שאלה: מישהו יודע איפה קונים מכנסים שיש עליהן דוגמא של צבא בירושלים???? דחוף!!!
ע ענבר 2002 New member 31/8/02 #1 ../images/Emo75.gif../images/Emo122.gif../images/Emo166.gif../images/Emo121.gifשאלה: מישהו יודע איפה קונים מכנסים שיש עליהן דוגמא של צבא בירושלים???? דחוף!!!
../images/Emo75.gif../images/Emo122.gif../images/Emo166.gif../images/Emo121.gifשאלה: מישהו יודע איפה קונים מכנסים שיש עליהן דוגמא של צבא בירושלים???? דחוף!!!
א אביטל666 New member 1/9/02 #3 מכנסים צבאיות אפשר למצוא בחנויות הציוד של החיילים כמו ריקושט (אם הרשת הזאת עדיין קיימת...) אבל היא אמרה מכנס עם דוגמא של הצבא... אני לא יודעת האם לזה הכוונה.
מכנסים צבאיות אפשר למצוא בחנויות הציוד של החיילים כמו ריקושט (אם הרשת הזאת עדיין קיימת...) אבל היא אמרה מכנס עם דוגמא של הצבא... אני לא יודעת האם לזה הכוונה.
ע ענבר 2002 New member 2/9/02 #4 התכוונתי ... מכנסים עם דוגמא של צבא לא מכנסים כמו של החיילים! בבקשה עזרה...
ה הבחורה של וורונסקי New member 3/9/02 #7 אין לי מושג אם יש בירושלים... אני יודעת שיש בחיפה, בכפר סבא, ביפו.. לגבי ירושלים...אין לי שמן של מוסך
אין לי מושג אם יש בירושלים... אני יודעת שיש בחיפה, בכפר סבא, ביפו.. לגבי ירושלים...אין לי שמן של מוסך