חשבתי שמתאים גם לפורום זה

Bastat

New member
../images/Emo77.gifחשבתי שמתאים גם לפורום זה ../images/Emo42.gif

הייתי רוצה לשתף את חברי הפורום במה קורה היום בפלנטה שלנו - היום הגיעה אנרגיה לפלנטה שלנו, אנרגיה שלא היתה כאן אף פעם, היא הגיעה היום בסביבות 10:00 בבוקר ומגיעה לשיאה ב- 17:15 ועוזבת בסביבות 01:30 האנרגיה הזו הגיעה בצבע מג'נטה וכוחה מתבטא בדחיפת דברים בקידום דברים ובהגשמת דברים. כל מי שמעוניין לעבוד איתה אני אישית ממליצה שלאורך כל היום פשוט לראות את הדברים שאנחנו רוצים לקדם בחיינו לחדש בחיינו קורים ונרקמים הלכה למעשה והכי חשוב תשומת הלב לפלנטה שלנו גם עבורה לבקש פריחה התחדשות וזרימה וכאשר היא מגיעה לשיאה אני הייתי ממליצה להכנס למדיטציה (כל אחד בדרכו) ולהעצים את הרצונות.

gwizard

New member
אוי לא

גם את ? לי כבר נמאס לקרוא על זה כי כל המייל ליסטים בחו"ל פשוט מפוצצים בזה. לידיעתך, זה הופרח בכמה רשימות שאני משתתף בהם והוכח כבלוף.

Bastat

New member
אני יודעת שזה מסתובב במיילים

כותבת אותה תגובה גם פה
תראה יקירי אם זה נראה לך בלוף על הכיפאק אני אישית מרגישה מהבוקר שינוי ברטט שלי עוד לפני שהתקשרו וסיפרו לי על האנרגיה. אך אפשר להפריח בואה של אנרגיה ? מישהו עמד על הר גבוה ובדק האם באמת היא הגיעה ושגילה שלא רץ לספר לכולם ? אני כתבתי את זה כטיפ מי שירצה שישתמש בטיפ ואולי אף ירוויח ומי שבוחר שלא - סבבה לגמרי

gwizard

New member
רק אמרתי את מה שראיתי

לא אמרתי כי לי זה נראה כך, לי אין דעה אישית בנושא, אבל כן אמרתי שראיתי שאנשים במקומות אחרים קוטלים את זה. אנשים לא ילדים שרק התחילו ללמוד, אלא אנשים שלומדים 20 שנה ויותר. אם את מרגישה שינוי באוויר אז סבבה, אני דווקא לא.

neophile

New member
לא לוקח באופן אישי?

קודם אתה אומר שאין לך דיעה אישית בנושא ואחר כך אתה אומר שאתה לא מרגיש שינוי באוויר . זאת דעה אישית , אז למה ההתחסדות? דווקא נראה לי שהדעה האישית שלך הושפעה מאוד מהדעות האישיות של אנשים אחרים שקראת את ההודעות שלהם שכנראה האינטרס היחיד שלהם היה להפריח ולקטול , שזאת תופעה ידועה. מה איכפת לי כמה הבן אדם אינטילגנט או חריף ? אם הוא שלילי אין לי בכלל מה לקבל ממנו .

למעלה