היום יום הולדת...

../images/Emo77.gif היום יום הולדת... ../images/Emo65.gif

"חג לו שמח וזר לו פורח היום יום הולדת לנסיך..."
מלכותי ומיוחד לנסיך שרשרו לכאן צרור
ברכות ואיחולים

Liroy25

New member
זה די פתאטי שאני הראשון...

אבל יאללה חפיף! נסיך שלי!
המון המון המון המון מזל טוב ליומולדת!! שכל משאלותיך יתגשמו! ושתמיד תזכור שאותך אני אוהב הכי הכי הכי בעולם!!!
אוהב המון

xanadu

New member
../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif

מ
ז
ל
ט
ו
ב

עודד א

New member
בלי לעשות הרבה רעש אני אברך../images/Emo8.gif

נסיך יקר, יש לך בית חם
עם אהבה לרוב
אפשר לבקש יותר ? תמיד ! אז שיהיה לך כל מה שתבקש ועוד קצת. והכי חשוב, שתפקח בכל בוקר את העיניים, תתבונן סביב ותחייך. המון מזל טוב

../images/Emo49.gif

מזל טוב לנסיך!!!!!!!! מי ייתן ויהיו לך כל העוגיות שבעולם! וגם כל מה שתבקש חוצמזה! יום הולדת שמח!

daniel365

New member
המון המון מזל טוב...

ומה אוכל לאחל לך? שתהיה עשיר !!!!! אני.

Kingomri

New member
כדברי הינאי´ת: מזל טוב

מאחל לך שתדע להתבונן בכל הטוב של העולם שתבין לעומקו של דבר את חבריך הטובים שתרבה שמחה ותרבה נחת שתגדל ותתחזק ותגשים כל משאלה שתיצור ותעשה ותשאף תמיד למעלה ושתמשיך להעריך את האהבה שאיתך רק אושר ועושר, בריאות והצלחה בכל ימי חייך בהוקרה לך, מהמלך הקטן של הרשת לנסיך הגדול של עולמי

.m

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo141.gif../images/Emo49.gif../images/Emo141.gif../images/Emo20.gif

מה כבר נותר לי לאחל לך, אחרי שכולם איחלו את הכל? שתדע להעריך את מה שיש לך, שתשכיל לבחור את הדרכים הקלות בחיים, שתזכור לחייך לעולם, ושהעולם יחייך אליך בחזרה, אבל בעיקר - שתמיד תאהב ותהיה נאהב,
mai (אמנם קצת באיחור, אבל אי מבטיחה לפצות אותך ביום שישי
)

תמיד אני חייב להגיע באיחור, אה?

הלו סומסום, מזל טוב.
תשתולל
תבלה
תפרח
תלבלב
תיהנה
תאהב
תחיה
תחשוב
תשכיל
תמשיך להיות שמאלני טוב. תמשיך להיות - אתה.

למעלה