והפעם מחלקים את "מה שהלב בחר
"

../images/Emo77.gif והפעם מחלקים את "מה שהלב בחר../images/Emo70.gif"

רוצים לזכות בסינגל הרביעי והמצליח של קובי אפללו
ספרו לנו על דברים שאתם עושים מתוך ה-
כל גולש יכול לכתוב עד 3 דברים
ניתן להשתתף בתחרות עד יום שישי בחצות

מתוך הלב אני...

מנהלת 3 פורומים בתפוז עוזרת לאחותי הקטנה בלימודים(כיתה א')ומטפלת בה. עוזרת בכלל לכל מי שצריך,אני אוהבת לעזור למי שזקוק לעזרה....=]

yrutoo

New member
דברים שאני עושה מהלב . . .

מצד אחד, מהלב אני מזרימה את הדם לתאים, שנותנים לי לחיות עם כוח ומרץ וחשק . . .
מצד שני, מתוך הלב אני אוהבת את העולם ועוזרת לאנשים ועושה מעשים טובים למען אחרים!
אז מה חוץ מזה יש לעשות מהלב

מהלב-מכל ה-../images/Emo23.gif

לתת לאחיינית שלי מתנה ולראות את עייניה מתמלאות בשמחה פשוט מציף אותי ברגש ואני עושה זאת כל הזמן מעומקי נישמתי.
לפנק את אימי אחרי יום עבודה מפרך,כי אמא זו אמא ואין לה תחליף,לראות את הנחת והאהבה בעייניה כשהיא מביטה בי...
לעזור למי שאפשר ובהרגשה טובה,לפני יומיים נתקעתי עם הרכב ואיך שביקשתי עזרה באו כמה לעזור לי,זה עשה לי ממש טוב על הלב,כי יש "אנשים טובים בדרך"- לעזור תמיד בלי לחשבן,לשאוף להיות בכף זכות..ההרגשה היא טובה לנשמה.. ועוד טיפ-לעשות "מה שהלב בוחר.."...

מתוך הלב. ../images/Emo23.gif

יש לי מנהג קבוע- אני נוסעת כל יום פעמיים באוטובוס ציבורי, ושם תמיד המבוגרים והקשישים במקום הראשון. זה מתבטא אצלי ב- לקום בשביל שהם ישבו. (ואפילו אם זה צעירה בהריון, או עם ילדה ביד). ובלעזור להם להוריד את השקיות או את העגלה. זה עושה לי כ"כ טוב בפנים.
אם יש דבר שהכי יספק לי אושר וחיוכים- זה לעזור לאחרים שאני מכירה, וגם כאלה שלא- בלימודים, בבעיות אישיות ובכל מה שסובב בזה. אני תמיד עוזרת לכל מי שרק מבקש (גם אם זה משהו קטן וגם אם זה משהו גדול). למשל- לאחי הקטן בשיעורים, לאמא שלי בבית (בהכל), לחברות שלי בלימודים, לאנשים שאני מכירה בהמון דברים.
דבר אחרון, מכל הלב אני עושה מוזיקה. יותר נכון להגיד שיוצרת אותה. אני כותבת, מלחינה את הטקסטים שלי ושרה אותם עם הגיטרה שעליה אני מנגנת. מוזיקה זה חלק בלתי נפרד מחיי היום-יום שלי. וגם אם אני לא יוצרת אותה, אני מכל הלב שומעת מוזיקה טובה של המון אומנים שונים ואהובים. "המרחב נמצא ב-
ולא בשטח.."

גמד92

New member
שוב שלום ../images/Emo9.gif

חחחח אני נמצא כאן רק בתחרויות, ובלי קשר נחמד לשוטט פה, אמנם בלי להגיב, אבל לשוטט זה גם טוב
ולעניינינו
כבר מעל ל4 שנים שאני חיפשתי תמיד איפה להתנדב... הייתי במד"א, שילמתי 180 ש"ח ובסופו של דבר לא קראו לי להיות איתם. ניסיתי בצער בעלי חיים, הם לא היו מעוניינים. ניסיתי בעמותת "יחד" אם אני לא טועה, וגם שם לא עלה הדבר בידי. ועכשיו, כיתה י', במחויבות אישית באו לפניי כ"כ הרבה אפשרויות. חובה היה לבחור אחד מהן, אני שמחתי. אבל קצת התבאסתי שזה רק 1. אבל בסוף בע"ה אני הולך להיות אחד כזה שעומד בכניסה לסופרים ומבקש מאנשים שיקנו מוצר אחד ב2-3 שקלים למשפחות נזקקות. וסתם ככה, בלי קשר למחויבות אישית, להתנדב או עם אוטיסטים או חונכות של כיתות ז' בבית הספר. אני חושב ללכת על כיתות ז' בע"ה. שנזכה כולנו לתרום מעצמינו, שיהיה לכולם ערב זך.

וואי,זה בדיוק מה שאני רציתי לעשות!

עם הסופר למשפחות הנזקקות, אבל לא היה את זה מהבית ספר שלנו. אז אני בפרוייקט תקשורת [צילום,כי אני כ"כ אוהבת את זה] והולכת בלי קשר לעמותת עש"ה [אנשים שאיבדו אנשים מהמשפחה שלהם,בתאונות דרכים].

גמד92

New member
לצערינו

לצערינו יש כ"כ הרבה עמותות כאלה ואחרות, כי המצב על הפנים. יוצא לי הרבה להסתובב מחוץ לבית ואני רואה את כל מה שקורה שם - וזה זוועה. אני רואה אדם, ושה' ירחם המצב שלו לא טוב בכלל, אני מרגיש כאילו אני חייב לו משהו. (כך גם כותב הרמב"ם). ויש הרבה בני נוער שעובדים ויש כאלה שעדיין מחפשים עבודה - אז מי שלא מוצא - שילך להתנדב! אמנם לא מקבלים כסף, אבל זו מאין חובה על כל אדם לתרום מעצמו. שתהיינה שבת שלום!

מכל הלב..

ראשית אני אוהבת לשיר....אז שרה מכל הלב.. שנית מטפלת בקשישים ואת זה עושה מכל הלב.. כי אם ל א אז אין טעם. שלישית מחבקת ומנשקת את אהוביי מכל הלב והנשמה באהבה אין סופית.

goomedi

New member
../images/Emo187.gif רק מהלב..

פעם אחת נכנסתי למעלית והיא נעצרה,ואז נכנס צעיר,ואחריו מבוגר מאוד,וכמעט נסגרה עליו הדלת,אז הוא אמר כזה בצער,כאילו שלצעיר כן פותחים את הדלת ולו לא כי הוא זקן,הרגשתי את צערו,(פשוט זה היה מזמן) וכל מה שרציתי זה לעשות לו טוב על הלב,ואמרתי לו משהו בסגנון:אף אחד לא מבטיח שהוא יגיע לגילך ויחווה את החיים כמוך..הזקן חייך,וראיתי בעיינים שלו שזה עשה לו כל כך טוב,שפתאום הוא מרגיש שהוא משהו באמת ולא סתם זקן.
ראיתי מבוגרת חוצה את הכביש,ולא במעבר חצייה,וזה היה ממש מסוכןן,מכוניות נוסעות חצופים אפילו לא עוזרים או עוצרים,עצרתי את הרכב באמצע הכביש,עזרתי לה לחצות וחזרתי חזרה לרכב,הוא הודתה לי והביאה לי ממתק שהיה לה בשקית..חמודה..ואת הממתק אכלתי והוא היה מתוק במיוחד!!
כן גם זה עם עוד מבוגרת,שיצאה מהקניון,וכנראה התבלבלה ולא ידעה איך מגיעים לתחנה, היא רצתה ללכת לשוק,אז לקחתי אותה עד השוק.. כמו שאתם רואים יש לי "משהו" כלפי מבוגרים,המחשבה קשה שהם היו פעם יכולים לעשות הכל ועכשיו כבר לא. פתאום נזקקים לכולם,ואפילו מתביישים,אנשים שפיתחו משפחות שלמות.זה מרגש..אני עוזר מכל הלב...

../images/Emo99.gif

אני פשוט חולה על קובי אפללו
מתוך הלב אני מנגנת בגיטרה ובאורגן אתמול ישבתי על כמה שירים של קובי אפללו, (צירוף מקרים) הנגינה שלי באה מתוך הלב... לפעמים אני גם מציירת אנשים שאני אוהבת וכותבת שירים, סיפורים, כותבת ביומן אני אוהבת להראות את מה שאני מרגישה ומה שאני חושבת ולהוציא את זה לבחוץ מקווה מאוד לזכות בסינגל..

למעלה