שנה טובה גם לי

אתי אתי

New member
../images/Emo75.gif../images/Emo74.gif שנה טובה גם לי

שרשור איחולי שנה טובה של כל אחת לעצמה

אתי אתי

New member
אני מאחלת לי

בנוסף על מה שאיחלתי לכולן (כי גם אני בחבורה
) שנה של שלווה ושמחה, של הנאה וקבלת הדברים כמו שהם, שנה טובה

היום נישבתרי סופית אז מאחלת לעצמי

לסתום את הפה לסתום את הפה לסתום את הפה לסתום את הפה לסתום את הפה הבנתם את הרעיון נכון, כי אני יכולה למלא ככה דפים שלמים. זה כנראה לא ילך אחרת ולכן הוצאתי הבוקר מהמקרר והארונות את כל הפיתויים וזרקתי לפח (חלק הלך לרכב לטובת הנסיעה מחר בשביל הילדים בלבד). כמו כן מאחלת לעצמי עוד משהו קטן - להפסיק לשתות את כל המצים המתוקים גם המוגזים וגם אלה שלא. אם לא אהיה מסוגלת לפחות לדאוג שתמיד יהיה לי אשכוליות ולימונים בבית. ועוד איחול אחד אחרון לעצמי בלבד - לעשות השנה בשביל עצמי מה שלא עשיתי כבר שנתיים (סתימת פיות אמיתית + ירידה במשקל של 15 ק"ג) ואני יודעת שאני מסוגלת אם אני רוצה ולנסות לחזור לחדר כושר ל-3 פעמים של 3 שעות כל פעם. שנה טובה איריס ושיהיה לך בהצלחה. דרך אגב התחלתי היום - בינתיים אכלתי בוקר + צהריים - מנה פלאפל ללא צ'יפס (היפ היפ הוריי) + המון סלטים ולקינוח שתיתי 3 כוסות מים קרים. כנראה שזה כבר ארוחה עד למחרת בבוקר.

magic40

New member
פתרון למיצים מתוקים

משקה ספרינג דיאט בטעמים אני שותה בעיקר אשכולית אדומה

הוא קנה לי היום אשכוליות דיאט

נקווה לטוב. בינתיים גם ארוחתה ערב עברה בשלום - סלט + 2 טוסטים + מעט רימונים + 1 מיני חלבה דיאט.

magic40

New member
ולגבי הטוסטים

קניתי גבינה צהובה דיאט 9 % יאמי התמכרתי למעושנת מחסלת לפעמים חבילה ביום עם לחם קל וסלט

ממממ......יאמי המעושנת.

אני משתדלת לאכול ממנה בהגבלות. והגבינה צהובה 9 אחוז נהדרת אבל גם ממנה אני אוכלת בהגבלות.לא יותר מ-2 טוסטים בארוחה.

למעלה