שנה טובה

גלי®

New member
לפורום מלחמת המינים,

פורום שנות השישים (448) מאחל שנה מתוקה מ
...

Stripperella

New member
../images/Emo75.gif../images/Emo74.gifשנה טובה ../images/Emo74.gif../images/Emo75.gif

שתהיה לכם , שנה חבל על הזמן ! שנה מאושרת ומטריפה, שנה מתוקה מדבש,
שנה יפיפיה מלאת שמחות,
שנה של אהבה,
שנה של תקווה ושלום.

Cobe1982

New member
שנה טובה!

ובעיקר שנה של תקוות ישנות שיתגשמו, תקוות חדשות שיחליפו אותן, כדי שתמיד תהיה סיבה לקום לעוד בוקר... שנה של שלום וידידות בין אנשים, שנה של הצלחות, ויותר חשוב התמודדות עם כשלונות.. אבל הכי הכי חשוב: שנה של אהבה, תום ושלוות נפש! ותדעו שאני אוהב אותכם! זהו.

TheWhiteTigris

New member
שנה טובה!!

שנה טובה ומתוקה! שנהיה לראש ולא לזנב. והכי חשוב: תכלה שנה וקללותיה, תחל שנה וברכותיה.

s h i r k u s h

New member
שנה טובה ../images/Emo75.gif

מרוב ברכות שכתבתי, כבר אין לי מוזה לכתוב משהו מקורי
, אז... שנה טובה ונפלאה לכולנו

HyPeR SoNiC

New member
שנה טובה!!!!

מי יתן וזו תהיה שנה של צמיחה ופריחה לכולנו, וגם לפורום הזה חג שמח לכולם, ושנה טובה

בשלולית

New member
יש לי ברכה מזה מקוריתתתתתת

חיחיח תקראו!
שתהיה לנו שנה טובה... שתהיה שנה מלאה בתאונות דרכים-במתקן המכוניות המתנגשות בלונה פארק שתהיה שנה מלאה חטיפות-במשחקי הפעולה במחשב שתהיה שנה עם הרבה חדירות-לא ...לא של מחבלים
שתהיה שנה של מלחמות-על המקום הראשון בליגה שתהיה שנה של שמחה, של אושר של אהבה של חיוכים וצחוק של תמיכה הדדית ואישית של כיף של ביטחון והגנה של שקט והבנה של תקציב מסודר של שלום מוגדר של חלום לא מצונזר של אהבה... של אהבה... מוקדש באהבה הנסיך הקטן איזה יפה נכון? באמת שאני מאחלת לכולכם את זה!!! חג שמח!!

בשלולית

New member
חג שמח!! ../images/Emo13.gif

החג היה פשוט מצחיק!!! היינו אצל ההורים של אבא... השכנים... הם הזמינו את כל הילדים שלהם, אבא שלי ועוד דוד ודודה, עם המשפחות... + ההורים של האישה של הדוד.. ואבא של אמא שלי.. היה כל כך מצחיק! אמא שלי השתכרה... היא תמיד משתכרת... חחחח זה היה מן שידור חוזר של פסח....! ישבנו אני, אחותי התאומה,אח שלי (13) שני בני דודים (18,22) ואמא שלי ביחד... ופשוט לא הפסקנו לצחוק... עכשיו על מה צחקנו? אתם לא תבינו... זה מן בדיחה פרטית על איזה מישהו מהמושב..וגררנו את זה לקטע כל כךךך מצחיק.... זהו אז החג שלי היה ממש ממש מצחיק
אם ממש תרצו לשמוע את הסיפור... חחחחחחח הוא מצחיק

TheWhiteTigris

New member
"חגגנו" בבית...

המשפחה שלי עשתה סעודת החג. היה טעים, וגם צחוקים
אה, ואת המשך הלילה העברתי בצפייה במכבי ת"א... (כמעט.. כל כך קרוב...)

על האש

New member
אהמ...

אני הייתי אצל סבתא,אכלתי ארוחת ערב (ההורים באילת). ובאתי לראות את הגרמנים,מנצחים בדרבי הגרמני :). לאחר מכן ראיתי,להרוג את ביל 2. והיום בבוקר ראיתי "הל בוי",ואחר כך את הקומדיה הענקית (בדומה לאמריקן פאי) "יורו טריפ" מי שלא ראה ואוהב את הקומדיות המוטרפות הללו,אסור לפספס,סרט חובה. עכשיו אני רואה את חיפה נגד האוקראינים,ולאחר מכן סכנין-ניוקאסל... והבאתי גם את 50 דייטים ראשונים אם דרו בארימור,ואדם סנדלר... היה נחמד אם הייתה שותפה לצפות איתה בסרטים הללו... וזה החג שלי עד כה :/.

למעלה