חג שמח לכולם

../images/Emo32.gif סקר חדש לשנה חדשה...../images/Emo75.gif../images/Emo74.gif

לכבוד השנה החדשה, יהיה נחמד לדעת מה כל אחד כאן מאחל לעצמו. תרגישו חופשיים... אנחנו משפחה!

Music4Life

New member
אולי נאחל אחד לשני במקום?

לאחל לעצמך זה נראה לי פחות שווה...אבל אם נאחל אחת לשני כל מיני איחולים זה כבר יותר לעניין
אני ארשום מחר מה אני מאחלת לכל החבר'ה...בנתיים מאחלת רק לילה טוב
ושינה ערבה...
חיבוקים....

veredmp

New member
חייבים רק דבר אחד? ../images/Emo8.gif

בתכל'ס מאחלת לעצמי (וגם לכולם) שיהיה טוב. נראה לי שזה מכסה את כל האופציות

sp400

New member
טוב אז גם אני

אני עומד מול שנה עמוסה ביותר שכוללת סיום הלימודי גיוס ל צהל ועוד אני מאחל לכולנו שתהיה שנה של הגשמה עצמית וסיפוק

לכבוד השנה החדשה../images/Emo42.gif

מאחלת לעצמי בעיקר הצלחה הצלחה הצלחה הצלחה!! הולכת להיות לי שנה ממש קשה וצפופה... חוץ מהלימודים (אני מסיימת ב-4 כל יום!!! חוץ מיום שישי ב-2 וחצי
) אני ממשיכה לרקוד סטפס והשנה נוספו לי גם שיעורי ג'אז... אני ממשיכה לנגן בגיטרה ומקווה להשתפר וללמוד עוד המון! וכמובן כמובן הפיתוח קול! לא מסוגלת לוותר על זה בחיים!! מאחלת לעצמי שיהיה כיף ושיהיו המון הופעות
ואחרי כל זה, השנה אני ממשיכה לנהל את פרויקט הרובוטיקה בבית הספר שלי (הפרויקט הזה שבונים בו רובוט חחח) בקיצור, הולכת להיות לי שנה ממש לא קלה עם מלא בגרויות ופעילויות! אני מאחלת לעצמי המון בהצלחההה!! אני ממש צריכה את זה
ו הכי חשוב שאני אהנה! למרות שעוד לא ממש ראש השנה.. מאחלת לכולם שנה טובה, מה טובה, מצויינת!! מדהימה!! מלאה בשמחות, ובהצלחות! רק בריאות לכולם, ולמשפחות של כולם! אוהבת אתכם המון ושתהיה שבת שלום

Music4Life

New member
../images/Emo140.gif אוקיי, אז...

אני רוצה לאחל גם לי וגם לכולכם, קודם כל המון אושר
זה כי הדבר הכי חשוב כמעט... אח"כ בריאות טובה
, שתמיד נהיה חזקים ובריאים ונשאר צעירים בנפשנו ובגופנו.... אהבה
למי שאין אז שימצא מהר מהר אהבה טובה שתמלא אותו כל יום מחדש.
הגשמה עצמית, שתהיו גאים בעצמכם ותעשו משהו שאתם אוהבים ושחשוב לכם בחיים, שיהיה לו משמעות והשגים... וכמובן כמובן - הרבה אבל הרבה והמון
מוסיקה טובה, בעיקר של מירי מסיקה
שתעשה אותכם מאושרים וקורנים כל יום...ובכלל חיים מלאים במירי. אמן ואמן
ממני.

מאחלת...

מה אני מאחלת לעצמי? -אהבה! שהשנה אני אמצא את אהבת חיי:),האחרונים סתם גרמו לביאוסים..אז נראה לי שבאמת מגיע לי סוף סוף משיהו טוב. -הצלחה בעבודה מכל יום ללמוד משהו חדש על התחום, להצליח במה שאני עושה וכמה שיותר להתרחב בתחום. -למרות שלא נראה לי אבל אני מקווה שאני כן בסופו של דבר יעזוב השנה את הבית של אימא ואחייה חיים עצמאיים. מה אני מאחלת לכם? שתהיו מאושרים, שתהיו תמיד מוקפים באהבה,בריאות כי זה הכי חשוב! והנאה ממוזיקה שעושה נעים באוזן:) שנה טובה,מתוקה,ומקסימה!!!

ofree15

New member
מאחלת ../images/Emo13.gif

לעצמי, אני מאחלת להצליח בכל התחומים שבחרתי להשקיע בהם השנה, ולא לקרוס תחת עומס.. ולכם, המון בריאות! אושר! ואהבה כמובן!

../images/Emo57.gif../images/Emo95.gif

מירי עשתה לי חשק
שהזוגיות שלי ושל בעלי (
) רק תמשיך לפרוח כמובן איך אפשר בלי הרבה הופעות מדהימות....

אמן! ../images/Emo13.gif

מאחלת לך את כל מה שרצית ובעיקר
(זה כיף אדיר ועבודה רבה מאוד)...

veredmp

New member
../images/Emo75.gif../images/Emo74.gif חג שמח לכולם ../images/Emo74.gif../images/Emo75.gif

שתהיה לכולנו שנה נפלאה, מלאה במוזיקה טובה

Music4Life

New member
../images/Emo82.gif../images/Emo104.gif../images/Emo7.gif../images/Emo23.gif../images/Emo57.gif

ofree15

New member
שנהה טובהה ../images/Emo13.gif

חג שמח, ושנה של הצלחה, אהבה ובריאות

למעלה