חדשים חדשות שבים ושוות

שלום אני חדש פה י שלי שאלה בבקשה

משהו יכולה להגד לי את הרשמי של הדסק של קלי בבקשה

חזרתיי..

אני לא יודעת אם מישהו שם לב אבל נעדרתי בחודש האחרון מכל מיני סיבות... אז רציתי להודיע שחזרתי , ואם אפשר שמישהו יגיד לי מה החמצתי? תודה!

ofofofof

New member
../images/Emo12.gif יש פורום לקלי קלארקסון?!../images/Emo99.gif

(סורי אם לא הייתי אמור לפתוח הודעה חדשה) היייייייייי! אני חדש כאן.. אני אופיר, בן 17 עוד מעט.. אמממ לפני שבוע וקצת החלטתי סוף סוף להוריד את השירים של קלי קלארקסון (ואני עכשיו מתכנן ללכת לקנות את הדיסק), ושמעתי אותם.. ו....התאהבתי ברמוווווות!
האהובים עליי הם Because of you, Behind These Hazel Eyes וSince Youve Been Gone, אבל אני אוהב עוד.. וזהו.. הכרתי אותה מאמריקן איידול האמת, אבל לא שמעתי שירים שלה.. וזהו.. יש לה פורום פה?! איזה יופי! (מקווה שלא הייתי יותר מדי לא קשור
) שלום לכולם
אופיר

ברוכה השבה../images/Emo24.gif

את יכולה להיכנס לקישורים בפורום,ואז לקטגוריה של סיכומים שבועיים. ולהשלים את כל מה שהחסרת

ofofofof

New member
תודה! ../images/Emo24.gif

אני עכשיו שומע בלופ (פעם רביעית, בעע אני מכור), את 3 השירים שלה שאמרתי קודם.. התמכרתי

Blue Aura

New member
חמוד../images/Emo9.gifברוך הבא../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

אני הילה
ברוך הבא והשתלבות נעימה

ofofofof

New member
תודה הילה ../images/Emo24.gif

עכשיו החלטתי סופית שאני הולך לקנות את הדיסק
(סתם, בלי קשר
)

Shai B

New member
ברוך הבא, אופיר../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

השתלבות נעימה!

EliranMaor

New member
ברוך הבא../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo182.gif

אני אלירן השתלבות נעימה [ורוץ לקנות את הדיסקים שלה...!יש לי את שניהם בבית ואני לא מפסיק לשמוע אותם
]

ofofofof

New member
תודה לכולם! ../images/Emo24.gif

כרגע אני בקושי מכיר שירים שלה וזה אז בטח לא יהיה לי הרבה מה לכתוב בפורום, אבל לאט לאט אני יותר אכיר ויותר אהיה בעניינים ואני מקווה להשתלב פה
תודה לכולם, אתם חמודים
אופיר

purple rain2

New member
והנה לך הוכחה נוספת

לכמה שימושי זה שהסיכומים נמצאים בקישורים
[הם עדיין על שמי?
*הולכת לבדוק*
]

למעלה