כדאי לקרוא בבלוגיה בסופש 01-02/10/10

מממאיה35

New member
../images/Emo77.gifכדאי לקרוא בבלוגיה בסופש 01-02/10/10 ../images/Emo77.gif

אני מקווה שבאמת פותחים שרשור דו-יומי ולא חד יומי.. ואני מקווה שיהיה פה מעניין בסופש הזה.. בקשה קטנה - בנוסף לקישור לרשומה הוסיפו שורה וחצי- שתיים שעושות טיזר להכנס לרשומה. ~סופש נעים!~

המים

סיפור על קשר בלתי רגיל. "אבל בנער הזה היה עצב. עצב שקט, חרישי, אשר נבע ממעמקי עיניו האפורות-כחלחלות ושקע בקרקעית הברכיים. היו לו ידיים חיוורות עצובות ושיער כהה ועצוב ופה עצוב, פתוח. כן... פיו היה פתוח במקצת רוב הזמן. רציתי להזהיר אותו, `שלא ייכנס לך זבוב לפה`, אבל המחשבה על חרק בפה הנקי הזה, הייתה נוראה כמעט כמו השקט שלו".

אFרת ארז

New member
בוא נרקוד עד אור הבוקר?

http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1802990 "יש לי תחושה שגברים גרושים חוזרים מאד מהר לחיי הרווקות האבודים, ואילו נשים גרושות הן נשים בוגרות יותר, רציניות יותר, שכבר איבדו את טעם הרווקות, ולא ממש מעוניינות לחזור ולטעום ממנו."

bob68

New member
../images/Emo160.gif צרור עצות למטייל העצמאי ב-../images/Emo73.gif בחו"ל

הרשומה הזו נתקעה אצלי אבל סוף סוף היא יוצאת לאוויר העולם. מוטב מאוחר מאשר לעולם לא. צרור עצות למי שמעדיף לטייל בחו"ל ברכב באופן עצמאי. לא מדובר במדריך אלא באוסף של עצות, טיפים, הצעות שנאספו במשך הזמן. אפשר לגזור ולשמור לרגע המתאים. מי שטרח בערב נסיעה...

למעלה