מה כבר ביקשתי

../images/Emo77.gif מה כבר ביקשתי ../images/Emo35.gif ../images/Emo70.gif

האם יוצא לכם לבקש דברים מהשכנים שלכם
האם יצא שהם ביקשו מכם דברים
זה נשאר בממלכת הכוס סוכר/ כף מלח או שהיו בקשות חריגות יותר? בקיצור, האם קיימים אילו יחסים של תן וקח בין השכנים אצלכם, או שזו בכלל לא אופציה

JustMeNow

New member
יעיל מאד

יצא לי פעם/פעמיים לבקש קצת מלח/שמן/בצל הם תמיד שמחו לעזור כבר באו אלי בבקשה להלוואה של קצת כסף לסיגריות...ולקח להם שבוע להחזיר- מאז- כסף לא מלווה. רק מצרכים!

mesuga

New member
אל תלווי - או תתני סיגריה או שירשמו

לא סתם אומרים שעם חברים אין עסקים

מיכלו פ

New member
לי יצא לבקש משהו מוזר מהשכנים...

החדר שלי צמוד לחדר של השכן... יש קיר משותף... ויצא שהראש של המיטה שלי, צמוד לראש של המיטה שלו... ביקשתי ממנו שיזיז קצת את המיטה מהקיר... המבין יבין.....

מיכלו פ

New member
אני משערת שאני הכי צעירה פה...

פשוט היה נראה לי נחמד לספר לכם על המקרה שלי...

אני ביקשתי מחסה

היה איזה יום אחד שחוויתי בו את אחד הקריזים שלי לשוקולד, אז התלבשתי מהר ויצאתי, ורק ברגע שטרקתי את הדלת נזכרתי שלא לקחתי מפתח (הדלת היא כזו שאי אפשר לפתוח אותה ללא מפתח מכיוון החוץ). העניין הוא, שזה הותיר לי כמה וכמה שעות מחוץ לבית - עד שמישהו יחזור, כי לא השארנו מפתח אצל אף אחד. אז הסתובבתי, וקראתי ספר של אגתה כריסטי, ואז כבר התחיל להיות די קר, אז חזרתי לבניין. יש לנו שכנה מאוד נחמדה, אישה מבוגרת, ויש לנו איתה יחסים נחמדים: אנחנו משוחחים איתה במסדרון ובמעלית כשיוצא, פעם ביא ביקשה לשמור אצלנו דברים בפריזר כשהיא ניקתה את המקרר, אפילו הבאתי לה עוגיות שאפיתי בפורים שעבר. אז נקשתי על דלתה וביקשתי לחכות אצלה קצת עד שיגיע הבחור עם המפתח. היא היתה נורא נחמדה - הכינה לי כוס תה והכל. היא גם לא נטתה לשוחח יותר מדי - כי זו בדיוק היתה השעה של "צעירים חסרי מנוח" והיא מכורה לזה...

מיה ישי

New member
אני חושבת שהדבר היחיד

היה גפרורים כשנגמר לי הגז בדבר הזה שמדליקים איתו את הגז

mesuga

New member
מצית?

נ.ב הוא יוצר זיק כך שעדיין ניתן להצית את הכיריים כשנגמר בו הגז

מיה ישי

New member
יש מצב

האמת שניסיתי וזה לא עבד לי מאז פשוט זרקתי אותו לפח וקניתי רבעיה של קופסאות גפרורים הכי שמיש הכי בטוח.... :)

למעלה