כרטיס לסרט מתפוז
אנשים

../images/Emo77.gif כרטיס לסרט מתפוז../images/Emo43.gifאנשים

להחליף כסף בארץ או בחו"ל, לרכוש באשראי או במזומן? על מנת לסייע לכם בהיערכות לנסיעות החגים, חנה דלוגין, מנהלת השיווק ללקוחות פרטיים בלאומי קארד, תתארח ביום ראשון הקרוב בפורום טיולים וחופשות בחו"ל ותשיב לשאלות הגולשים בנושא צרכנות נבונה בחו"ל. http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=229&MessageId=122193298
רוצים כרטיס זוגי לסרט החדש בכיכובו של וויל פארל "אחים חורגים"? ספרו לנו בפורום סרטים וקולנוע על הדבר הכי מופרע שעשיתם עם אחיכם או אחותכם ואתם בדרך
http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=65&MessageId=122187259
רוצים לראות את "דה גיים" במקום הראשון? לא רוצים שלודאקריס ישאר אחרון? גם השבוע, פורום מוזיקה שחורה מזמין אתכם לקחת חלק ולהצביע במצעד השבועי של הפורום. http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=205&MessageId=122186743

SheIIy

New member
הרגשתי צורך לשתף אתכם ש...

חלמתי על רונה!! לא זוכרת הכל, אבל אני זוכרת שהיא השתתפה בתוכנית ריאלטי בסגנון ה'אח הגדול', רק ששאר דיירי הבית היו רק בנות, וכולן היו מעין ברביות כאלו... מטופחות מכף רגל ועד ראש, ובכל שבוע הן הדיחו מישהי מהדירה. ובחלום הן בחרו להדיח את רונה, כי היא הייתה יוצאת דופן... לא נראתה כמו השאר, ולא הייתה אובססיבית לגבי המראה שלה כמו כולן. וזהו. מה זה אומר?

רעוּת

New member
חחחח אני אנתח לך לפי פרויד:

תוכנית ריאליטי מסמלת סקס. הברביות מסמלות סקס. ההדחה מסמלת דחייה של מישהו שרצית לעשות איתו סקס. רונה מסמלת סקס לסבי. זה שהדיחו אותה כי היא יוצאת דופן מסמל סקס אחר (אומרים לנו שיש סקס אחר |שרמנט|) אם היו בדירה מדרגות- הן מסמלות סקס. ואם היו בחלום שלך דברים מאונכים- הם מסמלים פין. ואם היו שערים נעולים- הם מסמלים פות. בכל מקרה, זה מה שקורה כשלומדים פסיכולוגיה
זה לא אני, זה פרויד. הי איז סו פול אוף שיט

SheIIy

New member
../images/Emo6.gif

עמוק. ('הלוואי והייתי עמוק...') היית יכולה פשוט לתמצת את כל ההודעה הנ"ל למילה אחת ולחסוך לכולנו זמן

רעוּת

New member
הו תאמיני לי שזה היה בקצרה,

פרויד כתב על זה ספר שלם
אה, ושכחתי לציין שכל הפרשנויות והמשמעויות של הסקס בחלום נובעות מהקשר עם ההורים בשנים הראשונות לחייך. ושהכל באשמתם. ואדיפוס אדיפוסססססס
.

SheIIy

New member
את זה שהכל באשמתם,

אני כבר יודעת.. בואנה, איך את יכולה לסבול את זה..? חוץ מפבלוב והניסוי של הכלב אני לא ממש זוכרת משו מלימודי פסיכולוגיה בתיכון.

רעוּת

New member
בתיכון היה כיף ../images/Emo7.gif

והאמת שרק בתיכון מלמדים את פרויד ברצינות. באונ' כולם כזה- "מהזה השטויות האלה"

bזוהר

New member
חלום יפה.. גם אני חלמתי חלום מוזר

שעמוס קינן עושה אצלנו בבית שבת, ונורא נחמד לו אז הוא מחליט לעשות את כל השבתות אצלנו ואז גם רונה ושלומציון באות איתו כל שבת אלינו הבייתה, ואני ממש ממש מתלהבת מהרעיון כמובן... ובסצנה של החלום אני מדברת עם שלומציון (שהיא ממש לא דומה לשלומציון באמת) באמבטיה, על איזה משהו מסעיר שאני לא זוכרת מהו, ואז אחותי נכנסת ואני נהיית נורא נורא לחוצה כי רונה בחוץ ותיכף אני אשב איתה ועם כולם מסביב לשולחן שזה סצנה הזויה.. זה היה כזה נורא מציאותי ומלא רגשות, השיחה עם שלומציון באמבטיה, כשעמוס ורונה משוטטים בבית שלי חח, ממש ממש מוזר. אבל אני לא זוכרת מה היה כל כך מרגש ועוצמתי

ובאותו נושא-

גם אני חלמתי עליה היום! חלמתי שאני הולכת להופעה שלה וזה במן אולם ענקי כמו של הצגות, הקטע הוא שהיה מופע פתיחה של לוליינים והם קפצו שם בכל מני חבלים,וברגע שהם סיימו הם אמרו:"תודה רבה לכולם שבאתם ושיהיה לכם לילה נהדר!!" ואז פתאום כל האנשים קמו ויצאו החוצה-אז גם אני יצאתי כי חשבתי שנגמרה ההופעה,אחרי שעה פתאום אני רואה שהאנשים נעלמו,ואז השומר אומר לי :"כולם בהופעה של רונה קינן בפנים!!" כמובן שזה ממש עיצבן אותי,הצצתי פנימה ולא היה לי נעים להיכנס לה באמצע השיר (שאגב היה "במערכת הדם"-הזוי לגמרי),אז חיכיתי לה בחוץ ואז היא באה אחרי השיר וישבה איתי ועם עוד כמה בנות שיצאו ולא היה להם נעים להיכנס לה באמצע,ודיברנו על מלא שטויות שאני כבר לא זוכרת מה הם היו.. זהו.. מסקנה: לא להירדם עם הדיסק של רונה ברקע. :)

רעוּת

New member
חחחחחח ../images/Emo6.gif

פעם חלמתי על משהו וברקע כלהזמן שמעתי את מבול
. ובכלל, זה קורה לי עם מלא שירים
ואפילו אין מוזיקה ברקע, its all here in my head

למעלה