יומולדת שמח
לאורי0

../images/Emo77.gifיומולדת שמח../images/Emo140.gifלאורי0 ../images/Emo42.gif

מזל טוב והרבה שמחה, וצמיחה
איזה תאריך נפלא!

Yaara77

New member
מזלטופ

ושמור על הרעננות הבלתי נלאית עוד שנים הרבה חיבוק יערה

איזה תאריך! מזל טופ ו...

יאללה שים פוליטיקה בצד ותחגוג עד כלות החושים (ותדע לך שיחד איתך חוגגים עוד מיליוני אנשים בעולם - אז זה לא נחמד??)

אבא גאה

New member
לא נעים לי ככה להרוס לכם

אבל זה לא היומולדת של אורי. כשמילא את הכרטיס האישי היה חייב לשים תאריך ושם 1/1..... שימו לב שהוא כבר בן 101 האמת שמסתבר ש40% מגולשי תפוז נולדו בדיוק ב 1/1 נכון מרגש?

אורי 0

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif תודה והתנצלות...

*מסמיק* כאמור, לא התחשק לי לפזר את פרטי האישיים לכל העולם (וגם שכל מיני נשמות טובות יראו כל מה שאני כותב). אז בחרתי בגיל מכובד, ובתאריך שרירותי. תודה לערבה שהיתה מנומסת, ולא גילתה את גילי המתקדם לכולם... ולדרורית - אני לא זוכר שרבנו, אבל סולחה אני מוכן תמיד - תתחילי לתקוע יתדות (לאוהל, לאוהל) רק את הכבש תצטרכי לאכול לבד (אני צמחוני). ומה זה, ככה קוראים את הכרטיס האישי שלי בלי לשים לב למין? דרך אגב יערה - החלפת את יום ההולדת לתאריך החדש?

סתאאאם ממי...

אני תמיד מוכנה לסולחות. האוכל הוא הכי טעים וגם מה שאחרי זה... (אבל זה רק עם אישתי
) ומה אין סולחות לצימחונים? מה עם פטריות פורטבלו מסתובבות על האש? או תפוחי אדמה שחמחמים ברוטב עשבי גינה, שמנת ופרמיזן אמיתי מגורר? ומה עם הבואיקוס של אבאגא? (זה לא גס בחיי...) ברור שגם הכבש מככב אצלנו אבל בסולחות תמיד מוותרים...

למעלה