התפקדות סוף החופש

TheCharm

New member
../images/Emo76.gifהתפקדות סוף החופש../images/Emo76.gif

קצת מוקדם הפעם, אבל שיהיה, התפקדות. שם: גיל: תוכנית דרמה אהובה בערוץ: תוכנית קומדיה אהובה בערוץ: תוכנית ריאלטי אהובה בערוץ: תוכנית לייף סטייל אהובה בערוץ: תוכנית דרמה אהובה: תוכנית קומדיה אהובה: תוכנית ריאלטי אהובה: מה הדבר שהיה לכם הכי כיף לעשות בחופש: מה הדבר שהכי מעציב אתכם בסוף החופש ותחילת הלימודים בחזרה, חוץ מהעובדה שנגמר החופש ומתחילים הלימודים?: ואחרון חביב - מחכים לחורף שכמעט כבר כאן?: בעצם, זה האחרון חביב. צרפו איזשהי תמונה נחמדה להודעה.

TheCharm

New member
מי פירסטה

שם: ג'וני גיל: 13 תוכנית דרמה אהובה בערוץ: The OC / משמרת שלישית תוכנית קומדיה אהובה בערוץ: הופ ופיית', אבל גם זה אני לא ממש עוקב תוכנית ריאלטי אהובה בערוץ: יורדים בגדול תוכנית לייף סטייל אהובה בערוץ: אין ממש. אבל פיצוץ של שיפוץ היא היחידה הנורמלית. תוכנית דרמה אהובה: לוסט
תוכנית קומדיה אהובה: חברים
תוכנית ריאלטי אהובה: עדן לנצח הייתה פשוט ממכרת
מה הדבר שהיה לכם הכי כיף לעשות בחופש: להיות בחופש
וגם ללכת לסרט ולא לראות אותו (ולא כי מסתירים לי
) מה הדבר שהכי מעציב אתכם בסוף החופש ותחילת הלימודים בחזרה, חוץ מהעובדה שנגמר החופש ומתחילים הלימודים?: שזה החופש האחרון שלי עם אחותי
ואחרון חביב - מחכים לחורף שכמעט כבר כאן?: לא
תמונה משמאל

walker20

New member
שם: ישראל

גיל: 19 תוכנית דרמה אהובה בערוץ: סמולוויל תוכנית קומדיה אהובה בערוץ: הופ ופית' תוכנית ריאלטי אהובה בערוץ: המירוץ למליון תוכנית לייף סטייל אהובה בערוץ: אני לא זקן עדיין, תנו לי כמה שנים עד לאהוב לייף-סטיל. תוכנית דרמה אהובה: אבודים תוכנית קומדיה אהובה: חברים תוכנית ריאלטי אהובה: אין מה הדבר שהיה לכם הכי כיף לעשות בחופש: חופי טבריה מה הדבר שהכי מעציב אתכם בסוף החופש ותחילת הלימודים בחזרה, חוץ מהעובדה שנגמר החופש ומתחילים הלימודים?: אין יותר לימודים ואחרון חביב - מחכים לחורף שכמעט כבר כאן?: בהחלט בעצם, זה האחרון חביב. צרפו איזשהי תמונה נחמדה להודעה.

התפקדות :)

שם: אפרת(ושקה...) הראל גיל: 12 תוכנית דרמה אהובה בערוץ: אין תוכנית קומדיה אהובה בערוץ:אין תוכנית ריאלטי אהובה בערוץ:קרב כוכבי הריאלטי תוכנית לייף סטייל אהובה בערוץ:אממממ...מלכות הנקיון (שעולה בקרוב נראה לי לא?) תוכנית דרמה אהובה:יותר מדי תוכנית קומדיה אהובה:יותר מדי תוכנית ריאלטי אהובה:קרב כוכבי הריאלטי מה הדבר שהיה לכם הכי כיף לעשות בחופש:לישון :p מה הדבר שהכי מעציב אתכם בסוף החופש ותחילת הלימודים בחזרה, חוץ מהעובדה שנגמר החופש ומתחילים הלימודים?:שאני לומדת עם חרא של מורה לחשבון...פשוט משאית. ועם מורה למורשת בנושא השואה,שגם היא משאית שלפני שבועיים לימדתי אותה שאייכמן נתלה ולא מת בכסא חשמלי,ולא,גם לא מת בתלייה בכיסא חשמלי. ואחרון חביב - מחכים לחורף שכמעט כבר כאן?:מתה על החורף!

קובי221

New member
הנה: ../images/Emo13.gif

שם: קובי גיל: 17 תוכנית דרמה אהובה בערוץ: כרגע- סמויוויל ומשמרת שלישית תוכנית קומדיה אהובה בערוץ: הופ ופיית', למרות שלא יוצא לי לראות בשידורים ה"חיים" תוכנית ריאלטי אהובה בערוץ: הישרדות/המירוץ למליון/יורדים בגדול/קרב כוכבי הריאליטי תוכנית לייף סטייל אהובה בערוץ: המתכון להצלחה(גם ריאליטי
) תוכנית דרמה אהובה: זה לא היה כבר? תוכנית קומדיה אהובה: כנ"ל תוכנית ריאלטי אהובה: כנ"ל מה הדבר שהיה לכם הכי כיף לעשות בחופש: זהו, שאין לי זמן לכייף בחופש. חוץ מזה שאני לומד נהיגה. מה הדבר שהכי מעציב אתכם בסוף החופש ותחילת הלימודים בחזרה, חוץ מהעובדה שנגמר החופש ומתחילים הלימודים?: שלא סיימתי את הסטפות של שיעורי הבית, ובהתחשב שיש לי המון בגרויות חורף. בעעעע
ואחרון חביב - מחכים לחורף שכמעט כבר כאן?:כן ולא. אין דעה החלטית.

קובי221

New member
אני יודע.

פשוט אני לא רואה עוד כי אין לי זמן. אז החלטתי לרשום שאת זה כבר לא היה, למרות שזה נראה לי היה ממש מיותר כן, בגלל שאני לא רואה.

MiriOrit

New member
../images/Emo17.gif

שם: מירי אורית גיל: 24 תוכנית דרמה אהובה בערוץ: משמרת שלישית תוכנית קומדיה אהובה בערוץ: כמעט מושלמת תוכנית ריאלטי אהובה בערוץ: הישרדות תוכנית לייף סטייל אהובה בערוץ: סופרנני נקרא לייף סטייל?! תוכנית דרמה אהובה: בנות גילמור
תוכנית קומדיה אהובה: חברים תוכנית ריאלטי אהובה: הישרדות מה הדבר שהיה לכם הכי כיף לעשות בחופש: איזה חופש?!
מה הדבר שהכי מעציב אתכם בסוף החופש ותחילת הלימודים בחזרה, חוץ מהעובדה שנגמר החופש ומתחילים הלימודים?: איזה חופש?! ואחרון חביב - מחכים לחורף שכמעט כבר כאן?: בוודאי... אוהבת חורף
בעצם, זה האחרון חביב. צרפו איזשהי תמונה נחמדה להודעה hello nurse

קובי221

New member
אהההה...

אני יודע שבאוניברסיטה חופש, עד ה- 31 או ה- 30, לא זוכר. ושכחתי שחופש כששאלתי אותך.

adi121

New member
מתפקדת../images/Emo9.gif

שם:עדי גיל: עוד חודשיים 18 תוכנית דרמה אהובה בערוץ:פשע מן העבר תוכנית קומדיה אהובה בערוץ:8 כללים פשוטים תוכנית ריאלטי אהובה בערוץ:הישרדות תוכנית לייף סטייל אהובה בערוץ:פיצוץ של שיפוץ תוכנית דרמה אהובה:אי אר תוכנית קומדיה אהובה:חברים תוכנית ריאלטי אהובה:הישרדות מה הדבר שהיה לכם הכי כיף לעשות בחופש:לצאת לבלות עם חברים.. מה הדבר שהכי מעציב אתכם בסוף החופש ותחילת הלימודים בחזרה, חוץ מהעובדה שנגמר החופש ומתחילים הלימודים?:המבחן במתמטיקה שהיה היום ולמדתי אליו כל סוף החופש והלך לי כל כך חרא
ואחרון חביב - מחכים לחורף שכמעט כבר כאן?:יאפ.. אני אוהבת חורף

snier1991

New member
אין לי כוח להכל אני רק

ירשום על התוכניות דרמה בערוץ:פשע מן העבר ריאליטי:הישרדות לייף סטייל:מלכות הניקיון חביב קומדיה:8 כללים פשוטים דרמה לא בערוץ(משודרת אני מקווה):חוק וסדר קומדיה:וויל וגרייס ריליטי:הישרדות

עכשיו אני

שם: לואיס גיל: 25 תוכנית דרמה אהובה בערוץ: אין תוכנית קומדיה אהובה בערוץ: אין תוכנית ריאלטי אהובה בערוץ: יורדים בגדול. תוכנית לייף סטייל אהובה בערוץ: פיצוץ של שיפוץ. תוכנית דרמה אהובה: פריסון ברייק. תוכנית קומדיה אהובה: ג'ואי. תוכנית ריאלטי אהובה: הישרדות. מה הדבר שהיה לכם הכי כיף לעשות בחופש: עכשיו אני משתחרר, אז עכשיו אני מתחיל חופש
מה הדבר שהכי מעציב אתכם בסוף החופש ותחילת הלימודים בחזרה, חוץ מהעובדה שנגמר החופש ומתחילים הלימודים?: החופש האמיתי הראשון שלי
ואחרון חביב - מחכים לחורף שכמעט כבר כאן?: כן.

מספרי ברזל להתפקד../images/Emo11.gif

שם:שגיא גיל: 19 תוכנית דרמה אהובה בערוץ:The O.C, קווין היל תוכנית קומדיה אהובה בערוץ:פחות ממושלמת תוכנית ריאלטי אהובה בערוץ:אממ הישרדות? אבל כבר ראיתי העונות שמשודרות שם
תוכנית לייף סטייל אהובה בערוץ:פיצוץ של שיפוץ תוכנית דרמה אהובה:אבודים תוכנית קומדיה אהובה:אממ פחות ממושלמת? תוכנית ריאלטי אהובה:אוף נו מלא... מירוץ, הישרדות- אלה בעיקר מה הדבר שהיה לכם הכי כיף לעשות בחופש:לשתות בערב חג שני ולשיר כמו משוגעים עם כל המשפחה בסוכה שירי ילדיםםםםם חחח היה קורעעעעע מה הדבר שהכי מעציב אתכם בסוף החופש ותחילת הלימודים בחזרה, חוץ מהעובדה שנגמר החופש ומתחילים הלימודים?:במקרה שלי זה צבא... אממ ומה מעציב? השעות האינטנסיביות
ואחרון חביב - מחכים לחורף שכמעט כבר כאן?האמת? כן!!
איי ארגמנוש מדהימה שלי

shawn 1

New member
גם אני עונה:

שם: שון גיל: 15 וחצי תוכנית דרמה אהובה בערוץ: סמולוויל, אוורווד, THE OC, מגרש ביתי. תוכנית קומדיה אהובה בערוץ: פחות ממושלמת, 8 כללים פשוטים, הופ ופיית', פראיים לגמריי. תוכנית ריאלטי אהובה בערוץ: קרב כוכבי הריאלטי, יורדים בגדול, בחור עם אופי, המירוץ למיליון, חילופי אמהות, משפחה בהשאלה. תוכנית לייף סטייל אהובה בערוץ: שינויים בהרגלי הזלילה, קומנדו נני, שיפוץ משפחתי. מה הדבר שהיה לכם הכי כיף לעשות בחופש: לנוח ולישון הרבה, וכמובן להיות הרבה אצל דודים ולהנות איתם. (אין כמו המשפחה!) מה הדבר שהכי מעציב אתכם בסוף החופש ותחילת הלימודים בחזרה, חוץ מהעובדה שנגמר החופש ומתחילים הלימודים?: לא כ"כ מעציב אותי לחזור ללימודים... אבל אני אתגעגע לזמן חופשי רב. ואחרון חביב - מחכים לחורף שכמעט כבר כאן?: כן, בערך.... בעצם, זה האחרון חביב. צרפו איזשהי תמונה נחמדה: תמונה חמודה>>>>

cool miki

New member
שבת שלום...עונה:

שם: ימית גיל: 16 וחצי תוכנית דרמה אהובה בערוץ: או.סי נחשב דרמה? תוכנית קומדיה אהובה בערוץ: פחות ממושלמת תוכנית ריאלטי אהובה בערוץ: כשהיה סופר נני... תוכנית לייף סטייל אהובה בערוץ: התכנית הזו עם האישה הזו שבאה לבתים של אנשים שמנים ואומרת להם "את מפגע סביבתי" בפירסומת..שכחתי איך קוראים לתכנית. מה הדבר שהיה לכם הכי כיף לעשות בחופש: לנוח. מהלימודים. ולבלות. מה הדבר שהכי מעציב אתכם בסוף החופש ותחילת הלימודים בחזרה, חוץ מהעובדה שנגמר החופש ומתחילים הלימודים?: שצריך לחכות עד חנוכה כדי לקבל עוד כמה ימים של חופש... ואחרון חביב - מחכים לחורף שכמעט כבר כאן?: בטח!

למעלה