שרשור סופ"ש-סוף סוף

liorhikri1991

New member
../images/Emo75.gifשרשור סופ"ש-סוף סוף../images/Emo13.gif

איזה שבוע עמוס היה לי על תחילת השנה,חבל על הזמן. אני רוצה לאחל לכולם כבר עכשיו שנה טובה ומוצלחת|FU| יום שישי:מה עשיתם/מה תעשו? יום שבת:מה עשיתם/מה תעשו? שיר השבוע שלי: קליפ השבוע שלי: אלבום השבוע שלי: סרט השבוע שלי: תוכנית טלוויזיה/סדרת השבוע שלי: סמיילי השבוע שלי: מה עשיתי מעניין השבוע? דבר חיובי שעבר עליכם השבוע: דבר שלילי שעבר עליכם השבוע: מה תעשו בשבוע הבא? תמונת השבוע שלי:

© h i l a ©

New member
מצאתי לי שעה

הוט הבני זונות טוענים שהממיר של אחי לא חיבר טכנאי שלהם והם כמעט ניתקו לנו אתמול את כל הבית! זב כ"כ לא נכון, אני ממש זוכרת שזה היה טכנאי שלהם.... הם כאלה בני זונות, היה משהו כזה באמנון לוי, שהם רוצים שנשלם להם יותר ושנתחייב לעוד שנה כי אם לא אז ינתקו אותנו לגמרי באותו יום... אמא שלי ממש צרחה עליהם שעתיים, הם לא הסכימו שנתחייב לחודש ולא ל3 חודשים, הם רצו שנה.. כשיעברו 3 חודשים אנחנו הולכים להתנתק, אומנם זה קנס של 200 ש"ח אבל למי אכפת, היו לנו כ"כ הרבה ריבים איתם כבר, והגיע הזמן לעבור ליאס... רק חבל שאמא שלי לא מוצאת את הקבלה המזדיינת הזו.... יום שישי:מה עשיתם/מה תעשו? יש תוכניות לעבודה אבל לא יודעת אם זה היום או מחר יום שבת:מה עשיתם/מה תעשו? כנ"ל.. אה וסוף סוף לקנות נעלים חדשות ודברים לבית ספר.. חחח שיר השבוע שלי: קליפ השבוע שלי: אלבום השבוע שלי: סרט השבוע שלי: אמריקן פאי החתונה
תוכנית טלוויזיה/סדרת השבוע שלי: סמיילי השבוע שלי:
מה עשיתי מעניין השבוע?הרבה.. ? דבר חיובי שעבר עליכם השבוע:אמממ... 85 בתולדות!!! דבר שלילי שעבר עליכם השבוע: שזה היה השבוע האחרון של החופש (לפחות לי) מה תעשו בשבוע הבא? אלמד.. :'(... אבל בעצם זה חצי שבוע... אבל זה לא מבטל את זה שזה לימודים! תמונת השבוע שלי:

../images/Emo39.gif

יום שישי:מה עשיתם/מה תעשו?הרגע קמתי,מתה מעייפות.יש לי ש"ב שלא עשיתי בגלל המבחן במתמטיקה,לעשות עבודות בית[כביסה,עציצים,כלים],אח"כ לסדר את החדר,לישון ושבת יום שבת:מה עשיתם/מה תעשו?שאבס קודש שיר השבוע שלי:שיר שי"א3 המציאו על משקל השיר של יובל המבולבל("שלום לכם תלמידים ותלמידות,אנחנו נמצאים ב-גיהנום
") קליפ השבוע שלי:--- אלבום השבוע שלי:--- סרט השבוע שלי:--- תוכנית טלוויזיה/סדרת השבוע שלי:--- סמיילי השבוע שלי:
מה עשיתי מעניין השבוע?סיור בחברון ובי"ם דבר חיובי שעבר עליכם השבוע:סתם כלמיני צחוקים ובלאגנים דבר שלילי שעבר עליכם השבוע:רובו מה תעשו בשבוע הבא?בצפר 3 ימים,ואז ב"ה רה"ש תמונת השבוע שלי:--- אני גם מצטרפת לברכות של ליאור ומאחלת שנה טובה
ושבת שלום

Gilat18

New member
אני..

יום שישי:מה עשיתם/מה תעשו? אבא לא העיר אותי לעבודה אז ישנתי קצת ובערב.. נראה אם יהיה לי חשק לצאת.. יום שבת:מה עשיתם/מה תעשו?כלום.. שיר השבוע שלי: אין קליפ השבוע שלי:אין אלבום השבוע שלי: אין סרט השבוע שלי: אין תוכנית טלוויזיה/סדרת השבוע שלי: אין סמיילי השבוע שלי: אין מה עשיתי מעניין השבוע? כלום.. דבר חיובי שעבר עליכם השבוע: אין דבר שלילי שעבר עליכם השבוע: הכל מה תעשו בשבוע הבא? עבודה וחג תמונת השבוע שלי: גם אין.

liorhikri1991

New member
השבוע שלי...../images/Emo13.gif

יום שישי:מה עשיתם/מה תעשו?הייתי בתיכון,היה בסדר בגדול,חזרתי לפני 40 דקות,עוד מעט אעשה ש.ב שהצטברו במתמטיקה וש.ב מהיום בתנ"ך. יום שבת:מה עשיתם/מה תעשו?אלמד למבחן במתמטיקה שיהיה ב18.9 שיר השבוע שלי:"מחפש תשובה"-היהודים קליפ השבוע שלי:
אלבום השבוע שלי:
סרט השבוע שלי:
תוכנית טלוויזיה/סדרת השבוע שלי:אין ממש,כמעט שאני לא רואה,אולי מונית הכסף
סמיילי השבוע שלי:לומד,די לחוץ ומותש,אבל זה עובר עם הזמן,פשוט אני מתרגל לחזרה ללימודים ונראה לי שכבר הסתגלתי,אני בא בלי כאב ראש הביתה ועם רצון לעשות את שיעורי הבית. מה עשיתי מעניין השבוע?מבחן באנגלית וקיבלתי 76
זה מודל C היה,אבל אני יכול להגיד שזה היה מבחן ראשון על השיעור השני סתם ככה ומעצבן שירדו לי נקודות. דבר חיובי שעבר עליכם השבוע:יש לימודים דבר שלילי שעבר עליכם השבוע:קבעו מבחנים לא קלים,בעיקר במתמטיקה,אבל אני מתכוון לחרוש. מה תעשו בשבוע הבא?אלמד למתמטיקה ואלך לביה"ס כמובן תמונת השבוע שלי:

../images/Emo185.gif =] =] ../images/Emo185.gif

יום שישי:מה עשיתם/מה תעשו? בבוקר קמתי והלכתי לטיול בירושלים עם ידיד חח ואח"כ הייתי אמורה ללכת ליומודלת של אחי אבל אין לי כוח.. ואני כנראה אצא בערב.. =] יום שבת:מה עשיתם/מה תעשו? נראה..
שיר השבוע שלי: take a look at my girlfriend סתם כי חפרו לי איתו כבר.. =\ קליפ השבוע שלי: ---- אלבום השבוע שלי:----- סרט השבוע שלי:------ תוכנית טלוויזיה/סדרת השבוע שלי: טופ מודל סמיילי השבוע שלי:
מן סמיילי מבולבל.. מה עשיתי מעניין השבוע? סיימתי סיפוח.. ביום ראשון אני מתחילה תפקיד חדש... דבר חיובי שעבר עליכם השבוע: חזרתי לדבר עם מישהו שמאוד חשוב לי.. והתחלתי דף חדש..
דבר שלילי שעבר עליכם השבוע: זה שחזרתי לדבר איתו.. אני לא בטוחה שזה טוב בכלל.. מה תעשו בשבוע הבא? אעשה סיווג לקורס שלי.. ומממ זהו.. תמונת השבוע שלי: אין לי כוח לחפש משהו אופטימי מאושר כזה.. =] מאוד מאושר.. =]

b a t e l 1 8 2

New member
שבת שלום:]]]

יום שישי:מה עשיתם/מה תעשו?עבדתי יום שבת:מה עשיתם/מה תעשו?אנוח שיר השבוע שלי:ילדים של החיים-שלום חנוך קליפ השבוע שלי:אין אלבום השבוע שלי:אין סרט השבוע שלי:אין תוכנית טלוויזיה/סדרת השבוע שלי:חברים סמיילי השבוע שלי::]] מה עשיתי מעניין השבוע?אממ כלום דבר חיובי שעבר עליכם השבוע:החליפו את המורה למת' דבר שלילי שעבר עליכם השבוע:תחילת הלימודים מה תעשו בשבוע הבא?אעבוד ואלמד תמונת השבוע שלי: ---------->

lonush

New member
עונה

איזה שבוע עמוס היה לי על תחילת השנה,חבל על הזמן. אני רוצה לאחל לכולם כבר עכשיו שנה טובה ומוצלחת|FU| יום שישי:מה עשיתם/מה תעשו? ישנתי צהוריים, אקרא ספר באנגלית ואעשה שיעורים בתנ"ך יום שבת:מה עשיתם/מה תעשו? נוסעת לקריית אונו ליומהולדת של ידיד שיר השבוע שלי: לא זוכרת האמפי של קפוט! קליפ השבוע שלי: אין אלבום השבוע שלי: אין סרט השבוע שלי: ספר הג'ונגל 2
תוכנית טלוויזיה/סדרת השבוע שלי: אין (לא רואה טלויזיה כמעט) סמיילי השבוע שלי:
מה עשיתי מעניין השבוע? עברתי מקומות שלוש פעמים
דבר חיובי שעבר עליכם השבוע: הצלחתי להירדם היום אחרי כל השבוע שלא הצלחתי דבר שלילי שעבר עליכם השבוע: הרשמה ביום שני של הלימודים מה תעשו בשבוע הבא? אטוס לארה"ב
+ ראש השנה כמובן שאחגוג בארץ עם המשפחה תמונת השבוע שלי: אין משהו חדש..

Shirley808

New member
השבוע עבר כ"כ מהר. ../images/Emo10.gif

יום שישי:מה עשיתם/מה תעשו? בבוקר הייתי בבצפר ולמדתי 3 שעות ביולוגיה. אז חזרתי הביתה והתארגתי ללכת ללונה-פארק ושם הייתי עד חמש אחה"צ עם חבר שלי ואחותו הקטנה.
יום שבת:מה עשיתם/מה תעשו? לא יודעת... אנוח ואעשה שיעורי בית נראה לי.
שיר השבוע שלי: "בואי נעזוב"
קליפ השבוע שלי: -
אלבום השבוע שלי: -
סרט השבוע שלי: -
תוכנית טלוויזיה/סדרת השבוע שלי: "מה טוב בשבילך"
סמיילי השבוע שלי:
מה עשיתי מעניין השבוע? הלכתי לבית הספר
דבר חיובי שעבר עליכם השבוע: שאני לומדת עם אותה מורה לביולוגיה של שנה שעברה.
דבר שלילי שעבר עליכם השבוע: כל השאר. אני מדוכאת לחלוטין.
מה תעשו בשבוע הבא? לא יודעת...

just PolPoll

New member
עונה

יום שישי:מה עשיתם/מה תעשו?יצאנו עם חברים יום שבת:מה עשיתם/מה תעשו?כלום שיר השבוע שלי:Lene Marlin - Its true קליפ השבוע שלי: אלבום השבוע שלי: סרט השבוע שלי: תוכנית טלוויזיה/סדרת השבוע שלי: סמיילי השבוע שלי: : ] מה עשיתי מעניין השבוע?ממ..למדתי דבר חיובי שעבר עליכם השבוע:יומלדת לחברה דבר שלילי שעבר עליכם השבוע:ביצפר,והמון לחץ מה תעשו בשבוע הבא?אלך לביצפר תמונת השבוע שלי:

Summer moved on

New member
../images/Emo4.gif

יום שישי:מה עשיתם/מה תעשו?בבוקר נסעתי עם אחותי למרכז, הסתובבנו. אח"כ סתם בית כזה, ובערב יצאתי עם חברים עד לפנות בוקר. יום שבת:מה עשיתם/מה תעשו?קמתי מוקדם מדי:/ נסענו עם אבא לנמל יפו והיה ממש נחמד. שטו בהפלגה כזאת, היה כלכךךך כיף! שיר השבוע שלי: קליפ השבוע שלי:Suzan Vega - Tom's Diner. מומלץ. אלבום השבוע שלי:- סרט השבוע שלי:"האסונות של נינה" תוכנית טלוויזיה/סדרת השבוע שלי:הדרך לאהוב
סמיילי השבוע שלי:
מה עשיתי מעניין השבוע?המממ לא משהו מיוחד. בי"ס, יציאה, נמל יפו היום... דבר חיובי שעבר עליכם השבוע:היה אחלה בבי"ס. דבר שלילי שעבר עליכם השבוע:מצבי רוח נוראייםםםם. מה תעשו בשבוע הבא?בי"ס, קולנוע, חג!!:], חופש, חברים, אולי ת"א. תמונת השבוע שלי:היום מההפלגה:) הודגש באמצעות מדגישומטיק

עונה ../images/Emo13.gif

שנה טובה לכולם יום שישי:מה עשיתם/מה תעשו? יום כיפי ארוחת בוקר בארומה ואז בערב יצאתי עם חברים יום שבת:מה עשיתם/מה תעשו? יםםם שיר השבוע שלי: אין קליפ השבוע שלי: אין אלבום השבוע שלי: אין סרט השבוע שלי: אין תוכנית טלוויזיה/סדרת השבוע שלי: ורוניקה מארס סמיילי השבוע שלי: עיפה מה עשיתי מעניין השבוע? הרבה דבר חיובי שעבר עליכם השבוע: לא זוכרת דבר שלילי שעבר עליכם השבוע: היו הרבה מה תעשו בשבוע הבא? הרבה תמונת השבוע שלי: עזבוו

למעלה