אימלה
אלאניס

../images/Emo76.gif אימלה../images/Emo70.gif ../images/Emo129.gif אלאניס

באמת נחמדה אלאניס מוריסט. יש מעט מאד דברים רעים שאני יכול להגיד עליה, ומשני אלבומיה הקודמים נהנתי עד מאד. בין לבין טענה אלאניס כי היא התבגרה, השלימה עם עצמה, התגברה על הזעם. היום היא מאושרת וסבבה לה. היא אפילו תרמה הופעה ב"דוגמה" בתפקיד אלוהים, ושידרה לסביבה "אצלי? הכל סבבה". השיר החדש שלה, HANDS CLEAN, שאת הקליפ שלו ראיתי לפחות 10 פעמים ביומיים האחרונים, הוא שיר באווירת סבבה. זו עדיין אלאניס- אבל הפעם היא פחות ממורמרת. זה קצת מוזר לעכל, ובתחילה הייתי סבור כי הפזמון פחות קומינקטיבי מקודמיה, אבל אחרי כמה שמיעות הוא קליט בהחלט. והפעם אני רוצה לדבר על אלאניס הנשקפת מהקליפ - מילא שיער-איש-המערות (על פנטן לא שמעת? חלק ומלא ברק!) מילא התנועות הפרקינסוניות.. אבל לא חראם? אין אוכל בקנדה, מדינת עולם שלישי? למה, למה למה כל זמרת חייבת בשלב זה או אחר לדלג על כמה (80?) ארוחות? גם אלאניס נפלה בשבי? נלי פורטדו כנראה באמת אכלה כמו ציפור כי אצלה היא הפכה לאנורקטית כבר בקליפ השני, כריסטינה ניזונה כנראה מנוזלים ואילו ג´נט ג´קסון הולכת ומאמצת לוק של דחליל. גוד, שיאכלו משהו..

Tom2002

New member
להיטים חדשים

אם.טי.וי מלא עכשיו בלהיטים חדשים - דירגתי את לפי כוכבים את הקליפים הכי מושמעים (***** הכי הרבה): אלניס מוריסט - hands clean ***** בריטני - Overprotected ***** נלי פורטדו - zevel shell single **** קיילי מינוג - It´s in your eyes *****

the king of pop

New member
שירים חדשים בMTV

***** זה מצוין ואחרי זה יורד לפי כוכבים HANDS CLEAN***** STILLNESS OF HEART*** BRANDY-WHAT ABOUT US** MIDDLE***** A WOMEN WORTH***** OVERPROTECTED***** SUM 41-MOTIVATION***** WRONG IMIMPRESSION**** IN YOUR EYES***** SOMETHING STUPID**** ON THE RADIO*** CHERRY LIPS***** GET THIS PARTY STARTED***** HIT EM UP STYLE(השיר האהוב עלי)*****

צ´ופר למשתתפי הפורום ../images/Emo77.gif

מגדת עתידות ! יותר נכון יהיה לומר אני מניח "מגד" עתידות אבל למי אכפת. כל שאלה שרק עולה במוחכם אתם מוזמנים להפנות לבוב והוא בשמחה יענה עליה !

the king of pop

New member
hands clean שיר מדהים

אחרי אלבומה השני ולדעתי השיר הדי מאכזב HAND IN MY POCKET alanis morissette חוזרת בענק. אלבום חדש(under rug swept) וסינגל מדהים ששמו HANDS CLEAN צריך ליהנות ממנו כמה שאפשר

למעלה