../images/Emo76.gif../images/Emo75.gif../images/Emo74.gif../images/Emo55.gif

עוד לא החלטתי איזה מהאייקונים אני מאמצת
טוב ועכשיו לדיון- האם אתם מכירים את כולם בחווה? יש לכם חברים/חברות מהחווה? שאתם בקשר?? הכרתם מהחווה? האם חבר גרם לכם לרכב על סוסים? האם פעם התאהבתם במישהו מהחווה? אם כן, מה עשיתם בנידון, הכוונה לכל סעיף וסעיף. האם אתם בקשר רק עם חברים וחברות? או גם עם מדריכים? נגיד ש.. מדריך עזב אתם בקשר איתו..?

שלי ../images/Emo75.gif

את רובם אני מכירה... אמ כן יש לי כמה, תאיר וחמוטל ועוד כמה. לא פשוט אהבתי מהרגע הראשון את הסוסים! חחחח לא...... אני רוצה להתקשר לשרון שהייתה המדריכה שלי...אני אבקש מתאיר...מתישהו!

../images/Emo4.gif ../images/Emo75.gif

ובכן, אני לא מכירה את כול מי שרוכב בחווה כיון שינם רבים שלא באים בקביעות. כמובן אני מכירה רבים. יש לי חברות בחווה, בהחלט, הרבה. לסוסים הגעתי בכוחות עצמי...
אל תשאלי אם התאהבתי במישהו (שיקמוש', הגיע הזמן לצחוק).. יש כמה מדריכים שאני בקשר איתם.. יש את חמי שעזבה לכפר שלמה ואני יודעת שהיא שם אבל לא ממש מדברת איתה...

למה עשית פרצופי פה עקום? פיצצצ..

מה קרה בובתי? נשמתי? אהובתי? מלכתי? חח, מה קרה מאמי? אני דואגת לך- דברי עכשו ומיד! אפשר במסרים אם את מתעקשת..

RoNy S

New member
שלי

אני לא מכירה את כולם - זה בלתי אפשרי אצלנו בחווה
ברור שיש לי חברים/חברות מהחווה וכן הכרנו בחווה כל השאר לא..

../images/Emo55.gif../images/Emo74.gif../images/Emo42.gif= נחמדדדד ../images/Emo3.gif

האם אתם מכירים את כולם בחווה?
כן
יש לכם חברים/חברות מהחווה?
לא ממש...כולם מאיזור נהלל/רמת ישי/גבעת אלה.... האם חבר גרם לכם לרכב על סוסים?
לא. בידיוק ההפך. אני גרמתי ל3 חברות שלי לרכב..;) האם פעם התאהבתם במישהו מהחווה? אם כן, מה עשיתם בנידון?
לא...

../images/Emo36.gif../images/Emo77.gifאממממ..../images/Emo26.gif../images/Emo77.gif

טוב.. כן. אולי מעטים לא..
כן, חברות וידידים
קשר? כן. באייסי בטלפון בפלאפון באימייל ובחווה.. חלק כן, וחלק לא.. לא.. אני התחלתי לרכב כי מתתי על סוסים, וגם כי אחי התחיל לרכב.. סוד סודי בהחלט
אני לא יודעת מה אתם חושבים ברגע זה אבל..
בעע.. בעע

אני......../images/Emo39.gif

אני לא מכירה את כולם בחווה כי באופן מוזר המגרש לא ליד האורווה אבל אני מכירה חלק והם ממש נחמדים ואני מתכתבת איתם באיסיקיו... על סוסים אני משוגעת מאז שאני פיצית אבל התחלתי לרכב רק לאחרונה.. וכן התאהבתי במדריך שלי...הוא כל כך שווה וגדול ממני בסך הכל בשנתיים:) ואין לי אומץ להגיד לו כי הוא בטח יצחק עלי...רוכבי הווסטרן שכאן אולי שמעתם עליו...וזהו בערך...

ווינגז

New member
שליי

האם אתם מכירים את כולם בחווה? יש לכם חברים/חברות מהחווה? שאתם בקשר?? לא ממש בקשר.... אבל יש לי חברות כשאני בחווה... האם חבר גרם לכם לרכב על סוסים? לא האם פעם התאהבתם במישהו מהחווה? לא האם אתם בקשר רק עם חברים וחברות? או גם עם מדריכים? נגיד ש.. מדריך עזב אתם בקשר איתו..? כן... יש מדריכה אחת שלימדה אותי ועזבה אז לפעמים אני רואה אותה...

PiKolulo

New member
תשובווות!

האם אתם מכירים את כולם בחווה?! כעען! חווה קטנה! ואני שם 4 ימים בשבוע...קשה שלא להכיר את כולם.. חברים?! כןן! את כל החברים מהחווה הכרתי מהחווה חוץ מכמה שהיו איתי בבצפר...ואני חברה מאוד טובה שלהם והם שלי! חבר גרם לכם לרכב? אמ....לא בדיוק..רכבתי בכיתה ו'..ואז בכיתה ז'הכרתי חברה שרוכבת ובאתי איתה מלא לחווה שלה..עד שבאיזשהו שלב החלטתי שאני מתגעגעת..אז התחלתי לרכב! ועכשיו אני בט' יופי היי רוכבת כבר ...זו השנה השלישית! האם התאהבם? כן! במדריך שלי! לא אגיד את שמו...אבל אספר לכם עליו.. חמוד חתיך יפה! וכזה מאמי וכשיוצאים איתו לטיול הוא מרשה הכל! והוא מדריך מעולה! אני אוהבתתתת...........:) חברה אחת שפעם הייתה בסוסים אבל היא עברה דירה...אני בקשר איתה היא רוכבת עכשיו במעין צבי נדמה לי...! ביי לכולכם לאב

Juli kleo rullz

New member
תשובותתתתתת ../images/Emo15.gif (אני נשארת איתו!)

האם אתם מכירים את כולם בחווה?אממ לא את כולם... כאילו את הרציניים כן.. את אלה שרק באים רוכבים והולכים... לא כולם...
יש לכם חברים/חברות מהחווה? שאתם בקשר?? כן... יש לי כמה חברים וחברות...
האם חבר גרם לכם לרכב על סוסים?לא ממש... כאילו תמיד רציתי... ואז חברה שלי באמת התחילה (תמיד דברנו שנתחיל ביחד) ואז בגללה לחצתי על אמא שלי לרשום אותי
האם פעם התאהבתם במישהו מהחווה? לא
האם אתם בקשר רק עם חברים וחברות? או גם עם מדריכים? נגיד ש.. מדריך עזב אתם בקשר איתו..? לא... כאילו אני גם בקשר עם המדריכים שלי... עם המדריכה שלי... אני כזה בקשר די טוב... כזה אנחנו מדברות... עם המדריך שלי לשעבר (הוא עדיין בחווה פשוט הפסקתי לרכב איתו...) אז אני בקשר טוב ממש! כל היום אני עומדת איתו במנז' ויש לנו קשר ממש טוב...

Shai Felton

New member
אימצתי את ../images/Emo55.gif

כן אני מכירה את כולם
יש לי חברו תשרוכבות אבל כרגע הן הפסיקו לרכב קבוע, חוצמזה יש עוד כמה.
הכרתי כמה אנשים מהחווה, שלא הייתי מכירה אם הם לא היו רוכבים.
אמממ..בקשר למדיריכם, תמיד המדריך שלי היה נעם, והוא גם תמיד יהיה כנראה

../images/Emo74.gif

האם אתם מכירים את כולם בחווה? כן!
יש לכם חברים/חברות מהחווה? כן...
האם חבר גרם לכם לרכב על סוסים? בערך...
האם פעם התאהבתם במישהו מהחווה? אם כן, מה עשיתם בנידון? לא...

Vintage Queen

New member
מוואה.....

האם אתם מכירים את כולם בחווה? יאפ! כולכולכולכולכולכולם.... יש לכם חברים/חברות מהחווה? ברור! אני בקשר איתם נונסטופ וגם עם הקטנים ממני (כל מי שיש לו הערה בנושא קטנים שיסתום!) אני ממש חולה על האנשים אצלינו מאוהבת בייחוד בסתיו ואפוק (כיתה ב' ו-ד'!) שתי מושלמות קטנות שלי! החברות שלי משם אלו שיר ולידר שהן הכי הכי ואני חולה על עמית בן צור לאללה ודנה נויה ונועה ממש מותק ושלא נדבר על תומר המ-ו-ש-ל-מ-ת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! גאששששש אני יכולה להמשיך ככה אפפעם לא הייתי מאוהבת במישהו כי כל הבנים שרכבו איתי עד עכשיו היו מעפנות. אבל תמיד יש אנשים מחוות אחרות.... אני בקשר עם מדריכים שלי עכשיו/עם אלו שהיו פעם!

למעלה