סופשבוע פרוע

little WhiSper

New member
../images/Emo76.gifסופשבוע פרוע../images/Emo70.gif../images/Emo76.gif

שבוע שעבר
שיר השבוע של HIM : שיר השבוע כללי: להקת\אמן השבוע: אלבום השבוע: אדם שעשה לכם את השבוע: משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: מאכל השבוע: משהו חדש השבוע?: ציטוט שמאפיין את השבוע: ציטוט שעשה לכם את השבוע: לינק/אתר השבוע: סרט/סדרה/ספר השבוע: סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה:
שבוע הבא
משהו שאתם מחכים לו השבוע: משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: משהו שאתם מקווים שיקרה: אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: שיר שפתחתם איתו את השבוע: סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: ו...תמונת השבוע! (התמונה שעשתה לכם את השבוע) :
שבוע מצויין ומוצלח שיהיה.

FFTL

New member
שבתשלום :)

שבוע שעבר
שיר השבוע של HIM : The Kiss Of Dawn וPassion's Killing Floor
שיר השבוע כללי: להקת\אמן השבוע:30STM, Bullet For My Valentine, Red Jumpsuit Apparatus...וכו. אלבום השבוע:
אדם שעשה לכם את השבוע: ממממממ. יובי
משהו טוב שקרה השבוע:אוכל?
משהו רע שקרה השבוע:
מאכל השבוע:פיצה. >< משהו חדש השבוע?:חולצה של AC\DC מחברה:] גנבתי לה וזה.
ציטוט שמאפיין את השבוע:
ציטוט שעשה לכם את השבוע:
לינק/אתר השבוע:
סרט/סדרה/ספר השבוע:
סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה:
שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע: מפגשששששש 30, ת"א וכדומה.
משהו שאתם לא מחכים לו השבוע:המ..
משהו שאתם מקווים שיקרה:... אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע:אישה.
שיר שפתחתם איתו את השבוע: סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: ו...תמונת השבוע! (התמונה שעשתה לכם את השבוע) :כפרעליו.

נמנמ. ../images/Emo223.gif

שיר השבוע של HIM : קיס אוף דאון.
שיר השבוע כללי: entwine - chamelon halo להקת\אמן השבוע: אין. אלבום השבוע: אין. אדם שעשה לכם את השבוע: אין.
משהו טוב שקרה השבוע: חופש סוכות. גשם.
משהו רע שקרה השבוע: לא זוכרת. >< מאכל השבוע: במבה.
משהו חדש השבוע?: אין חדש.
ציטוט שמאפיין את השבוע: "wouldn't it be great if we where dead?" ואני אומרת-כן. ציטוט שעשה לכם את השבוע: נמ.. לא יודעת. לינק/אתר השבוע: אין. סרט/סדרה/ספר השבוע: אין. סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה: אין. איזה סיכום יבש. XD

Venus Doom

New member
~נושא~../images/Emo14.gif

שבוע שעבר שיר השבוע של HIM : Gone With The Sin
שיר השבוע כללי: הבנות נחמה- So Far Say This Sooner -The Almost Placebo- Without You I'm Nothing להקת\אמן השבוע: Placebo
אלבום השבוע: Meds- Placebo אדם שעשה לכם את השבוע: כרמל ואח שלי
משהו טוב שקרה השבוע: חופש ^_^ ו...זהו
משהו רע שקרה השבוע:
מאכל השבוע: בקושי אכלתי השבוע \: משהו חדש השבוע?: >< ציטוט שמאפיין את השבוע: Release my skin from this aching disguise I'd like to be myself for a little while ציטוט שעשה לכם את השבוע: "את צריכה סרסור או זון או משהו..." - זה היה לילה הזוי שבו אמרתי את זה לחברה שלי
לינק/אתר השבוע: יוטיוב סרט/סדרה/ספר השבוע: קייל XY
סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה: נופ שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע: מחר ת"א ^_^ משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: ללמוד לתיאוריה
משהו שאתם מקווים שיקרה: שאני אצליח ללמוד לתיאוריה
אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: o_O שיר שפתחתם איתו את השבוע: Incubus- Anna Molly סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: כואבת לי הבטן. עוד פעם
תמונת השבוע:

little WhiSper

New member
יה יה יה

שבוע שעבר שיר השבוע של HIM :
שיר השבוע כללי: ממ... היהודים- אינטרמת. לעולם מצידי. להיות. להקת\אמן השבוע: היהודים
אלבום השבוע: היהודים- פורטה. אדם שעשה לכם את השבוע: אולי יהיו יותר מאוחר הערב. משהו טוב שקרה השבוע: יקרה עוד כמה שעות, ההופעה של היהודים.
אה ולראות את המשפחה וקצת מנוחה. משהו רע שקרה השבוע: סתם קקי של צבא מאכל השבוע: אממ... ארומה משהו חדש השבוע?: אממ פיתחתי סופסוף כמה תמונות לתלות בחדר. ציטוט שמאפיין את השבוע: רוצה לא לכאוב רוצה רגע לא לחשוב לגעת ברוח, לתת לגל לשטוף. ציטוט שעשה לכם את השבוע:
לינק/אתר השבוע: אממ... כרגיל. סרט/סדרה/ספר השבוע:
סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה: אממ... שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע: שיגמר. משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: אנשים, קורס, צבא, כרגיל. משהו שאתם מקווים שיקרה: שיהיה שבוע קל מוצלח ומהנה. אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: דודים שלי... שיר שפתחתם איתו את השבוע: היהודים- חופשי סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: היהודים שולטים!
ו...תמונת השבוע! (התמונה שעשתה לכם את השבוע) :

little WhiSper

New member
הרגע חזרתי מההופעה.

היה בנזונההההההההההההההה אני כל כך כל כך כל כך כל כך כל כך אבל פשוט בלי סוף, אוהבת אותם.
אה ויש מחר צבא ואין לי מושג איך אני אקום ואשרוד את היום.

ויקס

New member
אין לי מחר בסיס!!יאי :]

שבוע שעבר שיר השבוע של HIM :For you שיר השבוע כללי:fergi-big girls don't cry להקת\אמן השבוע:נופ אלבום השבוע:גם אין אדם שעשה לכם את השבוע:לא'דעת משהו טוב שקרה השבוע:יצאתי לרגילה ^^ משהו רע שקרה השבוע:לא יכולה לחשוב על משהו כרגע מאכל השבוע:אין משהו חדש השבוע?:לא ממש ציטוט שמאפיין את השבוע:איןןןןן ציטוט שעשה לכם את השבוע:... לינק/אתר השבוע:הרגילים סרט/סדרה/ספר השבוע: אין משהו ספציפי..חח סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה:נופ שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע:אולי לנסוע לת"א לברר לגבי קעקוע שאני חושבת לעשות :) משהו שאתם לא מחכים לו השבוע:להשתעמם משהו שאתם מקווים שיקרה:שאני יפיק תמירב מהחופש אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע:אותך!!חח אדווה אני מתגעגעת
שיר שפתחתם איתו את השבוע:הים -פור יו סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה:נופ ו...תמונת השבוע! צילמתי את עצמי יצא דיי נחמד :] (התמונה שעשתה לכם את השבוע) :

little WhiSper

New member
../images/Emo24.gif

א. למה אין לך בסיס מחר?! אני גם רוצה!!! ב. אני אשמח לראותך כשתגיעי לת"א השבוע... השאלה היא מתי את מגיעה?

ויקס

New member
אין לי כיי

במזל טוב אני מנצלת את הרגילה הראשונה שלי יאי!! ואני יכולה לבוא כל יום שיש תחבורה ציבורית עם הקטע של החג אני לא בטוחה מתי יש מתי אין.. השאלה מתי את יכולה?

little WhiSper

New member
חחחח

חחחח לא, השאלה היא- מתי ישחררו אותי. שלישי או רביעי, ובאיזה שעה של היום. חחחח בעייתי משו.

linkintrance

New member
~סופ"ש~

שבוע שעבר שיר השבוע של HIM :in joy and sorrow שיר השבוע כללי:Turisas - A Portage to the Unknown להקת\אמן השבוע:HIM אלבום השבוע:Melissa Auf Der Maur - Auf Der Maur אדם שעשה לכם את השבוע:ליזה ,כריסטינה,נין ואופיר=) משהו טוב שקרה השבוע:כמעט כליום בסנימטק משהו רע שקרה השבוע:לקחו לנו את הסנימטק ואעכשיו בגלל פסטיבל הסרטים אנחנו בגלות..בטיילת לואי מאכל השבוע:אממ...שניצלים וטוסטים בלילות חחחחח משהו חדש השבוע?:אין ציטוט שמאפיין את השבוע:"למה הוא רוצה אותה למה למה למה?!" ציטוט שעשה לכם את השבוע:"אסתי,שתקי" לינק/אתר השבוע:יוטיוב. סרט/סדרה/ספר השבוע:בטי, נמלטים,גיבורים. סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה:שיפסיק לחשוב עליה. נמאס! שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע:לצאת לצאת , שהסינימטק יוחזר לאלתר לבעליו. משהו שאתם לא מחכים לו השבוע:שיחפרו לי "עליה"השבוע. משהו שאתם מקווים שיקרה:שהיא תפסיק להדחף. אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע:אנשי סינימטק. שיר שפתחתם איתו את השבוע:ספיידר פיג..אם אפשר לקרוא לזה שיר סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה:נופפ. ו...תמונת השבוע! (התמונה שעשתה לכם את השבוע) :

5ifi

New member
מבחנים בהיסטוריה משפיעים עליי לרעה.

שבוע שעבר שיר השבוע של HIM :BTCD שיר השבוע כללי:GUARDIAN ANGEL-LOVEX להקת\אמן השבוע:HIM/LOVEX אלבום השבוע: DL אדם שעשה לכם את השבוע: היטלר. הרס לי ת'שבוע. משהו טוב שקרה השבוע: שומדבר טוב לא קרה השבוע! חרא!! משהו רע שקרה השבוע: מבחן בהיסטוריה+מבחן בתנ"ך...הסברים..מישו?! מאכל השבוע: מים. משהו חדש השבוע?: חולצות מקסימות מהעין השלישית (ולא,לא חולצות שאנטי בכלל!) ציטוט שמאפיין את השבוע: חראאאאא!!!! תחתתתתת!!! ימח שמו! (של היטלר/היידריך/אייכמן...מתחלף עם החומר...) ציטוט שעשה לכם את השבוע: כלום לא עשה לי ת'שבוע. כלום. לינק/אתר השבוע: דיזר סרט/סדרה/ספר השבוע: ספר היסטוריה- איזה כיף..(עאעא!!!) סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה: היטלר מחק לי את ההשראה- לא הצלחתי לצייר השבוע הזה אפילו סמיילי. לא הרגשתי צורך לצייר סמיילי מבחנים בהיסטוריה משפיעים עליי לרעה. שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע: יום כיף עם סבתא בשני!! משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: חג. חלאס... משהו שאתם מקווים שיקרה: שיהיה כיף בשני? אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: היטלר. ולשבור לו את העצמות אחת-אחת... שיר שפתחתם איתו את השבוע: ליאונרדו. (עיברי המלך...) סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: אוה, אולי הצלחתי לצייר בכל זאת! ו..תמונת השבוע! (התמונה שעשתה לכם את השבוע) : שווה ביותר

DropDeadAlice

New member
../images/Emo9.gif והווווו../images/Emo11.gif

שיר השבוע של HIM : passion's killing floor שיר השבוע כללי: girlfriend remix להקת\אמן השבוע: HIM
אלבום השבוע: count ur blessing - BMTH
אדם שעשה לכם את השבוע:
משהו טוב שקרה השבוע: חופש? מסיבה:] משהו רע שקרה השבוע: שיעורים
מאכל השבוע:
משהו חדש השבוע?:
ציטוט שמאפיין את השבוע:
ציטוט שעשה לכם את השבוע:
לינק/אתר השבוע: מיספיס D: סרט/סדרה/ספר השבוע:
סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה:
שבוע הבא: משהו שאתם מחכים לו השבוע: חופש ! משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: שיעורים
משהו שאתם מקווים שיקרה: נס. אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: וילה?!
שיר שפתחתם איתו את השבוע:
סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה:
התמונה שעשתה לכם את השבוע
תמונה סקסית. כלכך אהבתי!

מדHIMה

New member
מוי

שיר השבוע של HIM :ביוטיפול שיר השבוע כללי:בסחאנטר -דוטה להקת\אמן השבוע:בסחאנטר וסטון סאוור אלבום השבוע:אין אדם שעשה לכם את השבוע:אף אחד משהו טוב שקרה השבוע:חופש,ים המלח משהו רע שקרה השבוע:שיעורים מאכל השבוע:שוקולד משהו חדש השבוע?:אין ציטוט שמאפיין את השבוע:אין ציטוט שעשה לכם את השבוע:אין לינק/אתר השבוע:כמה ראיונות סרט/סדרה/ספר השבוע:נון סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה:מתי כבר יגיע הדיסק ... שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע:שיגיע הדיסק וליקנות כרטיסים לנייטויש משהו שאתם לא מחכים לו השבוע:שיגמרו הכרטיסים משהו שאתם מקווים שיקרה:ליפגוש בנאדם מסוים אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע:מישו שיר שפתחתם איתו את השבוע:סטון סאוור - טרו גלאסס סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה:אני משועממת ו...תמונת השבוע! (התמונה שעשתה לכם את השבוע) :

5ifi

New member
ממש!

ותחשבי שאני שנים מנסה ליצור באתר המחורבן שלהם וילה סימפסון!!

pureK

New member
באיחור

שבוע שעבר שיר השבוע של HIM : אין שיר השבוע כללי: BEY BEY BEAUTIFUL - NIGHTWISH להקת\אמן השבוע: NIGHTWISH אלבום השבוע: DARK PASSION PLAY - NIGHTWISH (נראה לי שמתאים יותר למלות את השאלון בפורום נייטויש) אדם שעשה לכם את השבוע: דאנקי (משרק) משהו טוב שקרה השבוע: מופע הכדורים הפורחים בתימנע!!! משהו רע שקרה השבוע: לא קרה מאכל השבוע: פיצה משהו חדש השבוע?: 2 זוגות מכנסיים וכובע ציטוט שמאפיין את השבוע: אף אחד לא יצחק מזה, צריך להיות בסיטואציה ציטוט שעשה לכם את השבוע: - לינק/אתר השבוע: לא היה לי אינטרנט סרט/סדרה/ספר השבוע: עדין הארי פוטר הרביעי (די!! נמאס לי!!) סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה: יש לי תמונה עם דאלי *מתעלפת* שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע: הופעה של נייטויש משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: הכל הולך להיות סביר + לדעתי משהו שאתם מקווים שיקרה: שאני אקבל חופשה לחו"ל נו מאני? אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: מממ... אני אעשה את זה אז אני רק חסרת סבלנות שיר שפתחתם איתו את השבוע: BEY BEY BEAUTIFUL או שיר אחר של נייטויש סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: נאם.... לא יודעת... מחפשת פסטיבלים ליום ד + ה אם מישהו מכיר משהו... ו...תמונת השבוע! (התמונה שעשתה לכם את השבוע) : אני בעבודה אין פה תמונות (סתם עצלנית לפתוח מייל)

למעלה