ואם ביום רביעי? לא בא לי

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif ואם ביום רביעי? לא בא לי../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

אז תמיד יש לי את יום חמישיי..( כמובן ביום חמישי יש מבחן על שיר באורך 8 עמודים..:-*) הממ.. לפניי יומיים מספר ישבתי לי בהפסקה עם כמה מחבריי השכב"ג ( שכבה בוגרת בצופים, מוהאהאהא) בקפיטריה כשלפתע קפצה לבקר חיילת ש מתנדבת כאן או משו כזה.. כמובן שנושא השיחה היה כבר שבוע הוא.. ההומו -האוחצ´ השיכבתי שלנו.. זה שכולם יודעים עליו , וגם לא ממש איכפת להם להריץ עליו בדיחות מאחוריי הגב, וגם לא. קפצה החיילת החביבה שלנו, ושאלה,´ מה גאווה?´ ואמרה שהיא יכולה להביא ליצורים דגלוני גאווה, ושיש לה ההרבה בבית, , היא רצה אצה לה משם, ואחת שמדברת איתה הרבה, אמרה שאמא שלה לסבית, שישי לה בת זוג , ושיש לה דגל גאווה ענקי על הקיר בבית, להלן התגובות : מ´:* מבט של מישהוא שהרגע ראה פיל מעופף* ר´: את רצינית?! א´: * הבעה של מישהי שהרגע שמעה משהוא מממש ממש לא הגיוני* ג:(שידעה את זה מזמן) כן, היא נורא גאה בזה... הם היו בשוק איזה עשר דקות.. ואז פצתה א את פיהה ואמרה דבר חוכמה: לא, לסביות הן לא יפות, הן גבריות כאלה ג´ לא היססה להוסיף: לא בדר"כ או שהן כאלה טום-בוי ולא יפות, או שהן ממש נשיות, וכוסיות.. אני שתקתי, הייתי דיי משועשעת מהשיחה, להלן תגובות מאוחרות יותר: מ´(בת): איכססססס ל:* הבעה נגעלת* ה: את רצינית? מ´( בת): הילדים שלה יצאו הומואים.. ( להרוג אותה או מה?!) הממ.. יצורים מוזרים....

לא,לא להרוג אותם!

צריך לחפור בור, להכניס את כולם לבפנים, לסקול אותם באבנים, להביא אפצ´י קטן ולאיים שיפציצו אותם אם איזה טיל "לאו" אחד קטן.. להוציא אותם מהבור, לתלות אותם מההצבעות על חבל כביסה, לשפוך עלהם מים קפואים, להשאיר אותם יומיים ככה.. ולזרוק אותם לפח זבל

alililili

New member
הי! אנשים! ../images/Emo18.gif....

תפסיקו עם זה! מה פתאום לסקול... תנו לבורים להיות בורים! אם הם לא יהיו, איך נדע שאנחנו לא?

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif * מתלהבת מעצמי*

זה עובדדדד שרה..
לאט לאט נכבוש את כל העולם וכול מעריצי הפנפיקשנים ידעו מה זה מ.ש.ט
מ.ש.ט- המכשף של הטימטום.. פאנפיקשין הארי פוטר, ששרה ואנוכי, כותבות כבר שנה ומשו ...

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif לינק כאן../images/Emo13.gif

| | | ~ ~ בנתיים יצאו רק 5 פרקים.. מערכה 6 בדרכה
( מה שיקרה לי אם אני לא אכתוב מ.ש.ט)..

sarah

New member
למה ומדוע אמרתי הומועים: ../images/Emo13.gif

הילדה הכי מטומטמם שהשתתפה בשיחה ושמה י´ פעם עשתה כך: *אורה וחברותיה שוכבות על הדשא ומתפגרות כמו שהיא ואני נהגו לעשות כל הפסקה כשלמדתי איתה בבי"ס *נוסטלגיה מעל בי דמעה* *כמה פריקים חמודים להפליא אך חשודים להפליא בשטינשטיות יושבים בקרבת מקום, אחד מהם סטיסטית הומו--- אבל זה לא קשור &gt
*צדה את אורה** *2 בנים אחרים לגמרי שוכבים על הדשא ונראים הומואים להפליא משום מה (נמרחים אחד על השני או משהו דומה מאוד* הילדה י´ מסתכלת על בנים ואומרת בקול... לא לאף אחד פרט לעצמה "הומועיייייייםםםם" (הע´ לא בכוונה כמובן) החברות מנסות להשתיק אותה "הומועיייייייייםםםם" היא ממשיכה לבהות בהם "הומוועייים" סתמי י´! לא עזר, כל הדשא החל להביט בה, והיא לא פסקה. עד כאן.

למעלה