סכמ"ש באווירת סליחות

veredmp

New member
../images/Emo76.gif סכמ"ש באווירת סליחות ../images/Emo76.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):
תמונת/פליקס השבוע:
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:
ציטוט/י השבוע:
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח:
משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:
האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו:
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:
שאלת בונוס: כמה אנחנו גאים בשלומי שלנו על הזכיה ברדיוס אתמול?

I מ י ר ב I

New member
עונה!!

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):בקרקס הזה שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):מה נשאר לקחת,אפילו ששריפות וחידוש משנות ה-90 תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:דון חואן בויוה ציטוט/י השבוע:מי רוצה ידיעות אחרונות ב-2 ש"ח? חחח איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח:ת"א ברביעי משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:אנשים קטנים משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:סוכות האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה-לא פגשתי א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:נהדר שאלת בונוס: כמה אנחנו גאים בשלומי שלנו על הזכיה ברדיוס אתמול? מאוד מאוד.כל הכבוד!

veredmp

New member
../images/Emo258.gif מסכמ"שת

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): הקבועים שלי
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): קרן מההופעה אתמול
תמונת/פליקס השבוע:
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: שלומי ברדיוס, כמובן!
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: שני, רביעי, חמישי
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: שוני בשבת! איזה כיף שזה כבר מגיע.......
שאלת בונוס: כמה אנחנו גאים בשלומי שלנו על הזכיה ברדיוס אתמול? הכי גאה בעולם. ממש מרגישה כמו אמא שהילד שלה הצליח במבחן

מסכמת

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):אסופים שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):אוניות- עלמה זוהר תמונת/פליקס השבוע: תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:מחוברים/האוס ציטוט/י השבוע:קרן בואי לכיתה
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח:היום- לראות את עפרי.
מתה על השומנים שלה. משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:היה יום שלא ראינו ד' ואני אחד את השני כל היום. קשה. משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:הופעה בשוני. האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו:
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:רגוע. שאלת בונוס: כמה אנחנו גאים בשלומי שלנו על הזכיה ברדיוס אתמול? מאד.

ady18

Well-known member
מסכמת...

שיר של מירי לשם שיר לא של מירי:אני סולחת גודי כץ תוכניתtlv\תיכון ההזדמנות האחרונה משהו שהיה מוצלח, לראות את החבר יום הולדת לתאומים של בת דודה ושיחה טובה עם ידיד משהו שמצפה לוחופש סוכות השבוע במילה אחת:געגועים... כול הכבוד על הזכייה

Music4Life

New member
../images/Emo13.gif מסכמת בכיף!

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):
עדיין "נטלי"
("והוא אומר לכולם, לילדים שלנו יהיה עיניים הכי יפות בעולם..." שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):
תמונת/פליקס השבוע:
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:
ציטוט/י השבוע:
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח:
אווהוווו...יש המון וממ שלא חסר בתקופה הזאת. אבל הכי הכי..הטיסה שלי
לגרמניה-הולנד + להופעה החלומית של ליידי גאגא!!!!!!!! ואין שני לאושר הזה . משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:
נדהההההה משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:
טוב אממ
לפגוש מישהי מיוחדת..... האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו:
אם היה הייתי מספרת שהיה קסום מאד
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:
יותר מידי טוב!!!!
שאלת בונוס: כמה אנחנו גאים בשלומי שלנו על הזכיה ברדיוס אתמול?
חחח
שמעתי על זה, לא הבתי בדיוק מה קורה שם..זה תחרות קריוקי ושלומי זכה? אם כך, מזל טוב כבר אמרתי, אני מאד גאה בו, הוא תותח ומוכשר...ומגיע לו
מתה עלייך שלומי. שיחקת אותה
גמר חתימה טובה, צום קל

sp400

New member
הויי איזה חמודים אתם :הסיכוםשלי

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):לשם-מתבקש לא? שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):האלבום של עילי בוטנר-מומלץ תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:רדיוס 100FM חחח ציטוט/י השבוע:אני חייב להעתיק ממירב סלחו לי "מי רוצה עיתון בשתי!!!!(הטעות של הדובר) שקלים" אהה וגם "מה שלום קרן היא ישנה טוב? " (המבין יבין) איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: רביעי יום של כיף ממש נהנתי תודה לשניכן משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: שהוא נגמר? משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: סוכות!!! האם פגשתם את מירי השבוע? דיברנו בפלאפון זה נחשב?? כי אם כן אז כל הנ"ל סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: כמו שחברתי המלומדת אומרת- מ ה מ ם שאלת בונוס: כמה אנחנו גאים בשלומי שלנו על הזכיה ברדיוס אתמול? חחחחחחחחחחח כפארות עלייך ותודה לכל הגאים

מסכמת...

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):אף אחת,באה אליכם, חדשות טובות. שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): תן-רוני דלומי,קצת אחרת-רוני דלומי,הולך קדימה-אביב גפן וכל מיני שירים אופטיימים שכאלה... תמונת/פליקס השבוע: תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: אין. ציטוט/י השבוע: איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: לא עולה לי משהו מיוחד. משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: הבנתי לצערי שהתחלת שנה בגן זה התקופה הכי מגעילה בעבודה בגן ילדים... משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: אפשר משהו שאתם לא מצפים לו שבוע הבא??? יש שבוע הבא הופעה לאביב גפן בזאפה הרצליה ואני מקווה שהיא תתבטל:) כי אין לי חשק ללכת וידוע לי שאחרי זה אני יתבאס.. האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: מחשבתי.. שאלת בונוס: כמה אנחנו גאים בשלומי שלנו על הזכיה ברדיוס אתמול? כל הכבוד שלומי!

לא יודע אם נכתב פה אבל מירי מופיעה בפסטיבל

אומנות בשהם ב 28/9, כניסה חינם.

למעלה