סיכום שנה

Chinita

New member
../images/Emo75.gif../images/Emo74.gif../images/Emo76.gifסיכום שנה

אז מה היה לנו השנה הזאת
הרבה הרבה הרבה שינויים, התחלות חדשות ובעיקר במבט לאחור אני מרגישה הרבה יותר מאושרת בראש השנה הנוכחי מאשר לפני שנה.
שנה שעברה, בזמן ההכנות של ראש השנה הייתי שרויה במצב מאוד קשה ריגשית, לראשונה כוחות להילחם לא היו לי... והכל היה נורא אפרורי. כמובן העובדה שביליתי 24 שעות במטבח לא עזרה לי (לאגו אחר כך כן כי הכל יצא מדהים!) ולמרות שהמשפט "שנה חדשה התחלה חדשה" התנגן לו אי שם זה לא היה זה. הלימודים היו בסימן שאלה גדול מאוד וגם חזרה לארץ הייתה שם. לעומת זאת השנה.... אין מאושרת ממני
! נכון יש מקום לשיפורים ולתוספות
, אבל בכללי, החיוך חזר והשמחה גם, אני מאוד מקווה שהשנה הזאת תהיה מתוקה
מתוקה בדיוק כמו הקינוח מאתמול בלילה
. הלימודים ממשיכים להיות מצוינים (ומחכה לכמה תשובות ממוסדות באזורי-מבטיחה לעדכן!) והחזרה לארץ ירדה מהפרק, כנראה להרבה מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד זמן.
+
=
ארוחת החג היה הצלחה היינו מסובים לשולחן ישראלים, קנדים, אמרקאים, ומקסיקנים. חלק עם ידע על היהדות והמנהגים וחלק בלי שום מושג. כולם אבל כולם הקשיבו ורצו לדעת כל כך על המנהגים שלנו שזה פשוט גרם לי להרגיש כל כך מיוחדת ושמחה. ובעיקר מודה לאל שמצאתי חברים שהפכו למשפחה. ולא זה לא שינה לי שהם לא מאותה דת/מדינה/לאום שלי להפך! זה רק הפך את החברות שלנו לכל כך מיוחדת.
קסם לי לראות את הילדים (וגם הנערים) אוכלים גפילט פיש
(אמא הכינה ויצא טעים לאללה!
) לחשוב שבגילם לא היינו מסתכלים או מריחים את הדג בבית
. לראות את כולם נהנים מהתבולה וברברה וכמובן החצילים השרופים
. אז כן, השנה החדשה כבר פה! אומנם צריך ללכת לעבודה (לצערי) וצריך להמשיך בחיים, אבל אני מרגישה ומקווה שהשנה הזאת שבאה עלינו לטובה תביא עימה ,אושר
ועושר
, אהבה
, בריאות
, שמחה
, והרבה הרבה כיף
! ולכם חברים יקרים (גם לאלו שקופצים מהפורומים השכנים) שנה טובה ומתוקה, שולחת חיבוק ענק
כנרת

למעלה