ה-חתונה היום: שרשורי איחולים

TetiBETTY

New member
../images/Emo77.gifה-חתונה היום: שרשורי איחולים../images/Emo23.gif

TetiBETTY

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif

שייזכו לחיים משותפים להרבה הרבה הרבה שנים, של אהבה, אושר, כבוד הדדי, בריאות.. שיהיה להם רק טוב וים של אושר. 2 אנשים מקסימים ומדהימים שמגיע להם את החיים הטובים ביותר שהעולם יכול להציע..

Noyosh123

New member
../images/Emo70.gifהמוןןן ../images/Emo49.gif לאמיר ולינאי../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif|ל

המון המון המון../images/Emo49.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

הרבה אושר שיחיו ביחד עד 120 שנה! חיים מלא תוכן ומשמעות!

ניקול110

New member
המון המון מזל טוב!!!!!!!!!!!../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif

המון מזל טוב טוב אושר חיים הכי טובים שרק אפשר עד 120 ושכל השנים האלה תיהיו ביחד -5-5-5- אוהבת המון מאחלת לכם את כל הטוב והאושר שרק אפשר :)

איזה יום מאושר../images/Emo13.gif המון המון ../images/Emo49.gif ../images/Emo212.gif../images/Emo77.gif

לאמיר וינאי
שרק יהיו מאושרים ובריאים אמן

OOOO0

New member
המון המון ../images/Emo49.gif לזוג המקסים!../images/Emo23.gif

אמיר וינאי היקרים,
בחיי הנישואים!שיהיו לכם חיים נפלאים ביחד מלאי אהבה,שמחה ואושר!

רעות 368

New member
מזל טוווווווב [= 3 >../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo141.gif../images/Emo23.gif|ל

אמיר וינאי ^ מזל טוווווב !!1 שיהיה לכם חיים מאושרים ביחד & אתם מהממים ביחד ♥ שיהיה לכם רק טוב ~ והמון אווושר בחיים :) אוהבת אתכם # 3 >

dana4ever

New member
מזללללללללללל טובבבבבב!!!../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif

אמיר וינאי שתהיו מאושריםםםם ביחד תמידדד אתם מהמממיםםםם!! אוהבת אותכם מאוד!!♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

1sHiRuSh

New member
../images/Emo23.gifהמון המון מזל טוב!!!../images/Emo23.gif

אמיר וינאי מזל טוב ... שתזכו להמווון המווון אושר הצלחה ואהבה יחד!! אין עליכם

אמנוןB

New member
אתמול הייתי בחתונה של אמיר וינאי, רעות האם

היית בחתונה בקליאו ת"א? היה מהמם, הגם הגיעו בגיפ' מרצדס לבן, גילה אלמור היתה הרבנית, האולם מקסים, שולחנות ארוכים לבנים ערוכים עם פרחי גן עדן ונרות, דנה אינטרנשיונל שרה כמה שירים וכן מיכל אמדורסקי נהנתי מאוד, אמיר נישק אותי ואמר תודה על הברכות והצטלמתי עם אמיר וינאי החתנים למזכרת, מזל טוב.

לאמיר וינאי! מזל טוב../images/Emo140.gif

יום נישואים שמח... אין כמו היום הזה מנסיון...(עוד תדגעגעו ליום הזה...) שיהיה לכם את כל האושר שבעולם נחת ווהרבה אהבה!
שוחלת לכם המון נשיקות
אוהבת ליאת

הרבה מזל טוב../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

אני מאחלת לכם שחיי הנישואים יהיו מלאי אהבה והבנה אחד לשני.
אני מקווה, שעוד מעט זמן נדע כולנו אל ילדים שלכם.
הרבה הרבה
ו
בחיי הנישואים

למעלה