אני מכריזה בזאת,

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif אני מכריזה בזאת,

על יום ההומו הבינלאומי הראשון! יום ההומו הבינלאומיף הוא משהוא מעוות שעלה היום בהפסקה, לאחר שיחה מעותת(כי מה לעישות שאני חרשת?) שהייתה לי עם 2 יצורות: ג: היום אח שלי בן 18, הוא כבר לא קטין אני(חצי חרשת): "היום אח שלי בן 18 הוא כבר לא תינוקת"?! נ( שהיא פשוט נוראה חכמה): מה הוא הומו ג: לא.. אורה יא מעותת איך את שומעת? נ(נ אחרת..2): היי כרגע חשבנוט על איך להעיף את המנהל, אפ]שר להאשים אותו בהטרדה מינית, ג: של מי? השחיה הלכה והתדרדרה משם.
קיצרף, היום היא המציאה שכל העולם ובעלו הם לא סטרייטים, על כן היום הוא היום ההומו הבינלאומי, אל תמהרו לפתוח במצעדים,ולנופף בדגלים ציבעוניים, פשוט תאשימו(
) את מי שאתצם רוצים, בזה, ואל תשכחו, "אין דבר כזה הומואים, יש רק לסביות!"(שוב ציטוט של מישו חכם... או שזה היה, אין דבר כזה לסביות יש רק הומואים?
) שלכם,אורה, שעברה יום מגעיל מאוד.

Blackice

New member
!|! ../images/Emo13.gif אח´שלך הומו! ../images/Emo6.gif

ואני רוצה לציין שלא מדובר בהאשמה אלא בקביעת עובדה מתוך הראיות בשטח
(הכל מאהבה, אורה
)
ואני רוצה להמשיך ולהאשים: את ע´ שעשה לי אאוטינג בכל השכבה: אתה הומו!! תכיר בכך.
אתה כל הזמן מדבר על זה ומקנא בזה.. וחושב על זה.. משתמט מהצבא וכותב ספר ארוך ומתפלסף ורגיש.. הומו. עוד האשמות: המנהלת שלנו. הומו. }-) וכמובן כמובן איך אפשר לשכוח את מייג´ן חביבנו. (לסבית בגוף של הומו?) אבל טוב נו זה מתחיל להיות מוגזם.. יום הומו בינלאומי שמח כולם!
ארז

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

בזמן האחרון ההודעות שלך מצחיקות
(למרות ש*אף* הודעה לא עולה על..*מגחכת באויליות* טוב, אני אספר לך באס"ק, כי אני לא רוצה שכולם יחשבו שאני מטומטמת כי נקרעתי על הרצפה כשקראתי את זה
) אני בהחלט חושבת שמייג´ן הוא לא הומו, אלא לסבית. כל הראיות כבר כאן... לסבית!!! הוא לא אוהב בנים, הוא סתם מוזר
אממ.. אוקיי, אנשים שאני חושדת שהם הומואים?
האא! אני חושבת שזה מקום לסיפור הומואים קצר: לפני כמה שבועות חזרתי הביתה באוטובוס מהבי"ס, אחותי הקטנה ישבה לידי. כעבור זמן מה נכנסו לאוטובוס זוג בחורים שלא הראו שום סימן גלוי, אך בכל זאת היו חשודים ביותרררר!!! ובדיוק בשנייה בה חשבתי: "הם הומואים" שמעתי: "ביפ! ביפ! ביפ! ביפ!" התבלבלתי - הגיידאר שלי מצפצף במציאות! ווא! מה זה!? ואז ראיתי שמישהו שלח לאחותי הודעה בSMS או משהו כזה.. וזה ציפצף.. אז ציחקקתי חרש. יום הומו(
) בינלאומי שמח(
) לכולם!

sarah

New member
כן!! האאא!!!! ../images/Emo13.gif ../images/Emo98.gif../images/Emo123.gif

שמעת? קראת? ראית?! ארז בצד שלי והוא יודע אממ... מה מרכיב את הסוכר ואת המלח וכו´ אז הוא יודע האא! מווהאהאהא! יודע יודע יודע מסכים מסכים מסכים והאי קיו שלנו מחובר ביחד מגיע למספר נורא גבוה... אז
אנטון הומו
הומו הומו הומו הומו הומו
תודה ושלום. באעבה, שרה

alililili

New member
אני דווקא חושד ב...

אני משוכנע שההומו הגדול במדינה (דו משמעות) אינו אחר מ... א ר י ק ש ר ו ן! באמת! לא שמתם לב לדיבור האוחצ´תי שלו ולביגוד הצבעוני? מי עוד אוהב לשחק עם חיילים חסונים בזמנו הפנוי אם לא הומואים... |
| זהו חוץ מזה, אני רוצה להודות לכולכם, בלי תמיכתם לא הייתי מקבל את האוסקר הזה. אמא, אבא, דודו, יוסי, סבתא, סבא, ארז ^^, הבן של הצרפתים, הצרפתים, הכבאי, גילה, יובל, גילה יובל, סבתא השניה, רוני ארז המנהל, אריק שרון, אהוד ברק, פרסרביןהרצלבןגוריון, עדי, יהל, נועה, המוכר של המחשב בחנות ביגביט זכרונה לברכה, האיש שהניח מסטיק על המדף של פניני שאחר כך נפל לו לתוך השיער... תודה. כולכם עומואים!

TwelveEyes

New member
הממ הממ |חיוך זדוני|

בזאת אני מוציאה מהארון את כל זכרי כיתתי, כיתה י"ב מסויימת, בבית ספר מקולל וחסר שם
הנ"ל נצפו על-ידי ועל יד חברתי מעבירים חיבוקים ונשיקות על הלחי מחשידים ביותר. אם כן - ע´, ג´, ל´, ח´, ע´2, א´, י´, ר´, נ´, ר´2, א´3, א´4, א´5 וג´2 (אוי גוועלד, עכשיו קלטתי שאפילו יש להם *שמות* של הומואים!
) - אתם הומואים! בנוסף, אני רוצה להוציא מהארון את האדונים ד´ וא´6 משכבתי, אשר נקלטו בעיניי הרואות-כל מאחורי בית הספר נמרחים אחד על השני (אנחנו מדברים כאן על א´6 שישב בין רגליו של ד´ עם ראש נטוי אחורה ונשען על כתפו, שלא לדבר על כך שהוא ליטף לו את היד כל הזמן הזה - היה משעשע ביותר
) וכן נצפו מדלגים יחד יד ביד, ואת כל החברים שלהם, ואת ג´3 מי"א שהוא soooo obvious! (וצריך לברר מה נסגר איתו ועם הידיד הג´ינג´י ההוא שלו..
) וגם את מ´, מאותה שכבה, ואת כל החברות שלה, ואת הפריקית המעצבנת שמסתובבת כל הזמן עם אותה חולצה של מרילין מנסון, ואת א´7 ואחיו א´8 ואבא שלהם א´9 - ראספי, אתה יודע על מי אני מדברת (הפיות!) - שלא תחשבו שזה שלא´7 יש גירלפרנד וא´9 נשוי ולא´8 יש איזו אישה בעברו מטעה מישהו! כולנו יודעים עליכם! לבסוף, אאוטינג מיוחד לג´4 - ושי, תודה שאישרת את חשדותיי בקשר אליו
- מורי האהוב לשעבר לאנגלית. עצרו! כולכם הומואים! (ולסביות
)

TwelveEyes

New member
הא כן...

ואת החתול חוטף-החזיות שלי, ואת המוכרת מטאוור רקורדס שחייכה אליי קצת יותר מידי ^^ ואת טום פלטון, שהודה רשמית שהוא ודניאל רדקליף אוהבים אחד את השני - דהה, כאילו שלא ידענו ^^ וכריס רנקין שנתפס בתמונה מעניינת במיוחד עם שון ביגרסטאף ^^ ואת כל הקאסט הגברי של שרה"ט, שמתחרמנים אחד על השני faaaar too much! ואת שני החרדים-לשעבר שגרו ברחוב הדקל ונהגו לעשות ג´וגינג יד ביד ^^ הממ.. גאד דאמיט, לא פלא שאני בי

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif טעות הידיך ארז-צ´אן,

נ´. דיברה על אח של ג...
ולא שום דבר אחר... וזה ההי רק בגלל שאני שמעתי משום מה תינוקת, במקום קטין... תיקון טעות.

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo13.gifLOL

הממ.. הבה נאריך את יום ההומו הבינלאומי ליומיים ההומו הבינלאומי .. ואז אני אוכל גם להאשים את: הכלב של השכנים!!!( נו, כולם כאן שכנים.. בערך טוב לא..
) הממ.. את י´ וה´ מהשיכבה שלי שמספרים יותר מדיי בדיחות על " בתחחחחת" אני יודעת שבסתר הם בעצם חושקים ב...האוחצ´ שהוא גם הומו מהשיכבה שלי..
ולא נשכח, את המדריך שלי, ומרכז השבט שלי משנה שעברה , אתם פשוט זוג הומואים!!!

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif ורשיימה המלאה-

של האנשים אותם אני מאשימה,: * י´ וה´, שהם הראשונים שממהרים להעלות את הנושא, וגם לרדת עליו( כי זה נותן להם לגיטימציה לרדת על הומואים לא
) *את מ´, שנורא שמחה, לומר שלסביות זה מגעיל. את פשוט הומו! * את נ´(בן) שהולך איתי למגמת אומנות, כן כן.. אתה. *את מייג´ן, שהוא בכלל אישה לסבית בגוף של גבר הומו. *את ארז! כן כן אותך! אל תסתכל עליי במבט כזה,
*את חבורת הבנים שהם אוסף מכל השכבות, בבית ספר( חוץ מכיתות ז´..) שבאים לדשא,ף ולא מהססים לקפוץ אחד על השני כמו מטורפים ולטעון שזה רק סוג של חמור חדש, אבל אלים המיוחד, ( ולספק לי שעשוע להפסקה,) כן כן, גם אתם. * את נ´( עוד נ´?!) שהוא האוחצ´ השיכבתי שלנו, שכאילו דהה שהוא כזה(שלא פעם הציעה לשאול ממני מכנסיים, ולהאשיל לי משלו..) * את ד´, שסיים שנה שעברה יב´ ונהנ לבוא עם צעיפים נשיים לךבית ספר( מעניין מה המנהל שלנו היה אומר על זה?!) * את א´ שהוא מדריך כיתות ה´,ורק עכשיו משון מה החלטתי להאשים אותו ו.. זהו..?

sarah

New member
א´?! הא´ /בנה את האתר?!

האאא האם זה לא סביר שמישהו שיש לו חברים הומאוים הוא אחד בעצמו? שלום ותודבה

sarah

New member
הרשימה שלי ../images/Emo34.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo13.gif)

דבר ראשון יום הומו שמח
(ועליז
) הממ 1)ילד קטן ונחמד מהכיתה השניה שמצאתי ציורים של גברים שריריים על השולחן שלו
2)ילד גדול ולא נחמד מהכיתה השניה שפשוט לא יוכל אף פעם להיות עם בנות נדמה לי 3)הילד הקטן בן 11 בכיתה שלי שהאחיות שלו מכריחות אותו לראות גרוויטיישן (מנגה הומואית
|מסמיק|) ופעם בהפסקה קלטתי אותו פשוט *שוכב על* חבר שלו, לגמרי, ולגמרי אדיש לזה... מוזר מוזר. אראה מה יקרה כשיגדל 4)ילד אחד מכיתה י´ שמתנהג כמו הומו, אומר שהוא ´גאה´
כל הזמן אבל אף אחד לא באמת חושב או יודע שהוא הומו משום מה או שכולם יודעים ואף אחד לא אומר את זה או אמ... זהו
5)המורה שלי לגאורגרפיה והיסטוריה שלמרות שהוא נשוי וכו´ כל הזמן אממ... תופס תלמידים שלו ומחבק אותם, או עושה להם מסאז´ים או..אממ...
זהו נדמה לי. בנאדם שולת בלי קשר לזה
6)פדופילית:אשת ליקויי הלמידה של הבי"ס שלי שמלטפת כל מי שמתקרב אליה וזה מפחיד מפחיד מפחיד
7)מלא אנשים מדיבייטניג 8)כל הזכרים בפורום הזה 9)אחרון חביב:אנטון
&gt
10)פואד בן אליעזר באעבה, שרה

sarah

New member
כן ../images/Emo6.gif (וסיפור עם השומר בבי"ס שלי)

לכל אחד יש חסרונות וזה החיסרון שלו
אממ... ז"א, פדויפיליות. ד"א- השומר לשעבר של בית ספרי פוטר כי הוא התקיף מיני מלא בנים

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif*פלאשבק*

( או הזיותיה של מכורה לתה קמומיל) שיעור מת´ ארוך במיוחד, 72 תלמידים מתים ולא ממש מקשיבים תלמיד אחד שמחליט לעשות בלאגן ולצערו יושב בשורה הראשנה. המורה(לתלמיד המפריע): עצור! אחת מהשורה השניה ועוד כמה חברה מאחורה: אתה הומו! המורה: עצור! חצי מהשיכבה: אתה הומו! המורה(לתלמידה מהשורה השניה) : את(לתלמידה מהשורה השניה) בהחלט יודעת לזהות אותם,
שיעור היסטוריה ארוך במיוחד 26 תלמידים אף אחד לא באמת מקשיב למה שהמורה מדבר, פשוט בוהיםפ בו מזיז את השפתיים. שתיי יצורות מהשורה לפניי פותחות בשיחה על שטויות במיץ יצורים אחריםן סתם מקשקשים המורה מנסה להסביר שהוא לא סתם עומד שם ומברבר המורה: אין לי ראש.. כל האנשימים מאחורה: למילים ארוכות ואתה מין מילה ארוכה שכזאת..
אותו שיעור היסטוריה ארוך במיוחד אותם 26 יצורים שאמורים ללמוד אף אחד לא באמת מקשיב למורה, אבל הוא בטוח הפעם שכן שתיי יצורות מלפניפותחות בשיחה על הא ודההה, המורה(ליצורה המדברת): תסתכלי עליי! אני(שרה לעצמי): תסכלי עליי! אל תשאלי.. מה שעובר עליי, רק תשאלי..
שיעור היסטוריה אחר ארוך במיוחד 24 תלמידים(שתיים הבריזו) המורה מדבר ובטוח שאני שומעת המ הוא אומר שתיי יצורים מקדימה פוצחים בשיחה על מה ומההה, המורה: *מסמן עם היד שלו stop לכיוונם אני(מתארת לעצמי אותו מתחיל לשיר): stop right now!thenk you very mauch i need sombody with auomen touch...
האם אני חולה קשות? האם ראיתי יותר מדיי דרו קארי( שבו כולם יכולים פתאום לפצוח בשירה בכל רגע נתון) האם אני מושפעת?!

אל

אל תחשבי שאת הוזה הכל בסדר כולם חושבים שאנחנו לא שפויים כי אנחנו תופסים אותם שרים רוקדים ומבצעים סלטות מרשימות באוויר אחרי זה הם מכחישים שהם עשו את זה מבושה אבל אנחנו יודעים את האמת אנחנו לא מטורפים וטיפ חשוב מאד מאד מאד אל תקשיבי לפסיכיאטר שלך הוא סתם נהנה מזה שהוא חושב שהוא יצור עליון ואת זבל ואל תקחי את התרופות שהוא רושם לך הוא סתם מנסה להקהות לך את החושים כדי שלא תראי יותר את האמת מאז שאני הפסקתי עם התרופות החושים שלי התחדדו כולם עכשיו שרים רוקדים ומבצעים סלטות מרשימות באוויר וואו איך שהזמן עובר צריך לטוס לבית ספר זה רק ביטוי מה אתם פסיכיים?!אני לא יכול לעוף!!! עדיין לא קיבלתי רשיון לכנפיים שלי... מחבב אוהב מת אדם ספליט

lovl

לא מגיע שיצחקו מאד בקול רם לא רק לצחוק בכל רם כמו שמציעים כאן אתם תפגעו בנפשי העדינה יהיו לי תסביכים אני יצטרך ללכת לפסיכיאטרים בכפייה ויתנו לי כדורים מוזרים מממ כנראה שמאוחר מדי בשבילי אבל מה עם אנשים שלא? אתם עלולים לעשות את זה לנפשות תמימות אחרות lovl למען עתיד בלונדיני יותר

למעלה