ואם כבר מדברים על מתנות

edenush

New member
../images/Emo77.gifואם כבר מדברים על מתנות

לאמא שלי יש יום הולדת ממש כמה ימים לפני החג ואני ממש בתסבוכת מה לקנות לחג גם לאמא וגם לחמותי וגם מה לקנות לאמי היקרה ליום הולדת. פתוחה להצעות

שמופית

New member
נראה לי שלחג מתאים לקנות

כלי בית נחמדים ויפים. הבחירות שלי בינתיים הם:
כלי לרוטב (בד"כ אף אחד לא קונה ולאף אחד אין, וראיתי כלי כזה מאוד יפה)
בקוסמוס יש כלים נחמדים. ראיתי שם כלי לעוגה ארוכה וחשבתי לקנות אותו ולשים בתוכו עוגת דבש
יש כל מיני כלים נחמדים לסלטים עם כפות. ראיתי כזה כלי יפה בנעמן פורצלן. אפשר לעשות סלט רימונים ולעטוף בנייר פורצלן.... וחוץ מזה, לא מזמן היה פה שירשור ענקי על מתנות. אני חושבת שהוא מופיעה בטאג ליין למעלה
בהצלחה ויומולדת שמייח לאמא שלך !

אתי@

New member
המתנה ליום ההולדת צריכה להיות

אישית, למשל בושם, תיק, ארנק, חולצה, סט טיפוח, כותונת לילה, וכו´. מתנה לחג - אני אוהבת לקנות משהו לבית. אמא שלי מאוד נהנית לקבל חפצים וכלים יפים
בשנה שעברה קניתי לחמתי צלחת מאורכת לדג - בצורת דג, וכלי לרוטב. זה יצא יפה והתאים לראש השנה. וכמובן מה שתמיד הולך - מפה יפה, כלי לסלט, צלחת הגשה, חפץ נוי, שעון קיר וכו´.

edenush

New member
הכלי

זה כמובן מתנה לחג לגבי היום הולדת, כבר נמאס מהבושם והתיק, בא לי משהו מיוחד, לההגיד לה תודה על כל מה שעושה בשילנו וכמה שאני אוהבת אותה. יש משהו מיוחד להציע?

edenush

New member
הכלי

זה כמובן מתנה לחג לגבי היום הולדת, כבר נמאס מהבושם והתיק, בא לי משהו מיוחד, לההגיד לה תודה על כל מה שעושה בשילנו וכמה שאני אוהבת אותה. יש משהו מיוחד להציע?

למעלה