היום יומולדת לאלוהים
_

• פותח הנושא dsol
  • פורסם בתאריך

dsol

New member
../images/Emo77.gif היום יומולדת לאלוהים ../images/Emo70.gif ../images/Emo49.gif_../images/Emo189.gif

אני רוצה להתחיל בכמה מילים מפי המשורר והמלחין הדגול ברי סחרוף שכתב שיר יומולדת בכלל אבל ממש בכלל !!! לא דיכאוני ! קיצבי במיוחד ועושה שמחה בכל מקום, שיר שלא גורם לחשוב "שיט יש לי יומולדת היום איזה באסה" אז הנה כמה מילים "היום יומולדת... לגעת במשהו קצת מושלם... נכון את יודעת, כל כך משגעת" אחרי שעברנו את זה (סתם עזבו...) נעבור לברכה
נופר ! מתוקה שלי ! אלוהים שלי ! פוסי שלי ! בת 18 ! מעכשיו את חוקית לשתות ולא לקום לבגרויות בתנ"ך בגלל הנאג הובר ! שיהיה לך המון המון המון אושר
ועושר
כיף
חיים
(מוות לערבים ?
*נו זה מתחרז*) שתדעי רק אושר ושמחה, חום (או קור, איך שבא לך... תלוי בעונות השנה בעיקר) ואהבה
בעצם אהבה אפשר לומר שכבר השגת, את שלי בכל מקרה השגת
יומולדת שמח !!!!!

keeeren

New member
מזל טובבבבבבבבבבב.....

נופר ילדה מדהימה ומתוקה שלי שיהיה לך הרבה הרבה מזל טוב.. שיהיה לך יום מקסים ובכלל שנה מקסימה!! את כבר בת 18.. הגיע הזמן לצאת לחגוג, את חוקית!! יאללה סקס סמים ואלכוהול:] תבלי, תהני ותעשי המון שטויות לפני שצה"ל לוקח גם אותך מאיתנו.. אני אוהבת אותך המון המון המון ומאחלת לך את כל הטוב שבעולם ושכל מה שתרצי יתגשם.. אני מאוד שמחה שהכרתי אותך את בנאדם מדהים ואני נהנית לבלות כל רגע בחברתך אז לא משנה מה יגידו לך אף פעם אל תשתני!! עם הרבה נשיקות וחיבוקים
מזל-טוב!!:]

נופעעעעעעעער

מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מזל טוב בובה, תהני הכי הרבה שרק אפשר, :]

B a m b o o k

New member
נופרייייי../images/Emo99.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo212.gif

מלאמלמאלמלא מזל טובים!!! שיהיה לך יומולדת מדהים
שתהיי מאושרת כמה שאת רק יכולה
ואני שמחה שיצא לי להכיר אותך. באמת באמת
אני אוהבת אותך

../images/Emo79.gifנופרי../images/Emo12.gif

יאא לא ידעתי שיש לך היומ יומולדת!!!
אניוואי.. בובה, שיהיה לך המוןהמוןהמוןהמון מזלטוב וכל זה
[URL='http://']אוהבת[/URL]

ססילייה

New member
אלוהים נחמדה!!!!../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

נשמה שלי, שיהיה לך הכי מזלטוב בעולם!! מדהימה קטנה שלי, תהני מגיל 18.
<לא שזה הפריע לך עד עכשיו,כן?
> אני אוהבת אותך המון המון :) ומקווה שתהני המונים
שתחייכי המון, שתשמחי!ושכל מה שאת רוצה יתגשם, יפה שלי
אוהבת אותך המון. יום הולדת שמח!!

Tin Doll

New member
נופר! ../images/Emo23.gif

וואו, בת 18
המון המון מזל טוב בובה, עד 120. אני מאחלת לך שתהיי תמיד מאושרת. לא רק ביום של היומולדת ולא רק בשנה הקרובה, אלא בכל יום בחייך. תמיד תחייכי ותזכרי שאנשים אוהבים אותך מאוד. את בחורה מדהימה, עם אופי כל כך מדהים. אין לך מושג כמה שאני אוהבת אותך.
יומולדת שמח מותק, תהני המון ועשי חיים.

Hezi The One

New member
כפרההה../images/Emo23.gif

המון המון מזל טוב ואמרתי לך אתמול בטלפון...אבל לא זוכר את הברכה רק זוכר את החלק של הסקסD: אז אמ,מזל טוב ותהני מכל רגעP: חוקית

AvtipuS

New member
מזל טוב!

18? קשישה. סתם סתם... 18 זה...שנתיים פחות מ 20 12 שנים מ 30
מזל טווווב.

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gifקטנה שלי../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo65.gif.

נופרי שלי! המוןהמוןהמוןהמוןן מזל טוב!
. תיהיה לך חיים מאושרים טובים וארוכים*#^*@^$*)@*@$&@#
ואני לא טובה כלכך בברכות [כלכך? בכלל!
]. אז, אני כבר אשיר לך היומיומולדת ואברך אותך בע"פ:) יפייפיה שלי
אני אוהבת אותך כלכך
.

a d i 8

New member
../images/Emo213.gif../images/Emo65.gifמזל טוב!!../images/Emo151.gif../images/Emo99.gif

ManRed

New member
נופי, מזל טוב!!!!

יאאאא איזה גדילה את, ועוד בלי תעודת זהות מזוייפת! שיהיה לך יומהולדת שמח למרות שזה היה אתמול אבל אתמול לא הייתי בבית אז שלחתי לך אסאמס... ואממ אממ אממ אממ אממ אממ אהה! את בת 18! זה כמעט 19! אוהב המון המון תמיד ושיהיה לך רק אושר בחיים וגם עוד כמה דברים טובים

Felix dude

New member
שיט. התפספסתי.

הייתי בטוחה שכבר ברכתי לך ברכה... בכל מקרה.. למה כולם בני שמונעשרה לעזזל? אני לא רוצה לגדול=[[ בכלמקרה, שהיה לך יומולדת נהדר, ותעשי סקס כמו ארנבת מטורפת. אוהבת.

למעלה