העתקה ויתרונותיה

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif העתקה ויתרונותיה../images/Emo152.gif

ראיתי את זה בפורום אחר.. זה עובד ככה.. שירשור טריוויה חביב שכזה, אני שואלת שאלה בקשר למוניקה הבא אחריי צריך לענות עליה ולשאול שאלה אחרת ככה עד... שימאס לכולנו
השאלה הראשונה היא דיי קלה.. מה השיר הראשון שבדיסק חיות מחמד

עדי1234

New member
שנים חסומות

אהמ.. שאלה קצת יותר קשה, באיזו שנה התפק'ה הלהקה?

the king 25983

New member
ב-96', לא../images/Emo35.gif../images/Emo103.gif

או מקסימום ב-95' אבל אז יצא הדיסק אז לא נראה לי... השאלה שלי היא: מי כתב את המילים והלחן של "שומר אריות"

רותמיקה

New member
יוסי אלפנט../images/Emo29.gif

שאלה שחזרה על עצמה דיי הרבה... שטויות! אמממ השאלה שלי? איזה שיר של מוניקה מהדיסק 'חיות מחמד' מתחיל באות י' ונגמר ב ד'?

exit_from_here

New member
בלי קשר יש לי שאלה

כולכם כל כך מתלהבים מזה שיש שיר של יוסי אלפנט,אבל מישהו ממכם בכלל שמע פעם את יוסי אלפנט?יודע מה הוא עשה בחיים שלו?מי הוא?מה הוא?

יושי ב

New member
יוסי אלפנט

הוא עלה לגדולה אחרי שהפיק וניגן באלבום הרוק הכי טוב שיצא פה בארץ - "אהוד בנאי והפליטים". מי שלא שמע את הסולו של אלפנט ב"עיר מקלט" לא שמע סולו יפה בחיים שלו.

רותמיקה

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo29.gif

שמעתי אלפנט אני שומעת אלפנט ואשמע אלפנט! דווקא לא מזמן קנו לי את האוסף שלו..(שמתי
שגם לאיל.. תתחדש
) אחלה אוסף מומלץ לכווווווווווווווווווווווווווולם!

exit_from_here

New member
אם נתחשב בכמות השעות ששמעתי אותו

אז זה בכלל לא חדש...כמו רוב הדיסקים ששוכבים אצלי כבר הרבה זמן. ואני מנסה להשיג את ההופעה של להקה רטורית

the king 25983

New member
אין שיר כזה ../images/Emo103.gif

השירים בדיסק החדש הם: שנים חסומות, הקונפורמיסט, בעיר הזאת, הרעב, מספיק בנאדם, למה את הולכת לבד, שומר אריות, טרף קל, דם, מתחפר באלנבי, לא רוצה לדעת, לא מתביש באהבה שלי, חיות מחמד. אין שום שיר שמתחיל ב-י' ונגמר ב-ד'. לא הצלחתי לחשוב על שום שאלה אחרת אז שאלה את זה... אייל, אתה לא חייב להלהב מזה שאתה יודע מי זה אלפנט.

רותמיקה

New member
../images/Emo45.gifיפה../images/Emo70.gif../images/Emo29.gif

עכשיו אתה צריך לכתוב שאלה.......

למעלה