מאמר.. אהמ.. מעניין

ליאן.

New member
../images/Emo76.gif מאמר.. אהמ.. מעניין

´גבר מחפש אישה ברשת: הנשים בארץ ילדותיות ומעליבות´ אמיר ברד החליט לבדוק את הנשים מאתרי ההכרויות באינטרנט בארץ ובחו"ל והגיע למסקנה כי הנשים בארץ ילדותיות ומעליבות.. הנכם מוזמנים לחוות דעה..

dianah

New member
אהממממ....בעיקר

אהממ, אז נגיד שזה משעשע באוולותו... אני מאמינה שאם אמיר ברד היה נכנס לאתרים האלה "כאשה" הוא היה מהר מאוד משנה את דעתו. אני מתה על הפסאודו-מחקרים האלה שצצים מדי פעם על הנשים הישראליות מול הנשים האירופאיות (ואגב ארה"ב וקנדה, למיטב ידיעתי, עדיין לא סופחו לאירופה...). אני יכולה לתת רשימה ארוכה של גברים ישראלים מאותם אתרים ישראלים שיש להם בראש דבר אחד ואחד בלבד....ולא , זה לא, מדד הדאו ג´ונס ומחיר מניית צ´ק פוינט
אבל מה יותר קל מלעשות הכללות גורפות על כל הנשים הישארליות הנוראיות האלו, כשהאמת היא שאותם גברים אין להם באמת מה להציע והם לא מוצאים בנות זוג והכי קל להגיד שהאשה אשמה... אבל לצורך השעשוע של אחרי יום כיפור ולהעביר את הזמן כשאין משהו אחר לעשות ..זה עובר

thor

New member
הוא צודק !!!!!!

כבר שנה ומשהו שאני מחפש בלונדינית חכמה ויפה (עדיפות לעשירות, מדהימות ונפלאות, מעניינות) שלא רוצות ילדים אלא רק לדאוג לי משום מה אין בקופדון או באתרים דומים בנות שעונות על הדרישות שלי (מה כבר ביקשתי ????) כל הכבוד על הכתבה !!!

night mistress

New member
קודם כל דיאאאאנה ...שלום לך!!!

אחותי..כ"כ הרבה זמן לא ראיתי אותך..אני מקווה שהצום עבר בקלילות ושנחתמת לטובה :) ודעתי על המאמר..אני חושבת שהתגובה של ליידי די משקפת הכל..נקרעתי מצחוק.. איך אומרת ההיא בפרסומת "נשים הן משהו מיוחד..וגברים..." כולנו יודעים שהיא המשיכה רק כי לא היה לה נעים

dianah

New member
נייט מיסטרס יקירתי ../images/Emo13.gif

אכן, long time no seen, אבל אל דאגה - יש לי שומרים שמשגיחים עלייך ומעדכנים אותי
אני חושבת שההיא בפרסומת אומרת בסוף "שגברים הם גם", כלומר גם הם משהו מיוחד, ואי אפשר להכחיש את זה - הם אכן משהו מיוחד... השאלה היא מה בדיוק מיוחד? ואיך מוצאים אותו?
ואגב - צום עובר מאוד בקלילות כשאוכלים
אבל חתימה טובה גם לך

night mistress

New member
חחחח../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif

אנחנו אוהבים את אלה שלא צמים גם..זה בסדר..

למעלה