חג שמח!

../images/Emo75.gif ../images/Emo74.gif חג שמח! ../images/Emo41.gif ../images/Emo223.gif

חברים וחברות, שתהיה לכם שנה מתוקה כדבש, מוצלחת, משמחת, מלאת תקווה ואושר, ובעיקר מוצפת באהבה.:) מאחלת לכם שתצליחו להגשים את כל משאלותיכם ומטרותיכם לשנה הזו!
זה הזמן להכין רשימה חדשה לשנה חדשה, ושיהיה בהצלחה! תהנו לכם מהתפוח בדבש, אבל אל תגזימו! זה משמין.D: ושנהיה לראש ולא לזנב וכל זה.XD
חג שמח וחופשה מהנה!!
אחח, האוירה של החופש... עכשיו רק חסר הגשם. ^^
ש-נ-ה ט-ו-ב-ה
אוהבת אתכם!

ועכשיו... ../images/Emo41.gif מספר שאלות ../images/Emo41.gif ../images/Emo223.gif

- במילה אחת, איך אתם מסכמים את השנה שהייתה? - האם אתם מרוצים או מאוכזבים מהשנה שהייתה? - ספרו חוויה מיוחדת או שינוי שהיה לכם השנה? - למה אתם מצפים מעצמכם בשנה החדשה?

עונה לעצמי ../images/Emo223.gif

- במילה אחת, איך אתם מסכמים את השנה שהייתה?
מאתגרת
- האם אתם מרוצים או מאוכזבים מהשנה שהייתה?
די מרוצה. יש עוד כמה דברים שיש לי לעשות ולשנות בעצמי, אבל בעיקרון השתנתי די הרבה לשנה אחת, אז אני שמחה.
- ספרו חוויה מיוחדת או שינוי שהיה לכם השנה?
ההופעה של 30סטמ, כאילו! איזו חוויה זו, שיאללה... לראות להקה שאת אוהבת בלייב, כשאת רוב הזמן חולמת על זה.. היה מגניב^^ - למה אתם מצפים מעצמכם בשנה החדשה?
לסיים את שנת השירות האחרונה שלי בכיף, להרגיש שתרמתי (למרות שאני כבר מרגישה), ולהתחיל את החיים באמת. אה כן, ובעיקר להתמודד, ולהכיר אנשים חדשים ועוד ועוד.

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif עונה לסיסטר :)

- במילה אחת, איך אתם מסכמים את השנה שהייתה? מהירה. וואי יש הרבה מילים לשנה הזו..
- האם אתם מרוצים או מאוכזבים מהשנה שהייתה? מרוצה. ^^ - ספרו חוויה מיוחדת או שינוי שהיה לכם השנה? אממ.. ההופעה של 30, מסע ישראלי (!!!!!!
!!!!), ועוד כמה דברים שמי שיודע יודע. :) חח - למה אתם מצפים מעצמכם בשנה החדשה? אמ.. להשיג את המטרות שהצבתי לעצמי, כלומר - להפסיק להיות עצלנית ברמות לא נורמליות. חג שמח ושנה טובה חברים יקרים, מי ייתן והשנה MCR יוציאו אלבום לפאנים ויהיה כאן עמוס, ונראה את הלהקות שאנחנו אוהבים בלייב (האמאוונג'דהאמחחחחחח)

NoAmItA ChAn

New member
שתהיה לכולנו שנה טובה ומתוקה :)

- במילה אחת, איך אתם מסכמים את השנה שהייתה? שנה מצויינת, מתוקה ומקסימה DDD: - האם אתם מרוצים או מאוכזבים מהשנה שהייתה? אני מאוד מרוצה ^____^ - ספרו חוויה מיוחדת או שינוי שהיה לכם השנה? המממממממ... היו מלא! המממ.. טסתי לגרמניה, הכרתי את אליס (
), הכרתי להקות חדשות, הייתי בהופעה של 30סטמ, התחלתי ללמוד נהיגה, סיימתי בית ספר. - למה אתם מצפים מעצמכם בשנה החדשה? שאני אתמודד עם מה שלא יבוא :) וכנ"ל לגביכם 3>

Wrath Within

New member
שנה נפלאה לכולנו ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo11.gif

ושיחזירו כבר את גלעד.

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifשנה טובה וחג שמח3>

- במילה אחת, איך אתם מסכמים את השנה שהייתה? מנצנצת - האם אתם מרוצים או מאוכזבים מהשנה שהייתה? גם וגם - ספרו חוויה מיוחדת או שינוי שהיה לכם השנה? התגייסתי. O: - למה אתם מצפים מעצמכם בשנה החדשה? להצליח בקורס ובצבא בכלל

Super Pumpkin

New member
../images/Emo74.gif../images/Emo75.gifחג שמח!

-
במילה אחת, איך אתם מסכמים את השנה שהייתה? מיוחדת. -
האם אתם מרוצים או מאוכזבים מהשנה שהייתה? סופר מרוצה! -
ספרו חוויה מיוחדת או שינוי שהיה לכם השנה? המ..ואוו הבגרות במחול, פולין!!! ואני חושבת שהבגרתי הרבה. -
למה אתם מצפים מעצמכם בשנה החדשה? שאני אצליח בצבא ואני אעשה תפקיד שאני אוהבת. ובואפן כללי שאני אהנה הרבה ואצליח לרכוש לעצמי עוד חברים ועוד חוכמת חיים

Another Grave

New member
../images/Emo40.gif שנה טובה לכולכם../images/Emo23.gif../images/Emo75.gif../images/Emo23.gif

במילה אחת, איך אתם מסכמים את השנה שהייתה? קשה.וטובה.D:
האם אתם מרוצים או מאוכזבים מהשנה שהייתה? מאוד מרוצים.זאת הייתה השנה הכי טובה שהייתה לי. הכי קשה,אבל הכי טובה.
ספרו חוויה מיוחדת או שינוי שהיה לכם השנה? ההופעה של מארס כמובן
. והכרתי מלא אנשים מדהימים,שאני לא כלכך שומרת איתם על קשר כרגע, אבל אני מתה עליהם
למה אתם מצפים מעצמכם בשנה החדשה? לימודים.לימודים.לימודים.
שנה טובה לכולם!
מי ייתן שתיהיה שנה מלאה במוזיקה טובה!D:

למעלה