האם אתן קונות און ליין?

../images/Emo77.gif האם אתן קונות און ליין?

האם יצא לכן לקנות בגדים, נעליים וכו' מאתרים מחו"ל? האם מישהי רכשה מוצר מאתר eBAY? במידה וכן אשמח לשמוע מאיזה אתר, והאם יצאתן מרוצות וכל פרט שנראה לכן רלוונטי. וכמה כתבות על הנושא: כתבה ראשונה מאתר "גלובס": "אתרי קניות בחו"ל: האם הם מכבדים כרטיס אשראי ישראליים? האם הם מוכנים לשלוח את הרכישה לישראל, וכמה מכס תצטרכו לשלם? בגדים של gap או Old Navy, נעליים של מעצבי-על, תחפושות מיוחדות, עדשות-מגע במחירי רצפה - הכל נמצא היום במרחק הקלקת עכבר ומסירת פרטי אשראי * בדיקת "גלובס" מביאה את התשובות" כתבה שנייה, קצת יותר ישנה אבל מכילה מידע נוסף, מאתר NRG: "החבילה (היקרה) הגיעה ישראלים הרוכשים מוצרים שונים מחו"ל דרך האינטרנט נדהמים בסופו של דבר לגלות את המחירים הגבוהים שעליהם לשלם למכס עם הגעת המוצרים לארץ"

loligoth

New member
../images/Emo214.gifלא קונה פשוט כי אין לי כרטיס בינלאומי

אבל אם הייתי יכולה? הייתי מאושרת לקנות דרך האינטרנט. גם מחירים מגוכחים וגם מגוון הרבה יותר רחב ושווה לדעתי ממה שיש פה. החיסרון היחיד הוא שעלולים לטעות במידות ובסוו של דבר לשלם על משהו שלא יושבת עלייך טוב וזה מבאס.

candy77091

New member
יש לך אפשרות היום לקנות עם כרטיס אשראי

ישראלי.פעולה פשוטה של הנפקת מס' בינלאומי שכל בנק מאפשר.(אני בררתי בבנק שלי שמשתמשים בו בישראכרט וזה עולה 5 ש"ח.)

עדיין לא...

אני מבקרת לעיתים קרובות באתרים אמריקאיים של בגדים וקוסמטיקה וכן בוחנת מוצרים ב ebay, אך עדיין לא החלטתי לקנות. אני לא חושבת שאקנה בגדים דרך האינטרנט כי מאוד חשוב למדוד אותם, אך תיקים ואקססוריז בהחלט באים בחשבון. לגבי נעליים - רק של חברות שאני יודעת שמידה מסויימת מתאימה לי לרגל. עלות המשלוח הגבוהה מונעת ממני לרכוש מוצרים עכשיו. שיחקתי עם המחשבון באתר mustop.co.il (המספק כתובת בארה"ב, ומשם שולח לארץ) וזה יוצא כ 20 דולר למשלוח, ו-6 דולר נוספים על כל חצי ק"ג, וזה עוד בלי המכס...קצת יקר.

ענתוש 24

New member
אין לי התנגדות לקנות באינטרנט

אני מזמינה הרבה דברים באינטרנט אבל... בגדים כיף למדוד ולהרגיש בידיים לפני שקונים

yael800

New member
Urban Outfitters

מישהי קנתה באתר שלהם? יש להם בכלל סניף בארץ?

לא ניסיתי לקנות בגדים, רק ספרים

הרשת היחידה שהייתי קונה ממנה און ליין זו H&M והם לא שולחים לארץ, כי פשוט בבגדים שלהם אני מאמינה והם איכותיים. כל השאר לא עושים לי חשק להזמין, חוץ מאולי נעליים.. ניראה אם ננסה את זה.

דינוסיק

New member
בדיוק לפני כמה חודשים...

רציתי להזמין כמה דברים מהאתר של מייסיס דרך Mustop אך הסתבר שהם לא מקבלים כרטיסי אשראי לא אמריקאיים. ניתן לבצע רכישה דרך Mustop עצמם, אבל אז הקנייה כבר ממש לא כדאית. ישנם אתרים שמקבלים הזמנות מישראל אך עלות המשלוח מאוד גבוהה.

מימי2222

New member
למי שכן קונה דרך האינטרנט...

אז מאיפה כן מומלץ להזמין? מאיפה יותר משתלם? אני אשמח לשמוע כי אני מעוניינת לעשות קצת קניות באינטרנט ולא יודעת מי מה...ואיך כל הפרוצדורה, תודה!

שמחה לגלות את הפורום!

ככה, בעבר קניתי דרך איביי, אבל מניסיון אין כמו למדוד בחנות, וכל הדברים המגניבים שקניתי הם "בערך" ו"ליד" מבחינת איך שהם יושבים. יש לי גוף סטנדרטי, אז זה לא שהם בלתי לבישים, אבל התאכזבתי. וזה לא משנה שמדדתי את המידה עם סרט ועשיתי תחקירים - זה פשוט לא אותו דבר. לגבי קנייה עם כרטיס ישראלי - כל ויזה עם 16 ספרות תעבוד נהדר, ממש לא צריך כרטיס בינלאומי!

למעלה