סכמ"ש אחרון לתש"ע

veredmp

New member
../images/Emo76.gif סכמ"ש אחרון לתש"ע ../images/Emo76.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):
תמונת/פליקס השבוע:
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:
ציטוט/י השבוע:
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח:
משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:
האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו:
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:
שאלת בונוס: אוהבים עוגות דבש? (כן, שאלה קצת מפגרת, אבל נעמה גנבה לי את השאלה שתכננתי, אז תתמודדו
)

veredmp

New member
סכמוש

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): שמעתי אתמול את הדיסק השלישי בדרך הביתה, ואני חייבת לציין שוב כמה ש"התזמורת ניגנה" מעולה!
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): "מתקשר אלי" של ק.
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: מירי אצל גל ומרגול - תענוג צרוף.
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: כל השבוע הזה היה יום מוצלח אחרי יום מוצלח!
משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:
האם פגשתם את מירי השבוע? לא
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: עמוס
שאלת בונוס: אוהבים עוגות דבש? לא מתה על עוגת דבש, אבל חייבים לאכול חתיכה אחת בערב החג, אחרת לא נחשבים יהודיים, לא?

sp400

New member
אל תגזימי גם בחג לא חייב

כל העוגות דבש שאכלתי היו חנק

veredmp

New member
אמא שלי מכינה עוגת דבש ממש אוורירית דווקא

אבל עדיין, למה לאכול עוגת דבש כשאפשר לאכול שוקולד? לא ברור לי. אלו אותן קלוריות, אבל הרבה פחות טעימות

sp400

New member
סיכום שבוע מלא געגועים להופעות של מירי

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): יום ראשון ,זמורת ניגנה וחדשות טובות שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): חלק ממני גד אלבז תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: השרדות !!! למרות שהיה מעיף וארוך ציטוט/י השבוע: "שחכתי כבר אך זה לעבוד עם זמרת ברמה של מירי" (אורי זך) איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: לא היו הרבה כאלה השבוא :'( משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: ואו חח אני אספר אחד חח התמול התחלתי לימודים שזה תאמת דבר טוב רק שאחד המדריכים חשב שהוא יכול לעשות עליי שירירים אחרי כמה צעקות ללא שום בסיס שהוא דפק לי כול צוות ההדרה התנפל עליוו אבל הוא עשה את זה מול כולם זה קצת היה מביש משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: ראש השננה האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה-
בא לי הופעה !!!! סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:
שאלת בונוס: אוהבים עוגות דבש? לא !

yafit1305

New member
השבוע המעולה שלי ושל משפחת בשבקין

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):אהובי שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): תמונת/פליקס השבוע:האחיינים שלי תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:גמר הישרדות ציטוט/י השבוע:"הזוכה בהישרדות - בשבקיןןןןןן" איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח:הזכייה של בן דוד שלי בגמר הישרדות והפירגונים שאני מקבלת משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:ראש השנה האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה-לא סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:מעולה שאלת בונוס: אוהבים עוגות דבש? (כן, שאלה קצת מפגרת, אבל נעמה גנבה לי את השאלה שתכננתי, אז תתמודדו )עוגת דבש של אמא שלי

ady18

Well-known member
מסכמת

שיר השבוע של מירי באה אליכם לא של מירי :געגוע עמיר בניון משהו שהרים את מצב הרוח:ים,טיול מקסים לאזור הצפון סרט:האשה האחרת\ השרדות משהו שמחכה החג,חופש, נסיעה לחיפה מאוד אוהבת עוגת דבש במיוחד של אמא השבוע במילה אחת:חביב+

מסכמתתתת../images/Emo42.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): אם זאת האהבה שלך, הוכחה שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): viva la vida תמונת/פליקס השבוע: בעקבות החזרה ללימודים - שמה תמונה של הכיתה שלי, מהממים שכמותנו!! תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:
ציטוט/י השבוע: "אנחנו לא חרשנים, זה אתם קנאים" חחח יא'3 שליטההההה!!
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: שלושת הימים האחרונים, שחזרנו לבצפר, אין ספק שהתגעגעתי לכל החברים שלי... וכן.. באיזשהו מקום גם ללימודים
משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: לא יכולתי ללכת לחתונה של עדי... לצערי הרב, קיבלתי מערכת שעות מטורפת!! סיימתי היום ב-2 וחצי
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: שיעור סטפססססס!! אני מתה לחזור לרקוד כבר!! ועוד כל מיני... נראה... (שיעור תנ"ך ראשון!) חחח האם פגשתם את מירי השבוע? לא... סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: מרגש
שאלת בונוס: אוהבים עוגות דבש? (כן, שאלה קצת מפגרת, אבל נעמה גנבה לי את השאלה שתכננתי, אז תתמודדו) נחמד... תלוי אם יש לי חשק לזה או לא.. לפעמים זה יכול להיות ממש טעים ויכולה לחסל עוגה לבד.. ולפעמים חתיכה אחת מספיקה

מסכמת...

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):חדשות טובות,שירה, באה אליכם. שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):לילות לבנים,שיר עצוב,גן החטאים-אביב גפן. תמונת/פליקס השבוע: תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:מונית הכסף,והיום הגמר של כוכב נולד!:) ציטוט/י השבוע: איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח:לראות את הילדים שלי אחרי שבועיים חופש:) משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:כמעט כל הפורום של אביב גפן זכה בכרטיסים להופעה של מיוזיקפה עלית דרך חידון בפייסבוק, ואני לא:( די מבאס לשמוע את החוויות של אחרי... משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:חופש:) האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: נחמד. שאלת בונוס: אוהבים עוגות דבש?מעדיפה עוגות אחרות,אבל אין לי בעיה עם עוגות דבש.

Music4Life

New member
../images/Emo13.gif הסיכום שלי ../images/Emo13.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):
המממ "אחותי" שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):
כל שיר משנות ה-80
תמונת/פליקס השבוע:
ניסיתי להעלות והיא לא עלתה....אז לא הפעם תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:
הסידרה שלי היא "2 גברים וחצי", מי שלא מכיר, מפספס ממש...ומי שמכיר אתם חייבים להודות שהיא ה-סידרה ושהיא ממכרת בטירוף.....
ציטוט/י השבוע:
"you are beautiful the way you are coz god makes no mistakes, you were born this way". איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח:
השבוע זה כמובן היה היומיים המדהימים שהייתי בטיול בצפון
זה היה מושלם!! משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:
לא היה דבר כזה.. משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:
אפשר משהו שאני ממש לא מצפה לו שבוע הבא??!?!?! האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו:
השבוע לא לצערי....אבל בקרוב בקרוב... סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:
מעולהההההה
שאלת בונוס: אוהבים עוגות דבש?
האמת שכן...מאד...
תודה ושבת שלום!!!

לא מצליחה להרדם אז אסכמה

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):אהובי/ככה זה שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):הצפון הפורח ק. פלס תמונת/פליקס השבוע:סליחה על העוקם בצוואר תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:גמר כוכב נולד ציטוט/י השבוע:מקודשת, מקודשת, מקודשת איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח:יום שלישי הופעה של קרן ויום שישי- התחתנתי משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:להוריד את האיפור ושמלת הכלה..לחזור לאני במראה הרגיל.... משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:הופעה של אברהם טל וסופ"ש ארוך בצפון הכולל הופעה של קרן האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: רק במוזיקה...בחתונה הרגשתי כאילו היא לידי... סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:כלתי שאלת בונוס: אוהבים עוגות דבש? (כן, שאלה קצת מפגרת, אבל נעמה גנבה לי את השאלה שתכננתי, אז תתמודדו ) מאז שהפסקתי לאכול- לא.

למעלה