דה רקורד-סופ"ש רגוע

ToXic BoY17

New member
../images/Emo75.gif../images/Emo32.gif דה רקורד-סופ"ש רגוע../images/Emo70.gif

אז ממצב אנשים
הנה עוד מעט מתחילה שנת תשס"ז ב-א' בתשרי בדיוק עוד שבוע בדיוק. אז בואו נעשה משהו... כל אחד יחשוב לעצמו מה הוא מאחל לעצמו ורוצה להגשים בשנה שתבוא עלינו לטובה. ב"ה
שכל אחד יחשוב לעצמו...לא צריך לכתוב. מה שכן יהיה נחמד עם תכתבו זה איפה אתם הולכים לעשות את החג, מה איחלתם לעצמכם בשנה שעברה והתגשם והאם יש משהו שהייתם רוצים שיקרה בשנה הקרובה לכם או לאנשים אחרים. וכמובן ספרו גם מה עשיתם בסופ"ש האחרון של שנת תשס"ו. בברכת סופ"ש רגוע ונעים ושבוע אחרון של תשס"ו מצויין,
סהר

הכל בסדר.../images/Emo9.gif ../images/Emo90.gif

אני חוגגת את ראש השנה בטבריה - משפחה מצד אבא. כמו כל שנה.
מה איחלתי לעצמי שנה שעברה? אני לא זוכרת במדויק אבל זו הייתה השנה הראשונה שלי בתיכון אז בטח משהו שקשור לזה.
רציתי גם ללכת להופעה של פיטר ועברי. לבינתיים הייתי בהופעה של מוניקה אז זה גם טוב.
ועברי..
עדיין לא. אז אני מעבירה את זה לאיחולים של השנה הקרבה.
ועוד איחולים לשנה הקרבה, בריאות ואושר לכל המשפחה והחברים שלי (קיטשי, אני יודעת..) ובהצלחה לי בבגרויות הראשונות (היסטוריה, לשון וערבית) ובמגמה החדשה (קולנוע).
לא עשיתי שום דבר מיוחד בסופ"ש הנוכחי. בעצם...
ראיתי את הג'וב האיטלקי.
מספיק טוב?
ושתהיה לכולנו שנה פוריה ומוצלחת.

אממ..../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

בחג יהיה כמו כל שנה... סתם עושים ארוחה עם המשפחה ויום אחרי הולכים לסבא וסבתא.. והיום הולדת שלי שוב יוצא בחופש

נשלח לי באמצע../images/Emo122.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

מה אני מאחלת?! מה שאני רוצה זה בדיוק מה שרציתי שנה שעברה... ושנה שעברה היה כל כך גרוע שאני כבר מוותרת=/ אז... אולי שיהיה קצת יותר טוב משנה שעברה?

הוהו../images/Emo194.gif

אז ביום חמישי אני הולכת לקוקה קולה לייב מי שהוא עוד בא?! וייאי בא לי!
וביום שישי נלך לארוחת חג אצל סבא וסבתא מצד אבא וכמובן שממש לא בא לי |: איףףףףףףףף

למעלה