כינוי חח ) איזור מגורים:המרכז... כמה אחים ובני כמה, ואיפה אני ביניהם:4 אחים-(איתי...) אני השניה=],אחי הגדול-17 וחצי -וזו הזדמנות לספר לכם שהוא עבר תיאוריה-השבוע-וגם קיבל צו גיוס ראשון
אחריו-אני
שאני בת 16 וחצי חיה:דולפיןן
עיסוק:תלמידת תיכון... מוסיקה אהובה:מה שמוצא חן בעיניי,כאילו באותו רגע...אין מוסיקה מיוחדת. לאי בודד הייתי לוקח/ת את אח/ותי או משאיר בבית:האמת שהייתי מעדיפה לקחת את בן דודה שלי הקטן
-:D

eris1515

New member
אופס-שכחתי את 2 אחיות שלי השניות../images/Emo12.gif

טוב- אז זאת שאחריי היא בת 12 ו... והקטנה-בת 8 וחצי

ואני מצטרפת

שם פרטי: שרון כינוי וסיבה לבחירה בכינוי:חשבתי שיקראו להצגה שלי קורות חיים , הניק הזה היה תפוס . חוץ מזה הכתיבה שלי חושפת מעט את קורות חיי. גיל:40 איזור מגורים:מרכז כמה אחים ובני כמה, ואיפה אני ביניהם:בכורה, יש לי עוד אח ואחות חיה:חיה באושר עיסוק:חורזת מילים, שחקנית תאטרון מוסיקה אהובה: תלוי במצב רוח לאי בודד הייתי לוקח/ת את אח/ותי או משאיר בבית: לוקחת אותם אבל לא רק אותם.

נעים להכיר../images/Emo24.gif

שם פרטי: אממ...אני מעדיפה להשאיר את זה חסוי..... כינוי וסיבה לבחירה בכינוי: אממ....סתם.. אני ובת דודה שלי קוראות ככה אחת לשניה גיל: 14 איזור מגורים: איפשהו בארץ כמה אחים ובני כמה, ואיפה אני ביניהם: אח אחד גדול ממני ב-3 וחצי שנים.אני הקטנה חיה: אני מאוד מאוד מאוד אוהבת סוסים ודולפינים. ויש לי גם 2 סוגים של כלבים שאני אוהבת-לברדור ופאג(בולדוג סיני). עיסוק: תלמידה ממורמרת(סתם....דווקא די כיף לי בבית ספר) מוסיקה אהובה:בעיקרון הכל--אני מאוד אוהבת את הראל סקעת, קרן פלס, איה כורם ,בלאק אייד פיז ,קלי קלרקסון, רד הוט צ'ילי פפרז, משינה, בית הבובות, מרי ג' בלייג ,פוסיקאט דולז, פינק וכו' וכו' לאי בודד הייתי לוקח/ת את אח/ותי או משאיר בבית: הייתי לוקחת אם זה היה משפר את היחסים שלנו

איימו

New member
למרות שאני לא כאן הרבה........

שם פרטי: איי'לה
כינוי וסיבה לבחירה בכינוי: ככה חברות שלי קוראות לי
איזור מגורים: ירושלים
כמה אחים ובני כמה, ואיפה אני ביניהם: 6, הגיל שלהם: 17, 13, 12, 11, 8, 6, 4 ואני ראשונה
חיה: אריה
עיסוק: ש"ל
מוסיקה אהובה: הכל
לאי בודד הייתי לוקח/ת את אח/ותי או משאיר בבית: הייתי לוקחת את אחותי כי כיף לריב איתה בזמן שאני אוכל להיכנס, אני יכנס, קצת אין לי זמן בגלל השירות.

למעלה