מומלצי השבוע מחודש

מילי17

New member
../images/Emo77.gif מומלצי השבוע מחודש ../images/Emo77.gif

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של דנה ברגר): - שיר השבוע (כללי): עברי לועזי - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): - מאכל השבוע: - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אובר: -מ תכוונים להגיע להופעה בזאפה? - גשם או חורף? - נכון שאין דבר יותר מבאס מלשים מלח בקפוצ'ינו
? סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): המשך שבוע מקסים שיהיה

שבוע טוב שיהיה../images/Emo70.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של דנה ברגר): הביצוע שלה עם יפעת נץ ויעל כהן ל-עד העונג הבא - שיר השבוע (כללי): עברי: לחיות נכון לועזי: ליב פוראבר - אלבום השבוע: הסימפוניות שיואל השמיע לנו בהשקמות בכנס ניצנה
- האדם שעשה לכם את השבוע: ענת - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "ווי סי ת'ינגס ת'אי'ל נבר סי" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "יש לזה טעם של..בולונז!" (מרגישה שאני חזורת על עצמי
) - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): כנס ניצנה - מאכל השבוע: אוכל-מחנות - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: הכנס - משהו שהרס את השבוע: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: נסיעה למרכז בסופשבוע (מיל..
) - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: בלי נפילות נוספות -שיר שפתחתם איתו את השבוע: לחיות נכון -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: המשפחה ומיל אובר: -מתכוונים להגיע להופעה בזאפה? לא - גשם או חורף? גשם או חורף
הם לא באים יחד? חורף בכללי זה לא כיף, גשם זה מדי פעם פסדר.. נגיד שגשם
- נכון שאין דבר יותר מבאס מלשים מלח בקפוצ'ינו ? אכן

מילי17

New member
עונה ../images/Emo9.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של דנה ברגר): חמימות חולפת - שיר השבוע (כללי): עברי היא יודעת לועזי ביטלס - אלבום השבוע: love האוסף של הביטלס - האדם שעשה לכם את השבוע: שני0 - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):ברגע כובשים תעולם
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): - מאכל השבוע:ברנפלקס עם פקאנים
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: גשם
- משהו שהרס את השבוע: מלח בקפוצינו
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: היום- קניות עם שני - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: ללכת למכרותם תבוא לראשון
-שיר שפתחתם איתו את השבוע: לא זוכרת :| -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: רותםםםםםםםםםםם אובר: -מ תכוונים להגיע להופעה בזאפה? בעז"ה
- גשם או חורף? גשם + חורף - רוח - נכון שאין דבר יותר מבאס מלשים מלח בקפוצ'ינו ?
סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): המשך שבוע מקסים שיהיה

יאללה^^../images/Emo205.gif

איזה כיף ביום שכזה להשתחרר שעתיים לפני הזמן מבית ספר! מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של דנה ברגר): מלך - שיר השבוע (כללי): עברי השמיים הגבול\איפה הילד לועזי כל שיר של גבע
- אלבום השבוע: האלבום של גבע אלון - האדם שעשה לכם את השבוע: לא היה ממש
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): לא מאפיין את השבוע זה סתם משפט יפה- בוכה עם הגשם - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) לא הצחיק ולא רגיש סתם משפט השבוע- "אז וואלה אין זיןןןןןןןןןןןןן ללמוד" - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): עברתי תאוריה! - מאכל השבוע: שניצל תירס! - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: עברתי תיאוריה!, הא והמורה שלי לנהיגה אמרה לי שאני מוכשרת^^
- משהו שהרס את השבוע: שחזרנו ללימודים השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: האמתי שאין ממש משהו - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לסיים כבר לארגן את הכנס של המגמהה -שיר שפתחתם איתו את השבוע:לא היה -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אחותי אובר: -מ תכוונים להגיע להופעה בזאפה? יש מצב עוד לא בטוח - גשם או חורף? ? - נכון שאין דבר יותר מבאס מלשים מלח בקפוצ'ינו ? לא רק בקפוצ'ינו גם בכל משקה אחר סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

למעלה