טלטול4האחת
New member
../images/Emo77.gif לאחר- לידה, במקום...../images/Emo65.gif
העבודה שלכן. הכוונה היא למתנה לאחר- הלידה מהבנות שעובדות עימכן או מההנהלה. כתבתי ע"כ באריכות בפורום, שהתפצל, ולא כ"כ קיבלתי תגובות ע"כ ולכן אני מנסה שוב... בשבוע הבא, אנחנו עורכים לניב ( 7 שבועות) את מסיבת- הולדתו, בגן- אירועים, עד עתה , לא היינו בטוחים בכלל שנעשה, ואחרי החיתוך ( מילה ומעשה מגעיל עוד יותר) יצ לנו החשק בכלל לעשות אבל נעתרנו ללחץ המשפחה והחלטנו בכל זאת. ובכן , קפצתי למקום העבודה שלי , עם כיבוד והרמנו כוסית ללידתו, מסתבר שהוא הילד הראשון שנולד במקום, והמקום קיים 5 שנים ז"א שאף פעם לא היתה שם עובדת בהריון?.! ובכן הבאתי גם את ניב עימי. מכיוון שלא ידעתי אם בסוף נעשה לו מסיבה ,הרגשתי צורך לקפוץ לעבודה ולהביא כיבוד. ובכן עשיתע להם חיים קלים וגם זולים... אחרי שכבר גובשה ההחלטה שכן נעשה אירוע, האחראית שלי אמרה שזה קצת מאוחר מידי כי הם אספו לי כסף. הביקור עצמו היה סיוט, כל אחד היה חייב להרים ולמשש את ניב, וזה היה מתיש, הקטנצ"יק שכח שהוא רעב לא אכל טוב ובנסיעה חזור הביתה לא הפסיק לבכות. ובכן מה השאלה??? מה קיבלתן אם בכלל ממקום העבודה? איך הייתן נוהגות? האם יש טעם בכל זאת לשלוח הזמנה לעבודה, בכל זאת למרות שכבר צקפצתי לשם והם אספו לי כסף? החשבת הציע לי , בכל זאת להזמין את מנהל המרכז- הרפואי, שהוא גם הבעלים של המקום. מה רק אותו בלי הצוות? קיבלתי 400 ש"ח מהצוות ועוד צא"ק בסך 700 ש"ח מההנהלה. מחכה לתגובות. מבטיחה לכן שאם אין תגובות, אני ממשיכה להקפיץ עד ש....יהיו. וזה לא איום!