tlingit

New member
../images/Emo75.gif../images/Emo74.gif../images/Emo76.gif../images/Emo74.gif../images/Emo75.gif

עוד מהרהורי ראש השנה ושאר התחלות חדשות...
איזו מתנה הייתם נותנים למתאמנים שלכם
מאחר שהפורום שלנו מתקיים במרחב הנדיבות האין-סופי - אתם רשאים להעניק כל מה שעולה על דעתכם, ואתם יכולים להעניק לכל מתאמן משהו אחר...
ושאלה לא פחות חשובה:
איזו מתנה הייתם נותנים לעצמכם
(גם כאן אין גבולות לנתינה...
)
מוזמנים לשתף, להעניק ולתת

ליפט

New member
אח! מה שאני הייתי נותנת...

למי יותר למי פחות אך לכולם הייתי נותנת מתנה אחת אחידה ומיוחדת במינה - אמונה. אמונה שהכל אפשרי, שהשמיים הם הגבול, שהם ראויים לכל טוב, שהם נפלאים באמת. אמונה בכל מה שמכניס אושר ועוצמה לחייהם. הייתי גם נותנת לב אדום שלא ישכחו אף פעם ללכת עם ליבם. וגם מכשיר למדידת לחץ דם - שיזכרו כי בני אדם המה. לא מלאכים בשמיים, בני אנוש בשר ודם הראויים לחמלה ולקבלה באשר הם. מה הייתי נותנת לעצמי? את שיקוי החוכמה לשמור על המתנות הללו שנתתי לעצמי לפני זמן לא רב מדי. שנה טובה מלאת אמונה לכולם

tlingit

New member
מקסים ../images/Emo13.gif

האמונה היא באמת מתנה נפלאה אם תמצאי דרך ליצר עוד
- ספרי

tlingit

New member
מה אני מאחלת

לעצמי אני מאחלת ללמוד לעשות בלי לחשוש, כי החלק של ה"לא לדאוג" עדיין מאתגר אותי למתאמנים שלי אני מאחלת: שתישארו כולכם במקום העוצמתי המקסים הזה של המסע הפנימי, כל אחד ואחת מכם במסלול האישי ולאן שהוא יקח אתכם, תוך כדי ובעיקר לאחר שנסיים את האימונים
אני מוקירה כל אחד ואחת מכם על המסע המופלא שאנחנו עושים ביחד. ויש לי גם כמה ברכות ספציפיות, כי יש מתאמנים שנמצאים בשלב מיוחד: למתאמנת אחת – את משפט אבותינו: "יגעת ומצאת – תאמין
" למתאמנת אחרת – שתאסוף את עוצמתה הפנימית כדי לגלות שיש לה הרבה ממנה... למתאמן – שלא יחשוש להמשיך בדרך שנה טובה

שנה טובה ומבורכת

אני הייתי נותן לכולם כל אחד לפי המינון המתאים לו (לא שאני יודע מהו) להנות יותר מסמני שאלה ולא למהר לשים סימני קריאה. ולעצמי? אותו דבר וכמה שיותר.

הייתי נותנת....

קלטת ריקה. כזו שאפשר להקליט לתוכה אמונות חדשות פרדיגמות משחררות דימוי עצמי חדש עוצמות לא זכורות ומקום ריק רחב להקלטת חוויות מעצימות והצלחות. לקלטת הזו הייתי מצרפת מנוע קטן שיעזור לה להידחף לאט לאט לראש ולפנות משם קלטות ישנות עמוסות מכבידות ומיותרות. שנה טובה ענת

Rוני

New member
ישנן כמה מתנות

שטובות בעיניי לכל אחד ואחת את שלה המיוחדת הסתכלות קדימה בשמחה וללא חשש חוזק עצמי אמונה ביכולות העצמיות רצון להמשיך ולהעצים את עצמם ולאחד מיוחד - שלווה ויכולת שלא להסתבך בקטנות ולהמשיך ולהתפתח ולאחת מיוחדת מאד - לכסות את כאב העבר, להאמין בעצמה ולהמשיך בדרך החדשה שעושה לראשונה - לא לתת שידרכו עליה. ולי? שאמשיך להנות ממה שאני עושה שלא אכאב את כאבם של אחרים, אבל שתמיד אמשיך להבין אותו שאמצא את הכוחות שלי לעשות כל מה שאני רוצה וכל מה שאני צריכה בכל עת

למעלה