זרעים של אפונה ריחנית - למסירה

לארי

New member
../images/Emo77.gif זרעים של אפונה ריחנית - למסירה

פרטים נוספים כאן.

לארי

New member
ברוכה הבאה שוש../images/Emo140.gif, את מתכוונת

להודעה שבלוחות? את יכולה להגיע אליה גם דרך הקישור בתפריט העליון- "לוחות", או דרך הקישורים שנתתי בהןדעה הקודמת(אצלי הם עובדים, נסי שוב בבקשה)

היי לארי כמה שאלות לי אליך

1. למי אני אמורה לשלם עבור האפונה הריחנית (כמות האפונה היא עבור גדר מסביב לוילה חדשה? אני בונה את הגינה לבד כך שיש לי המון שאלות - 2. אלו שיחים ירוקים עם פריחה בצבעים שונים היית ממליץ לשתול, בצד הדרומי ומעט מהמערבי, שישמשו כגדר חזית לוילה? 3. איזה עצי פרי לנטוע בצד הדרומי-מערבי? 4. אלו צמחים מתאימים לשתילה בצד הדרומי-מערבי? 5. איזה עץ פרי לנטוע בצד הצפוני? 6. אילו צמחים אפשר לשתול לאורך הצד המזרחי? אודה על עזרתך מקווה שלא הגזמתי בשאלות

לארי

New member
תשובות:| נורה|

עבור האפונה הריחנית כמובן שאינך צריכה לשלם. כל מה שאת צריכה לעשות זה לשלוח מעטפה מבויילת עם כתובתך (לכתובת המצויינת בלוחות) והזרעים בדרך אלייך. גדר חיה:אורנית לוהבת,המיליה,יערה יפנית,יסמין סמבק, אלמון הודי. עצי פרי:(בהנחת שעות שמש סבירות- לא קיצוניות, ומרווח שתילה מספיק לעצים): הדרים(לימון, תפוז, לימקוואט, קומקוואט, פומלית, אשכוליות), רימון, אפרסק,פ´גויה, מנגו, ליצ´י. אפשר לשים גם זית באזור הצפוני. עוד רעיונות לעצי פרי אפשר למצוא כאן. רעיון נחמד יהיה להקים גינת תבלינים בצד המזרחי.

casdi

New member
שאלה קטנה?

באיזה סוג של אפונה ריחנית מדובר? ננסי/ענק/רגיל? אני נורא אשמח להשתתף בחלוקה הזו, אבל חבל לי לקחת משהו שאולי אינומתאים לי ויתאים יות רלמישהו אחר. תודה רבה רבה,

לארי

New member
../images/Emo42.gif אפונה ריחנית-

את כל הפרטים לגבי סוג האפונה המחולקת, תוכלי לשאול את יעל במסר ישיר כאן.

למעלה