בוקר טוב

../images/Emo76.gif../images/Emo74.gif../images/Emo75.gifבוקר טוב../images/Emo163.gif../images/Emo222.gif

בוקר טוב חברים יקרים
"עוד דקה הבוקר יאיר יעלה לו השחר ולי הוא יזכיר עוד חיוך שחבוי בדמעה בנשיקה של אוהבים שאף פעם לא הייתה אז תמיד תדעו ש.. הבוקר יאיר והשמש תזרח והשחר יזכיר הוו הוו יאיר" מתוך השיר הבוקר יאיר-של שירה גבריאלוב
אז אחרי שקמנו קצת ספרו קצת איך עבר השישי-שבת וספרו קצת תכנונים של ראשון עד חמישי-וביום חמישי בוקר טוב מבקשת סליחה-חכו חכו-ואנא נסו לא לפתוח שום דבר שקשור לסליחות
עד חמישי
אז אני בעיקרון נוסעת היום לכמה שעות לקנות כמה דברים
ומחר אני מתחילה בשמונה-כנראה לתמיד
-מתחילה ללמוד
ביום שלישי בשעה תשע ורבע על השעון אני מפעילה את ערוץ HOT3 ורואה את הסדרה הכי יפה שיש-קיילXY-אני מאוהבת
ובעיקרון אולי אני אצליח לשכנע את דודתי שתהיה אצלנו ביום כיפור-ככה אני אהיה עסוקה כל הזמן ולא אחשוב על אוכל ודברים כאלה-למרות שזה קשה
אבל אני אנסה כמו שנה שעברה לא להישבר ולחכות עד הסוף..-קדימה תמיכה אנשים
חח.. אז ביום חמישי אני חושבת לעשות משהו נחמד לקראת יום כיפור-בוקר טוב מבקש סליחה –אתם תראו
אז בבקשה שוב,נסו לא לפתוח שום דבר עד השרשור הזה
יום טוב

YaEl 15

New member
צהריים טובים. לא לי, אבל בכל זאת.

היום צום גדליה, למי שלא יודע, והשנה, בניגוד לכל שאר השנים, שבהם צמתי רק את יום כיפור ותשעה באב, החלטתי לצום גם את הצום הזה. לכן, אני צמאה !!! ורעבה !!! אני רוצה לאכול !!! ולשתות ~~!!! מזל שצום גדליה הוא קל, רק עד 6 וקצת, וגם מותר להיות במחשב, ובטלוויזיה... מה שכן, העבר יש האוס - כפרה עליו !! אויש אני מתגעגעת אליו... למעשה... אני רוצה ללכת לראות אותו עכשיו... ברגע זה
חבל שנשארו לי דברים לענות עליהם
טוב.. לא נורא. הוא לא בורח לשום מקום... בינתיים... ניראה לי שהחוסר במים משפיע עליי....

תרגישי טוב יעל../images/Emo70.gif

וממש נשארו לך שעות ספורות ואם תראי האוס ותהני מהפרקים-זה יעבור מהר מהר

spelling

New member
בוקר "טוב"...

מקווה שלכם יש בוקר טוב! שלי פשוט היה ח*א ,עזבתי תעבודה המסריחה שלי סופסוף וכמעט התקבלתי לחדשה עד שמהישנה לכלכו עליי בכוונה אבל הם אל התייחסו אבל נוצרה איזה בעיה!ואולי השנה אני מתחיל ללמוד באוניברסיטה הוראת אנגלית..חח מתלבט עדיין.... סתם אוף בא לי לברוח לג'מייקה! המשך יום נעים לכולם..ומזה הדכאון הזה חושך ב 6???????????

מאוד מדכא שכבר בשש אין אור../images/Emo70.gif

אדם..סתם שאלה-אני סתומה הוראת אנגלית-הכוונה למורה באנגלית

YaEl 15

New member
dude, הוראה?

חחח.. אתה באמת רוצה להיתקע עם קבוצה של ילדים קטנים ומעצבנים? חח.. טוב, בחירה שלך... הייתי מצפה ממך למשהו יותר רווגוני - שגריר ישראל בג'מייקה, או כתב ערוץ E ..
חח.. סתם. איך שבא לך, דווקא אם כבר מורה, אז באמת עדיף מורה לאנגלית... בנוגע ל"חשוך ב6" אני אוהבבבבתתתת חורףףף !! עוד מעט ירד גשם, והיה ממש כיף... אחח חורף
וואו ! אכלתי כבר ארוחת ערב, אבל בא לי לאכול עוד !! 35 דקות להאוס !! ויש הערב גם את האמי... אבל אני בטח אראה שידור חוזר.. בכל אופן, לילה טוב !!! לילה טוב !! יאי !! אני מרגישה מוזר...

always be me mc

New member
יעלוש

"אתה באמת רוצה להיתקע עם קבוצה של ילדים קטנים ומעצבנים?" חח אני יודעת שהמשפט לא מכוון אלי אבל זה בהחלט מה שאני תוהה לעצמי יום אחר יום(למרות שאם להיות הוגנים רוב הילדים חמודים ויש רק כמה שדיי מטריפים ומעייפים אותי
)

YaEl 15

New member
לא התכוונתי לילדים קטנים וחמודים,

אלא לילדים שלומדים אנגלית. את מטפלת בפעוטות, לא? אני מדברת על יותר גדולים... מקצוע ההוראה נראה לי קשה ומתיש - וגרוע מזה - משעמם ולעיתים - גם לא מתגמל. זו דעתי כמובן... אולי עוד כמה שנים אני יהיה מורה
בסוף אני תמיד מגיעה למקומות שאני "יורדת" עליהם בהתחלה...

always be me mc

New member
זה הקטע

שאני מטפלת גם ביותר גדולים שיכולים לברוח מהדלת לאן שבא להם
ועזבי הוראה. את יודעת מה יהיה באמת אירוני אם תעשי בסוף? תתרגמי להוט 3

always be me mc

New member
אדם אל תדבר איתי על ח*א

כי הייתי צריכה לנגב ולנקות הרבה מזה היום
מה שרק מראה שעבר עלי יום לא משהו

למעלה