בוקר טוב

../images/Emo76.gif../images/Emo192.gifבוקר טוב../images/Emo210.gif../images/Emo214.gif../images/Emo78.gif../images/Emo19.gif

בוקר טוב... איך עבר עליכם הצום
אז עלי..עבר קשה-אבל בסדר.. אני חוזרת היום לשגרת 3 ימי לימודים-קשים מעייפים ומחר יש לי יום טיול מחוץ לבית הספר-ואין לי כוח
חוץ מזה ש..אני ממש ממש מאוכזבת מהמורים שיש לי-וזה קשה
.. טוב אז די לבכות
ספרו כבר תכנונים להיום,לאלו שיענו בערב ספרו איך עבר היום תכנונים לשבוע וכמובן...שבוע מקסים ונפלא
אה..ספרו קצת תכנונים לסוכות+חג שמח וסוכתי
שלי

YaEl 15

New member
בוקר טוב ../images/Emo210.gif../images/Emo214.gif../images/Emo78.gif../images/Emo19.gif ../images/Emo6.gif

חח.. דיפדתי בין הפורמים, בתקווה למצוא שריד חיים מהניצולים של הצום, ופתאום אני רואה את "בוקר טוב" ואני כזה יאייי ! גוד בלאס שלי !!!
חוץ מכאב בטן שתפס אותי פתאום, אני מרגישה בסדר. היום יש לנו לימודים מ-10 עד 2, וזה לא בדיוק לימודים - זה יום השלמה בלשון, כי חסר לנו חומר, והמורה החליטה לתת זמן על חשבונה, כדי להשלים לנו אותו. חמוד מצידה
(לא בציניות, זה באמת נחמד...) למחרת, אין לי לימודים, בכלל, היום לא היו אמורים להיות לנו לימודים. שוב, חמוד מצד הבית ספר לעשות לנו גשר. אם כבר מדברים על חמוד - ראיתי את האמי אתמול בערב, ויו לורי היה חמוד
אפילו חמוד מאוד
אבל לא נתנו לו לעשות מערכון כשהוא הגיש את הפרס !!! למה??? הוא הכי מצחיק בכל האולם, ונתנו לסיקרטס המפגר, לדבר שטויות, ויו היה צריך לומר רק "והמועמדת לפרס השחקנית הדרמתית..." לא פייר. בהחלט לא פייר. ידעתם שהוא הה אמור להנחות את טקס האמי? זאת אומרת, היו כאלו, בפוקס, שרצו שהוא ינחה, אבל הם פחדו שלא יזהו אותו, בלי הצליעה, והמבטא האמריקאי... עצוב. בהחלט עצוב. טוב !!!! די לחפור... אממ.. איך עבר הצום? סביר. בהחלט סביר. היהההההההה נחמד. אבל התפילה הייתה טיפה ארוכה... או שזה פשוט ניראה ככה ב"נעילה" כי כולם כבר רוצים ללכת הביתה... הממ.. לא ממש התפללתי ברצינות
רוב הזמן חלמתי, וזה ממש לא בסדר. בהחלט לא בסדר. התיכנונים שלי להיום - המממ.. קודם כל יש לי את התכנון האולטימטיבי של ימי ראשון ==
וזהו, ניראה לי, אולי קצת השלמת שיעורים, אבל שום דבר מעניין.... חוץ מכמובן
טוב. חפרתי, בהחלט חפרתי. שיהיה לכולם יום טוב. יום טוב אינדיד (חשבתי להחליף את ה"בהחלט")

הצום עבר בסדר-דקה לדקה

אבל אחרי הצום הרגשתי קצת רע-כאבי ראש וכו.. איזה כיף שיש לך גשר
אני שמחה שהבוקר טוב היה משמח עבורך
שיהיה לך שבוע מקסים ומלא טקסים עם יו לורי
וחג סוכות שמח

YaEl 15

New member
תודה !!

היה כ"כ מצחיק בשיעור לשון הארוך !!!! היא ההמורה הכי חמודה בעולם
הרגה אותי מצחוק... היא נתנה לנו טרמפ הביתה
מה שכן - היה קצת מעייף... אולי אכלת הרבה בבת אחת בסוף הצום? צריך לאכול בהדרגתיות... אבל זה לא מסביר את כאבי הראש... אין לי מושג

לא..פשוט אחרי הצום שתיתי הרבה

ואני מאלה שמים זה לא דבר טוב בשבילם-אני שותה ביום אולי 2 כוסות מים ושתיתי כל כך הרבה פתאום שזה השפיע עלי.. אבל זה רגיל-תמיד אחרי צום שלא אוכלים יש קצת כאבי ראש אבל תודה על הדאגה

spelling

New member
למה אתם מתפלאים?

שלי חשבתי את לומדת ביולוגיה.. הרי הגוף אחרי צום נמצא בסוג של הלם..ואז פתאום הוא מקבל אוכל..מי שסובל זה אלה שאוכלים מהר מידי או הרבה מידי או שילוב של שניהם מיד אחרי הצום!וגם בגלל שאחרי זמן הגוף לא קיבל לאכול ולשתות הוא עובד כל כך קשה(מערכת העיכול) והתוצאה מהעבודה הקשה הזאת זה כאב ולחץ בבטן... הד"ר סיים את דבריו..

ד"ר אדם-אתה מת עכשיו../images/Emo70.gifאני לא מאמינה

אתה מדבר איתי על ביולוגיה יש לי מורה שלא מלמד טוב בכלל אדם..השטויות שהוא אומר-זה התאבדות שעתיים הוא מלמד אותנו ואף אחד לא מבין כלום-כלום
ואני יודעת שככה זה אחרי צום|!
ותודה על ההסבר-אני חושבת שאתה תצליח מאוד בתור מורה לביולוגיה

YaEl 15

New member
יופי ד"ר,

הסברת את כאבי הבטן, דבר שאני עשיתי, שתי הודעות לפניך
בצורה פחות מרשימה אמנם, אבל לא משנה... אנחנו מנסים להסביר את כאבי הראש, ולא כאבי הבטן. יש לך תאוריה לגביי זה?

spelling

New member
חח ברוררררררררר

נשמה זה הולך ככה... הגוף שלך מתפקד בעזרת חומרים שמזינים אותו בכל המ שהוא צריך (מינרלים,חלבונים,שומנים וכו...) ועל מנת להעביר תחומריםה חיוניים האלה לגוף משתמשים בנוזל הדם שעובר בין כל כלי הדם שלך שמעבירים תדם עם החומרים המזינים לאברי הגוף...דם מאמי מורכב מהרבה מים לכן כשיש חסר במיים מתחיל חסר בחומרים חיוניים והגוף מבטא את זה!... אני הולך לרשום מרשם לממתקים לסופ"ש!

YaEl 15

New member
היא אמרה שכאב לה הראש אחרי שהיא

שתתה כמות גדולה של מים, אחרי הצום. ואתה הסברת מה קורה לגוף כשאתה צם.

אוקי ד"ר אליסה וד"ר יו לורי ..אני בסדר

הגוף של בסדר-אולי קצת כואב מהטיול אתמול אבל הכול טוב
חח...תגידי יעל חשבת גם להיות רופאה
נראה לי..שכן...?חח

YaEl 15

New member
לא. אני לא חכמה מספיק. אבל, כן,

זה מעניין אותי. חח.. ו"ד"ר יו לורי"?

spelling

New member
ערב טוב!../images/Emo29.gif

האמת אחרי שצמתי כמה פעמים במיוחד בשנתיים האחרונות..שניה לפני הצום לא היה לי חשק חחח לא יודע למה... אממ היום יום שיגרתי והשבוע היה מעצבן למה המחשב עשה צרות ולא יכולתי לענות ולרשום שום דבר! אבל אני פהההההההההההההה! סוכות אין משהו מיוחד..אולי נלך לים..אבל יהיה אוכל טעים ביום רביעי!חחחחח אז עד אז שיהיה לכם אחלה שבוע!מלא באוכל ובריאות! חחחחח

חג שמח אדם../images/Emo70.gifואדם..כתבת שהמחשב עושה בעיות

גם שלי-אני בקושי מצליחה להיכנס לאינטרנט-והוא לא שולח לי הודעות אז יש מצב שזה בעיה של תפוז או שזה אומר עוד מעט המחשב שלי יהיה מצונן
חח

למעלה