היום יום הולדת ל...

../images/Emo77.gifהיום יום הולדת ל...

רון! האיש והבס חוגג יומולדת! מזל טוב! רון שיהיה לך רק טוב. אושר בריאות כיף והמון שמחה! בהצלחה בהכל! בצבא, במוסיקה ובכל מה שתרצה. תשמור על החיוך! יום הולדת שמח!

איששששששששששששש../images/Emo65.gif

יומולדת שמיייח לאחשלי הבכורררררר |הופ!הופ!טרלהלה!גדלת בשנה
] מה אני יכולה לאחל לך
,אושר,
,בריאות וכושר
הרבה אנשים,אפילו שהם בוגרים,עדיין לא מצאו את הדברים שהם אוהבים לעשות.. ואתה מצאת את הדבר שלך,קצב החיים,
המוזיקה שלך
[בין היתר
] אז תמשיך לנגן ב
, שיהיו לך מליונתלאפים
, בעזרת ה" תוציא
[עם הלהקה שלך?] ושתעבור השנה הזאת במהרה עם המון זכרונות טובים ומ-ת-ו-ק-י-ם... ולא נשכח גם המון
בלונים
יום הולדת מתווווווווק

eris1515

New member
רוןןןןןןןןןןןןןןןןן../images/Emo24.gif

המונהמונהמונהמונהמונהמונהמונהמונהמונהמונהמונהמונהמון מזל טובבב

De Panthera

New member
מזל טוב!!../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif

האיש והבס *_*

מזל טוב לרון ../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo77.gif

המון המון בהצלחה בכל
, שתגשים את כל משאלותייך
ואל תשכח שאפשר להשיג הכל בחיים בעזרת אמונה בעצמך
.

jKiTTiE

New member
חברה אתם יודעים מה היה אתמולל?!

היה יומולדת לאח הגינגי שלנו! מחר הוא חוזר מהצבא אז בואו נפוצץ אותו בברכות מזל טוב!! ואני מציעה שנעשה לוח אירועים כזה כל אחד ירשום תיומולדת שלו ואז זה יהיה מאגניב =] קיצר ג'ינג'י שלי רציתי להגיד לך המון המון מזל טוב ושאני אוהבת אותך מלאאא ושאני מתגעגעת לשיחות הארוכות שלנו באיסיקיו ושאנחנו חייבים לעשות עוד אחת יש לי חדש לספר לך =] אוהבת אותך המון המון שתיהיה תמיד תמיד שמח ומאושר ויהיה לך המון בהצלחה בהכל ותיזהר בכבישים ותמיד תעבור במעבר חציה ותיזהר שעזים לא יפלו עליך חחח קיצררר מתה עליךךך מואהההההההה

Bassיסט

New member
אני לא מאמין...

אני פשוט אוהב אותך!!! פשוט ככה!!! את מ-ד-ה-י-מ-ה!!! תודה מתוקונת!!

jKiTTiE

New member
אווווווווו חח אני חולה

פשוט חולה עליךךךךךךךךך!!!!!!!!!!

Bassיסט

New member
איזה חמודים!!!!

תודה רבה מתוקים שלי יותר נכון מתוקות שלי!!! ממש שימחתם אותי עכשיו!!! איזה כיף שיש אחיות כאלה מתוקות!!! יייייייםםםםםם של חיבוקים לללללללככככככככוווווווווווווללללללללללללכככככככןןןןןןןןןן!!!!!!!!!!

למעלה