אחיי, מאורע גדול מתרחש!

../images/Emo77.gifאחיי, מאורע גדול מתרחש!../images/Emo65.gif

היום יומולדת היום יומולדת היום יומולדת לתו-מר!
הידד!
מזל טוב חתיך
שהכל יהיה פנאנה והמון אהבה
ואושר
המשך להיות השחום הגזעי ביותר בארצנו!
ניצ

בובי שלי!!!../images/Emo25.gif../images/Emo65.gif

חחח בדיוק באתי לכתוב לך שירשור והקדימו אותי... אחי השחור המקסים.. המון המון מזל טוב!
אני אוהבת אותך ומתגעגעת מאוד מאוד... שיהיה לך המון מזל טוב בהמשך... אתה מקסים אופטימי והכי חביב בארץ!!! תדע שאני אחותך השחורה תמיד איתך בכל... זוכר את כל השטויות שהיה לנו בפורום?! אתה ואני האחים השחורים? מקווה בשבילך שאתה זוכר
... בקיצור עוד כמה דברים אני רוצה לומר לך... יש לך את החיוך הכי יפה שראיתי אי פעם .. ואתה יודע שאני לא סתם אומרת נכון? איך שראיתי אותך בפעם הראשונה בבומבמלה באמת שהוקסמתי מהחיוך שלך ואמרתי לך את אפילו... זה כאילו עלייך נכתב המשפט -חיוך עושה קסמים-.
את האמת שאני לא יכולה ממש לאחל לך הרבה דברים... כי נדמה שעם הקסם שלך אתה יכול להשיג כמעט הכל. אז חמוד שלי שיהיה לך בעיקר אושר, שמחה ואהבה. אוהבת המון, חוסה.

וואו איזה ברכה ארוכה הפתעתי את

עצמי.. בין הברכות הארוכות שכתבתי.. כנראה שהיה לי הרבה מה להגיד

מזל טוב איש!!../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

שיהיו לך רק סיבות לחייך מלא!! יומולדת שמח!

Kremboim

New member
תודה לכולםםםם! :)

הייתי מתחבר מהשם משתמש שלי אבל לא עובד.. :) בכל מקרה, הייתה אחלה יומולדת וגם פה בפורום לראות את כל ההודעות העלה לי חיוך ענקי (בשבילך הילה.. ;) אז תמשיכו בעבודה הטובה ותשמרו על הפורום חיי ונושם, אני מסיבות שאינן בשליטתי (בי"ס, בגרויות ועוד כמה שטויות) לא מגיב יותר מידי אבל קורא פה כל יום.. :) סלאם עליכום :) צירפתי כמה תמונות מהטיול השנתי שהיה לפני כמה ימים.. וודקה, נפצים, ארבה (זה לא רע.. טעם של צ'יפס), מדריכה סטלנית והכי חשוב הרבה חברים טובים עשו את הטיול הזה למושלם ביותר :) מאחל לכולם כזה טיול שנתי י"ב שכונה... :)

יא מותקק|ג'ירפה|

בולי כפרעליך..שיהיה לך יומלדת פנאן[נו כבר היה לך אבל בכלזאת] והמון מזל טוב וכל דבר אחר שאתה רוצה שיהיה לך ואל תשכח לחיך תמיד..זה הכי חשוב בעולם

למעלה