התחדשויות

angell4

New member
../images/Emo77.gifהתחדשויות

מקווה שזה בסדר שפתחתי נושא חדש. התחדשתי לפני כמה ימים שני לקים של שיק 209 287

angell4

New member
סליחה זה 309

מצרפת תמונה שלו על היד + טבעת חדשה שקניתי אתמול

angell4

New member
ואחרון 287

ששישה ימים לא רציתי להוריד אותו מרוב שהוא יפה

Angel Of Moon

New member
תתחדשי!! זה מהמם

בטח כל מי שיש לה ציפורניים יפות , הכל יפה עליה...

sHiR TaDmOr

New member
תתחדשי! הם מדהימים, יש לי את שניהם ../images/Emo13.gif

ואיזה ציפורניים, וואו

angell4

New member
תודה רבה../images/Emo9.gif

נכון שהם מדהימים? הכי קייציים שיש!

sHiR TaDmOr

New member
לגמרי !

לקים זה בערך הדבר היחיד שעוזר לי לשרוד את הקיץ שאני לא סובלת
טוב, לקים וגלידות.

צונית

New member
תתחדשי!! ../images/Emo13.gif

שניהם מהממים, אני די בטוחה שיש לי את 309 ואני מאוד אוהבת אותו. קצת קשה לי לקנות שיק לאחרונה כי אני מרגישה שהגוונים שלהם לא התחדשו במילימטר כבר שנים בעוד שכל הזמן צצות חברות חדשות באיזור שעושות לי את זה הרבה יותר. אבל אין ספק ש287 הוא שלמות והוא צריך להירכש!!
אהבתי, תתחדשי

angell4

New member
תודה רבה

אגב את ה 287 ראיתי פה בפורום, מישהי פירסמה תמונה שלו ונדלקתי עליו... הוא באמת מדהים! ומזמן לא נשארתי עם לק יותר מ 4 ימים.. והוא שרד 6 וזה נכון בקשר לגוונים של שיק חבל שהם לא מחדשים כלום. אני צריכה להתחיל לבדוק את הלצ'אט.. ראיתי פה כמה גוונים שממש אהבתי

iefrat

New member
../images/Emo118.gif WOW איזו טלפטיה

רק שאני חשבתי לקרוא לזה "הקניה השבועית" כי כל השבוע הייתי בעניין של למצוא לק אחר, משהו אחר כשנוכחתי שקניתי סריה של לקים חשבתי שזה שווה סוו'צ קטן... (ועל הדרך גם שתי מסיכות של לנקסטר ועפרון גבות של קליניק...טוב שיש תשלומים!!) מימין לשמאל 259 ה לה צ'אט שאיכזב מדלל לק של שיק (מקוה שהוא עושה את העבודה המחיר 12 ש"ח יחסית ל17-25 במקומות אחרים) 236 - שקוף עם כוכבים מנצנצים TOP BEAUTY - במחיר 5 שקלים. 17- כסף מלא - TOP BEAUTY זהב ותכלת LORINS - יותר בהירים מהתמונה ומהממים בגוון - טרם דגמתי אותם ג'ייד 377 - יותר כהה מהתמונה 238 - שיק - צבע מרון - בחירה של ביתי בת ה 19 שחובבת לקים אבל צוחקת מהתחביב החדש שלי (למרות שהיא מרוויחה קולקציה עדכנית ונהנית לא מעט) 343 של ג'ייד אחרון חביב שאינו בתמונה - בורדו עם נצנצים. - שוב בחירה של ביתי בת ה 19 ממוצע של 10 לקים (טוב 9 אבל 10 נשמע יותר טוב ) בשבוע בשבילי - זו בהחלט אובססיה בהתחשב בזה שהגעתי השבוע ל 4 קניונים (דיזינגוף, רמת אביב, ראשל"צ ואור יהודה - והקפדתי לקנות לק בכל אחד מהם!

iefrat

New member
אולי כי כל כךרציתי אותו?

המריח השלו מעצבנת ויש לו על היד שלי מראה של ילדה בת 4 שצבעה ציפורניים בטוש ורוד

iefrat

New member
בפדיקור הוא מאיר לי את היום

על הידיים, כמה רציתי ככה התאכזבתי!!!

PeachGirl

New member
תתחדשי על הכל!

יש לך ציפורניים מדהימות וגם "לייק" על הטבעת..

למעלה