היום ב-
אנשים

dsol

New member
סימתי ! סוף סוף ! הביטו וראו !_../images/Emo189.gif

הציור קיר שלי

dsol

New member
את כל כך מזלזלת בי ?! ../images/Emo2.gif_../images/Emo189.gif

ברררר

New member
אוווווף הפסדתי הכלללללללללללללללללל

למה זה קורה לי?!?!!?!?!!?!?!?!?!!?!?!?!?!?!!?!? תפוזונות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

EVGIRL

New member
לא נורא אל תתבאסו..גם ככה היו הרבה

בעיות טכניות..כנראה מהשרת של תפוז ובקושי היה משהו

ברררר

New member
אל תעשו סיכום בלוג כי אני אבכה!

ועוד דודי החמודי הזה התקשר להודיע לי ואחרי כל הטרחה הזאת אני לא מצליחה להכנס.................... בעעעעעעעעעעעעעעעעעעע :( :( :( :(.

אני איתך

"\ אני שעה מנסה להיכנס ואז אני שמה לב שאני בכלל צריכה לבחור חדר!!! אוח אני כזאת אהבלה. לפחות לשבוע הבא אני אדע... אני כל כך מעוצבנת עכשיו.

ziljian 1234

New member
אין ממש מה לסכם..

היה את השיר החדש הזה..העצוב..נו דודי אמר לי את השם שלו ואני לא זוכרת חח.. ובכיתי לדודי שהשיר הזה גורם לי לבכות. באסה שהיו תקלות:(

dsol

New member
חח בר - ../images/Emo41.gifסיכום בלוג !@../images/Emo41.gif_../images/Emo189.gif

היה את השיר "החדש" (כמה עוד אפשר לקרוא לו חדש ? שמענו אותו לפחות 5 פעמים) שבבלוג הקודם הדבקתי לו את השם "this life" וזהו בעיקרון
היה ניסיון לעוד שיר חדש אבל לא ממש יצא לפועל בסוף.... ועכשיו לשאלה עניינית...: מי בא לרוק עצמאות בראשון ? ג'ון... רואים אותך שם ?
תארגן לי מאחרי הקלעים
חעח... אני מצפה להופעה מחמשמת , אל תתן לי להתאכזב ! אגבבבב ההופעה עם עברי בים המלח הייתה מדהימה

אני באה לרוק"צ

[= וכן, בים המלח היה מדהים! אפילו הבאתי לג'ון את המפרט הראשון שלי[בעל הערך הסנטימנטלי המאוד מאוד גבוה!(מנסה לשכנע אותו לא לתת לאף אחד את המפרט שלי)].
יצאתי פקצה.

למעלה