שנה טובה

popikon23

New member
../images/Emo75.gif../images/Emo74.gifשנה טובה../images/Emo74.gif../images/Emo75.gif

לכל חברי הפורום, הקבועים, הסמויים, האורחים ולכל בני משפחותיהם! שתהיה לכולנו שנה טובה ומבורכת, שנה בה יותר פחות נבכה ויותר נצחק, שנה פחות שחורה (אם אפשר בכלל לא) ויותר ורודה והכי חשוב, שנה בה כולנו ניפגש על פסגת המצדה! ולברכה קצת יותר מקצועית: שנה חולפת-שנה באה .נתחדש כולנו בה הטוב יצמח מאדמה .כל הרשע יבלע ,יעלה בה אדם חדש .ויחדל מארץ רש -תבוא עלינו הברכה .שלום, עמל ויצירה יצמח הישע לאומה ,ולא תבוא עוד מלחמה -יקום עולם הדור, צעיר .בשדות כפר ובחוצות עיר אז באמת שנה טובה ומתוקה כדבש לכולם!! גם לילך מוסרת לכולם מתאילנד הרחוקה שנה טובה

glitter8

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo19.gifשנה טובה../images/Emo23.gif

מאחלת לכולם עם המון אהבה שתתחדש עלינו שנה טובה שנה של אושר ורגעים יפים שנה שבה החלומות מתגשמים שנפרה ונרבה כרימון, שתהיה לנו מוסיקה והמון שנה של שירים וריקודים שנה של יחד ואירועים משמחים קבלו ממני עם חיבוק ענקי ברכת שנה טובה ן-estuve aqui. ענבל

romens

New member
שנה טובה

שנה טובה שנה טובה __ __ __ __ _ __ _ (אין לי מושג מה ההמשך) אז שתהיהי לכולכם שנה טובה ומוצלחת ושתיהיה לראש ולא לזנח ( אני חושב שאומרים אתצ זה בראש הזה או בפסחלא סגור על זה=]) אז בקיצור שנה טובה ויאללה מצדה!!!!!!!!!!!!!!!!!!

YulaShpil

New member
"../images/Emo79.gifאני כפיי ארימה"

ותשלח לי שאני לא אמשיך עם שאר השיר, לא באמת רצית לדעת, נכון? שנה טובה לכווולם!
שתהיה זו שנה בריאה ושלווה, מלאת מוסיקה טובה, ושיתגשמו כל המשאלות, הרצונות והמאוויים של כולם. שנת גלישה פורה ויצירתית בפורום

בטח שכן רציתי לדעת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

באמת באמת, אז אני מחכה.... אה אוקיי...נו....יש מסרים וכאלה..... אני לא ציפיתי לגעת בכולם עם השיר הזה ו/או לרגש....אבל עדיין... היו מלא תגובות
חלקן טובות
חלק ביקורתיות
וממש ממש הכל בסדר ואני מקבל הכל באהבה.....לגמרי!!

handlessman

New member
שנה טובה!!!!!!

ומוצלחת... סיכום לעשרות המצגות ששלחו לי במייל...

glitter8

New member
מישו מוכן להסביר לי מה קורה פה?

כל ההתרגשות סביב השיר מכיתה א'?

למעלה